Roslinki Anki :D
-
- 10p - Początkujący
- Od: 20 wrz 2008, o 17:07
Roslinki Anki :D
dzisiaj zdecydowalam sie wkoncu zarejestrowac na forum od paru tygodni podziwiam Wasze piekne roslinki i stwierdzilam, ze pochwale sie swoimi nie sa moze tak urodziwe ale staram sie o nie dbac jak tylko moge w dniu dzisiejszym zrobilam zdjecia telefonem wiec jakosc jest taka jak widac czyli kiepska
1. zaczne od bazyli jest to moja duma ktora upieksza okno kuchenne
2. mandarynka:D
3. cykas. wypuscil tylko jeden listek ale mega wielki zolknie i nie mam pojecia co jest nie tak :/
4. kroton juz 3 raz w tym roku kwitnie
5. klonik pokojowy:) 28 stycznia wysialam nasionka z 5 tylko jeden sie przyjal i teraz zakwitl wydaje mi sie, ze jest za wiotki
6. granat. kupilam w hipermarkecie i bylam ciekawa czy uda mi sie wychodowac z nasion. posadzilam 4 lutego br i tak wyglada
7. eukaliptus na razie zdobi trawnik mam zamiar go zabrac do domu na zime kupilam go w jednym z hipermarketow niestety z nasionek nie udalo mi sie wyhodowac
8. nie wiem co to jest ale kwitnie na fioletowo
1. zaczne od bazyli jest to moja duma ktora upieksza okno kuchenne
2. mandarynka:D
3. cykas. wypuscil tylko jeden listek ale mega wielki zolknie i nie mam pojecia co jest nie tak :/
4. kroton juz 3 raz w tym roku kwitnie
5. klonik pokojowy:) 28 stycznia wysialam nasionka z 5 tylko jeden sie przyjal i teraz zakwitl wydaje mi sie, ze jest za wiotki
6. granat. kupilam w hipermarkecie i bylam ciekawa czy uda mi sie wychodowac z nasion. posadzilam 4 lutego br i tak wyglada
7. eukaliptus na razie zdobi trawnik mam zamiar go zabrac do domu na zime kupilam go w jednym z hipermarketow niestety z nasionek nie udalo mi sie wyhodowac
8. nie wiem co to jest ale kwitnie na fioletowo
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 10p - Początkujący
-
-
- 10p - Początkujący
-
Masz się czym chwalić
Bazylia mnie rozłożyła na łopatki! Nigdy, przenigdy mi nie wychodziła jej hodowla. Co wysieje i dojdzie do jakiś kilku marnych listków to coś ją bierze... A Ty mi jeszcze taki okaz pokazujesz! :P
Inne kwaiatuszki też bardzo piękne - kroton w szczególności. Nigdy nie mogę doprosić się sprzedawczyni w pobliskiej kwiaciarni aby sprowadziała, bo zawsze spławia mnie słowami : Nie chce u siebie takiego truciciela...
Roślinka z ostatniego zdjęcia, to o ile się nie myle maranta
Bazylia mnie rozłożyła na łopatki! Nigdy, przenigdy mi nie wychodziła jej hodowla. Co wysieje i dojdzie do jakiś kilku marnych listków to coś ją bierze... A Ty mi jeszcze taki okaz pokazujesz! :P
Inne kwaiatuszki też bardzo piękne - kroton w szczególności. Nigdy nie mogę doprosić się sprzedawczyni w pobliskiej kwiaciarni aby sprowadziała, bo zawsze spławia mnie słowami : Nie chce u siebie takiego truciciela...
Roślinka z ostatniego zdjęcia, to o ile się nie myle maranta
-
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
I taka osoba pracuje w kwiaciarni? Chyba minęła się z powołaniemSaraaa pisze: Inne kwaiatuszki też bardzo piękne - kroton w szczególności. Nigdy nie mogę doprosić się sprzedawczyni w pobliskiej kwiaciarni aby sprowadziała, bo zawsze spławia mnie słowami : Nie chce u siebie takiego truciciela...
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
-
- 10p - Początkujący
ciag dalszy moich dzieci ;)
1. rosiczka- uratowana w OBI chcieli ja wyrzucic wiec sie nia zaopiekowalam i pieknie rosnie jest juz ze mna od ponad roku
2. fikus- rowniez przeszedl hospitalizacje nie mial juz liskow
3. skrzydlokwiat
4. papirus- dostalam od sasiadki 2 lodygi
\
5. nie mam pojecia jak nazywa sie ta roslinka zakwitla w domu ale strasznie smierdziala miesem po zakwitnieciu wiec dalam ja do ogrodu
1. rosiczka- uratowana w OBI chcieli ja wyrzucic wiec sie nia zaopiekowalam i pieknie rosnie jest juz ze mna od ponad roku
2. fikus- rowniez przeszedl hospitalizacje nie mial juz liskow
3. skrzydlokwiat
4. papirus- dostalam od sasiadki 2 lodygi
\
5. nie mam pojecia jak nazywa sie ta roslinka zakwitla w domu ale strasznie smierdziala miesem po zakwitnieciu wiec dalam ja do ogrodu
-
- 10p - Początkujący
-