Russski - Pięknie ale oszczędnie ?
- Aga_orchid
- 100p
- Od: 1 kwie 2014, o 22:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Russski - Pięknie ale oszczędnie ?
Witam
bardzo pomysłowy storczykowy i nie tylko foliaczek warunki wprost idealne ciekawa jestem efektów
bardzo pomysłowy storczykowy i nie tylko foliaczek warunki wprost idealne ciekawa jestem efektów
Pozdrawiam Aga
Moje storczyki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=75178" onclick="window.open(this.href);return false;
kupię, sprzedam, zamienię: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=76040" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje storczyki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=75178" onclick="window.open(this.href);return false;
kupię, sprzedam, zamienię: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=76040" onclick="window.open(this.href);return false;
- Russski
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lut 2013, o 13:32
Dzięki dziewczyny
W piątek zamówiłem sobie 3 storczyki, cóż mogę dodać to były najdroższe jakie kupiłem bo po 20 zł każdy +wysyłka hehe
Zakupu nie żałuję, otrzymałem dorodne egzemplarze chociaż niespodzianki co do kolorów.
1 cattleya i 2 paphiopedilum.
Mam nadzieję że cattleya będzie pachnieć i będzie mieć duże kwiaty
Meiss Cytryna zakupiona w zeszłym roku na allegro jako skierniewicka, na prawdę wdzięczne i smaczne z owoców drzewko
Dufin Życie uklada różne scenariusze, mam nadzieję że Twoje marzenia się spełnią
W piątek zamówiłem sobie 3 storczyki, cóż mogę dodać to były najdroższe jakie kupiłem bo po 20 zł każdy +wysyłka hehe
Zakupu nie żałuję, otrzymałem dorodne egzemplarze chociaż niespodzianki co do kolorów.
1 cattleya i 2 paphiopedilum.
Mam nadzieję że cattleya będzie pachnieć i będzie mieć duże kwiaty
Meiss Cytryna zakupiona w zeszłym roku na allegro jako skierniewicka, na prawdę wdzięczne i smaczne z owoców drzewko
Dufin Życie uklada różne scenariusze, mam nadzieję że Twoje marzenia się spełnią
- Mogra
- 50p
- Od: 18 paź 2012, o 22:37
Śliczne nowości sama kupiłam u tego sprzedawcy 2 cattleye i jednego phalka
i ja u tego samego sprzedawcy 2 Paphio i miniaturki
jestem oczarowana domkiem
jestem oczarowana domkiem
- Russski
Mogra, Ciku i jak tam Wasze roślinki? mogę prosić o link do zdjęć zakupionych przez Was egzemplarzy? jestem ciekaw jak wyglądają i kwitną
Jak dotrą to wyślę, ale również po kwitnieniu mają być
- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Hehehe... A skąd wiecie, że od tego samego?
A zakupy świetne Trzymam kciuki za szybkie kwitnienia
A zakupy świetne Trzymam kciuki za szybkie kwitnienia
Tak podejrzewam, cena ta sama, takie same rodzaje były do wyboru i doniczki ze zdjęcia te same więc stąd myślę, że ten sam
- Russski
Ciku myślałem że masz je od dłuższego czasu w takim razie będziemy porównywać kolory gdy zakwitną
Domek dla roślin wspaniały, mam nadzieję,że w upały się spisze odpowiednio i nie ugotują sie w nim roślinki
- Russski
Filigranowa27 też mam taką nadzieje
Jeśli coś nie wyjdzie to znów będę musiał wnosić wszystko ;O, mam nadzieję że nie będę o tym myślał do jesieni hehe
Jeśli coś nie wyjdzie to znów będę musiał wnosić wszystko ;O, mam nadzieję że nie będę o tym myślał do jesieni hehe
Z ciekawością będę śledzić Twoje kwitnienia Paphio, zobaczymy co nam sie trafiloRussski pisze:Ciku myślałem że masz je od dłuższego czasu w takim razie będziemy porównywać kolory gdy zakwitną
- Mogra
- 50p
- Od: 18 paź 2012, o 22:37
Ja od tego sprzedawcy kupiłam paputka 1,5 roku temu (jest u mnie w wątku na pierwszej stronie) i ostatnio Phal. Magocal chyba jest u mnie na 5 str.
A cattleye kupiłam teraz, więc też jestem ciekawa jak zakwitną, kiedyś widziałam u tego sprzedawcy cattleye kwitnące, były śliczne
Kahim ja widziałam te aukcje, gdy zobaczyłam rośliny od razu wiedziałam od kogo kupione, ba nawet wystawiony przez Damiana komentarz znalazłam
A cattleye kupiłam teraz, więc też jestem ciekawa jak zakwitną, kiedyś widziałam u tego sprzedawcy cattleye kwitnące, były śliczne
Kahim ja widziałam te aukcje, gdy zobaczyłam rośliny od razu wiedziałam od kogo kupione, ba nawet wystawiony przez Damiana komentarz znalazłam