Weranda u Maji :) cz.3
- maja79
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Weranda u Maji :) cz.3
Prawda,że pomysł ciekawy? Na to wychodzi,że nie tylko ludzie lubią piwo Ważne,żeby był skuteczny
Maju taras pięknie ukwiecony, natomiast fuksje masz niesamowite, ja nigdy nie miałam ręki do nich, kilka razy ich miałam ale chyba mnie nie lubiły.
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Maju, ja dzisiaj dostałam moje fuksje Mam ich aż 17 w tej chwili, ale podzielę się z Siostrą, więc trochę ich ubędzie
Piwo też bym wolała sama
Piwo też bym wolała sama
Pozdrawiam - Justyna
- maja79
Danusiu bardzo dziękuję
Zapraszam częściej . Kochana,być może nie miały odpowiedniego stanowiska?
One kochają wszystkich,którzy mają do nich serduszko a na pewno do nich masz i to wielkie
Justynko masz rację z soczkiem
Jak tam mała pływaczka??? taka słodka jest
Zapraszam częściej . Kochana,być może nie miały odpowiedniego stanowiska?
One kochają wszystkich,którzy mają do nich serduszko a na pewno do nich masz i to wielkie
Justynko masz rację z soczkiem
Jak tam mała pływaczka??? taka słodka jest
Maju stanowiska u mnie może i miały ale był problem z zimowaniem i zazwyczaj po takiej zimie w domku na działce słabo albo wcale nie odbijały. A do domu z działki jak dla mnie za daleko i też nie mam na nich miejsca. Nie wszystkie kwiaty można mieć, z czegoś trzeba zrezygnować.
-
- 100p
- Od: 21 mar 2014, o 12:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja mam w końcu dostęp do netu - po dwóch dniach awari
Majeczko petunie które mi dałaś maja już malutkie pączusie w kolorze ciemnego fioletu- a jak Twoje rosną ???
No i tytoń tez ma jakies wieksze liscie
Majeczko petunie które mi dałaś maja już malutkie pączusie w kolorze ciemnego fioletu- a jak Twoje rosną ???
No i tytoń tez ma jakies wieksze liscie
Zielony zakątek Asi http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=77283" onclick="window.open(this.href);return false;
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Pływaczka ok ;) Dziś zakupiłam wymarzonego storczyka a fuksje idą częściowo do ziemi. U siebie będę pisać odmiany ... nie będę Ci wątku zaśmiecać ;) Pozdrawiam. A czy Ty kupujesz nowe fuksje?
Pozdrawiam - Justyna
Pozytywnie zazdroszczę ręki do fuksji Ja nie umiem ich przezimować...
cuda pokazujesz, zbieram szczękę z podłogi ;)
cuda pokazujesz, zbieram szczękę z podłogi ;)
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ślicznie tutaj.
Surfinie piękne.
I czekam na fuksjowy szał
Surfinie piękne.
I czekam na fuksjowy szał
- maja79
Kochani ,ja dzisiaj po kolejnej kontroli Powolutku do przodu .Ciężko jest ale trzeba byc dobrej myśli
Korzystając z okazji,bycia w dużym mieście odwiedziliśmy z moim M OBI ,mąż po kafelki,a ja do działu OGRODNICTWO
bo jakby inaczej .Oczywiście komentarz był,ale nic mnie nie mogło powstrzymać...
Jakoś dziwnym trafem trafiły mi ręce dwie odnóżki drobnej Fuksji,której nie miałam,i nie wiem dlaczego
Zawędzone podobno lepiej rośnie Fuksje już w doniczkach z czapeczkami na łebkach,a ja cała szczęśliwa.
Żeby tak nie było,że poszłam tylko po te szczepuszki,to zakupiłam Begonie ,podkreślam,że nie miałam jeszcze takiej
Jest cudowna,ale mojemu M raczej juz się nie spodobała , z reszta wiem dlaczego,boi sie,że swojej szanownej cztero literowej nie będzie miał w końcu gdzie na werandzie posadzić .Mówi sie trudno
Danusiu tak to już bywa z tym zimowaniem ,u mnie różnie to też bywa. W tym roku doczekałam,się kotłownio pralni z prawdziwego zdarzenia,i w tym cała nadzieja. Piwnicę mam ciemną,i wilgotną i nie każdej Fuksji to pasowało.
Asiu,Sąsiadeczko Ty mnie nie załamuj ,moje jeszcze nie mają,jak to jest możliwe ?
Oczywiście bardzo się cieszę,moje jeszcze nie,bynajmniej ja nic nie widzę
Justynko moje Fuksje,już zakupiłam z końcem kwietnia, w tej chwili mają juz malusie pączusie
Szamanko napweno masz do nich rękę,one sa takie wdzięczne,kochają przewieszanie,interesowanie się nimi. po prostu,żyją w pełni wtedy,jak poświęca się im sporą uwagę. Może to śmieszne,ale ich nie da się po prostu powiesić i mieć.
Ten dar kochana,na pewno posiadasz.
Justus27 dziękuję,serdecznie zapraszam
Oto nowa Begonka
i pierwsze fuksjowe pączuszki to akurat jest Hollys.
Korzystając z okazji,bycia w dużym mieście odwiedziliśmy z moim M OBI ,mąż po kafelki,a ja do działu OGRODNICTWO
bo jakby inaczej .Oczywiście komentarz był,ale nic mnie nie mogło powstrzymać...
Jakoś dziwnym trafem trafiły mi ręce dwie odnóżki drobnej Fuksji,której nie miałam,i nie wiem dlaczego
Zawędzone podobno lepiej rośnie Fuksje już w doniczkach z czapeczkami na łebkach,a ja cała szczęśliwa.
Żeby tak nie było,że poszłam tylko po te szczepuszki,to zakupiłam Begonie ,podkreślam,że nie miałam jeszcze takiej
Jest cudowna,ale mojemu M raczej juz się nie spodobała , z reszta wiem dlaczego,boi sie,że swojej szanownej cztero literowej nie będzie miał w końcu gdzie na werandzie posadzić .Mówi sie trudno
Danusiu tak to już bywa z tym zimowaniem ,u mnie różnie to też bywa. W tym roku doczekałam,się kotłownio pralni z prawdziwego zdarzenia,i w tym cała nadzieja. Piwnicę mam ciemną,i wilgotną i nie każdej Fuksji to pasowało.
Asiu,Sąsiadeczko Ty mnie nie załamuj ,moje jeszcze nie mają,jak to jest możliwe ?
Oczywiście bardzo się cieszę,moje jeszcze nie,bynajmniej ja nic nie widzę
Justynko moje Fuksje,już zakupiłam z końcem kwietnia, w tej chwili mają juz malusie pączusie
Szamanko napweno masz do nich rękę,one sa takie wdzięczne,kochają przewieszanie,interesowanie się nimi. po prostu,żyją w pełni wtedy,jak poświęca się im sporą uwagę. Może to śmieszne,ale ich nie da się po prostu powiesić i mieć.
Ten dar kochana,na pewno posiadasz.
Justus27 dziękuję,serdecznie zapraszam
Oto nowa Begonka
i pierwsze fuksjowe pączuszki to akurat jest Hollys.
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Majeczko,a ja pozytywnie zazdroszczę ręki do wszystkich balkonówek. Podziwiam cierpliwość i efekty.
- maja79
Danulek,ale mnie zawstydziłaś . dziękuję za bardzo miłe słowa ,najgorsze,że ciągle czuję niedosyt
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
A ty łakomczuchu. Mi gały z orbit wyłażą jak oglądam Twoje balkonówki, i tylko wzdycha.