Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 2
Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 2
Witam deszczowo i ja. Na szczęście u mnie od jutra ma już nie padać i być cieplej. Innocent w pełnej krasie jest po prostu boski. Mój dopiero się rozkręca. moim ostatnim nabytkiem jest clematis Mazury - on też przebarwia się lekko na zielono. A Józefinka Cię nie kusi? Jest też śliczna.
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kleo prościej by było zapytać o to co mnie NIE kusi...
Teraz na tapecie jest Vyvyan . Na szczęście nie ma jej w mojej okolicy. No i Maria też mnie zauroczyła u Ciebie ale jej też nie ma, zbyt nowa.
Teraz na tapecie jest Vyvyan . Na szczęście nie ma jej w mojej okolicy. No i Maria też mnie zauroczyła u Ciebie ale jej też nie ma, zbyt nowa.
- aneczka1979
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
śliczna
Działeczka gustownie urządzona:)
Dużo pracy ze strony męża domek na drzewie
Działeczka gustownie urządzona:)
Dużo pracy ze strony męża domek na drzewie
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Patrzcie państwo, nowy wąteczek a ja nie zdążyłam Powiem ci, że pierwsza strona to normalnie hołd i pokłony dla męża świetnie organizujecie sobie przestrzeń do wypoczynku, a skalniaczek za każdym razem mnie zachwyca..tak jak powojnikowa lista
- aneczka1979
Witaj Ogrodniczko i zapraszam częściej w moje skromne, zielone progi.
Nie da się ukryć... mam bardzo zdolnego Męża! A gdyby tak jeszcze nie ograniczały nas finanse... ... to dopiero byłoby Eldorado!
Sabinko dziękuję. Uwielbiam moją działkę i poświęcam jej każdą wolną chwilę i myśl... Mój Małż ma syndrom rozbieganych rąk (na moje szczęście ). Ostatnio (u lekarza i o dziwo nie był to psycholog ) powiedział, że on nie umie pojechać na działkę i się wyłożyć. Zawsze musi zorganizować sobie zajęcie. Toteż dzieje się trochę. A ja skrupulatnie podsuwam kolejne pomysły. Na szczęście mamy przyjaciół (moja kuzynka z mężem), co bardzo często do nas przyjeżdżają to wtedy Małż zasiada, odpoczywa i biesiaduje. Kocham bardzo tego mojego pracusia.
Była już biała sesja. Nawet dwukrotnie. Teraz czas, by prym wiodły róże i fiolety z odcieniami niebieskości...
Zapraszam:
Zacznie oczywiście "Innocenty":
Little Mermaid:
Minister:
Monte Casiono:
Jeżówka Mamma Mia:
Incarvillea z tegorocznego Biedrowego kapersa:
Piwonie zaczynają "pękać":
Zawciąg:
Firletka łąkowa. No jakoś co na nią spojrzę to nie mogę się jej pozbyć. Zostanie u mnie.
Stokrota z trawnika :
Krzewuszki:
Naparstnica:
Orliki się żegnają:
Szałwia:
Łubin:
Iryski:
Ostróżki:
Takie tam trio:
Szczypiorkowe czuprynki:
Dzwonki zaczynają spektakl:
Bratki:
Nie da się ukryć... mam bardzo zdolnego Męża! A gdyby tak jeszcze nie ograniczały nas finanse... ... to dopiero byłoby Eldorado!
Sabinko dziękuję. Uwielbiam moją działkę i poświęcam jej każdą wolną chwilę i myśl... Mój Małż ma syndrom rozbieganych rąk (na moje szczęście ). Ostatnio (u lekarza i o dziwo nie był to psycholog ) powiedział, że on nie umie pojechać na działkę i się wyłożyć. Zawsze musi zorganizować sobie zajęcie. Toteż dzieje się trochę. A ja skrupulatnie podsuwam kolejne pomysły. Na szczęście mamy przyjaciół (moja kuzynka z mężem), co bardzo często do nas przyjeżdżają to wtedy Małż zasiada, odpoczywa i biesiaduje. Kocham bardzo tego mojego pracusia.
Była już biała sesja. Nawet dwukrotnie. Teraz czas, by prym wiodły róże i fiolety z odcieniami niebieskości...
Zapraszam:
Zacznie oczywiście "Innocenty":
Little Mermaid:
Minister:
Monte Casiono:
Jeżówka Mamma Mia:
Incarvillea z tegorocznego Biedrowego kapersa:
Piwonie zaczynają "pękać":
Zawciąg:
Firletka łąkowa. No jakoś co na nią spojrzę to nie mogę się jej pozbyć. Zostanie u mnie.
Stokrota z trawnika :
Krzewuszki:
Naparstnica:
Orliki się żegnają:
Szałwia:
Łubin:
Iryski:
Ostróżki:
Takie tam trio:
Szczypiorkowe czuprynki:
Dzwonki zaczynają spektakl:
Bratki:
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aneczko, a będziesz miała jakąś odszczepkę tej delospermy?
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Ten Innocent to mnie prześladuje i ty o tym wiesz Jeżówka wygląda przecudnie, w tym roku też zaprosiłam tą odmianę do siebie, ale niestety pączków nie uświadczyłam..może jeszcze się pokażą.
- aneczka1979
No chyba da się ja podzielić. Czemu nie? Poczekasz jeszcze trochę? To od razu i orlikowe nasionka z fioletową sadzonką pojadą do Ciebie.
No kochana, cieszę się, że u Ciebie padało skoro dało to pretekst do otwarcia nowego wątku z takim wspaniałym doborem zdjęć. Oczywiście uwielbiam Twoje kwiatuchy, ale zdjęcia z perspektywy oddają cały charakter ogrodu i Ciebie samej. Wszystko pięknie wykonane, oto co powstaje dzięki odpowiedniemu zmotywowaniu męża.
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aneczko: poczekam, dzięki zostawię sobie dla niej miejsce na moim mega - giga skalniaku