Actusowa kolekcja cz.IV
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.IV
bomba! Czarna orchidea, już się nie mogę doczekać aż zakwitnie
Liodoro od zawsze mnie zachwycał Czekam, aż mój zakwitnie
Dendrobium niezmordowane, tak samo Pinocchio Który jak wiesz, jest moim ulubieńcem
Liodoro od zawsze mnie zachwycał Czekam, aż mój zakwitnie
Dendrobium niezmordowane, tak samo Pinocchio Który jak wiesz, jest moim ulubieńcem
- Russski
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lut 2013, o 13:32
Dendrobium Convolutum przepiękne!
Pinocchio także cudowne, ehh przez Ciebie muszę wybrać się za zakupy w poszukiwaniu nowych egzemplarzy .
Pinocchio także cudowne, ehh przez Ciebie muszę wybrać się za zakupy w poszukiwaniu nowych egzemplarzy .
- Borg
- 200p
- Od: 29 kwie 2013, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zgadzam się z przedmówcą. Dendrobium świetne!
Marta25,Pati,Frodo,Russki,Borg,Janeczko dziekuje ,ze zajrzeliscie
Pierwsze kwitnienie mojej Violacea var coerulea
Kolejnie kwitnienie Penang Girl na starym pedzie.Wypuscila nastepny ,w sumie ma 4 wiec mam nadzieje ,ze sie nie troche pociesze
Ponownie zakwitl Yin's Green Jewel,teraz troszke inaczej wybarwiony i nie wiem ,czy juz wam mowilam ,ten tez fajnie pachnie (cytrynowo)
Convolutum
Linda Cheok
A tego to juz pewnie macie dosc ,ale co tam ,wstawie
Tyle na dzis
Pierwsze kwitnienie mojej Violacea var coerulea
Kolejnie kwitnienie Penang Girl na starym pedzie.Wypuscila nastepny ,w sumie ma 4 wiec mam nadzieje ,ze sie nie troche pociesze
Ponownie zakwitl Yin's Green Jewel,teraz troszke inaczej wybarwiony i nie wiem ,czy juz wam mowilam ,ten tez fajnie pachnie (cytrynowo)
Convolutum
Linda Cheok
A tego to juz pewnie macie dosc ,ale co tam ,wstawie
Tyle na dzis
- Russski
- Od: 3 lut 2013, o 13:32
Pinocchio jest przepiękny!, a Convolutum widzę pierwszy raz
Piękne kwitnienia, życzę aby utrzymywały się jak najdłużej.
Piękne kwitnienia, życzę aby utrzymywały się jak najdłużej.
Kasia Ty już możesz urządzać wystaey w swoim domu skopiowałam Twoje mecharium i zobaczymy, bo na razie żaden sposób reanimacji mi nie wychodzi.
Damian,bardzo Ci dziekuje i Tobie rowniez zycze powodzenia z pieknymi nowosciami
Aneczko - Ciku ,ciesze sie ,ze spodobalo Ci sie mecharium.Wierz mi ,ja wszystkie moje "bidulce" w nim wyciagnelam,wiec i Tobie sie uda ,ale trzeba cierpliwosci
Aneczko - Ciku ,ciesze sie ,ze spodobalo Ci sie mecharium.Wierz mi ,ja wszystkie moje "bidulce" w nim wyciagnelam,wiec i Tobie sie uda ,ale trzeba cierpliwosci
Kasiu a Ty kladziesz je poziomo ns tym mchu czy pionowo wbijasz to co zostało z korzeni w mech?
Klade Aniu na mech tylko i raz na tydzien otwieram pudlo ,zeby troche przewietrzyc i przy okazji zobaczyc postepy
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Ale śliczna violka, muszę kiedyś na taką zapolować
Pinocchio nigdy mi się nie znudzi Peneng Girl fajnie się wybarwiła tak intensywnie
Pinocchio nigdy mi się nie znudzi Peneng Girl fajnie się wybarwiła tak intensywnie
- Frodo1
- 500p
- Od: 31 lip 2013, o 09:09
[quote="actus"]Marta25,Pati,Frodo,Russki,Borg,Janeczko dziekuje ,ze zajrzeliscie
Jak tu nie zaglądać skoro tyle pięknych okazów pokazujesz - hmmm już sobie wyobrażam ten cytrynkowy zapach
Jak tu nie zaglądać skoro tyle pięknych okazów pokazujesz - hmmm już sobie wyobrażam ten cytrynkowy zapach
Pozdrawiam serdecznie
Iwona
Iwona
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Pinocchio śliczny w ogóle masz ładne kwitnienia. Moje w końcu dostają korzonki, co bardzo mnie cieszy, bo nigdy nie miałam tak dorodnych. Zaniedbuję ostatnio wątki, bo i Malutka i nastał czas ogrodowy. Pozdrawiam
Pozdrawiam - Justyna