Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 2
- ann_30
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 2
No to czekamy z niecierpliwością na łupkową fotorelację Właśnie szukam pomysłu na ścieżkę w ogrodzie,więc może podpatrzę Twój pomysł
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aneczko: moje lilie w zeszłym roku też kwitły mi na wysokości kostek ;) w tym wygląda, że już będą pełnowymiarowymi kwiatami
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- persymona
- 200p
- Od: 7 mar 2012, o 15:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak to ja Super ten łupek zobaczymy jak Ci wyjdzie może ściągnę pomysł
lato,lato,lato... echże ty :*
Mój mały raj- ogród Magdy
Mój mały raj- ogród Magdy
Będzie pięknie, na pewno, czekamy na efekt końcowy.Pogoda ma się poprawić, więc pójdzie raźniej.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu
Dziękuję za clemka
Wszystkie piękne,ale "Innocenty" jest naj,,naj
Jeżówka już Ci kwitnie
Dużo pięknego kwiecia u Ciebie
Dziękuję za clemka
Wszystkie piękne,ale "Innocenty" jest naj,,naj
Jeżówka już Ci kwitnie
Dużo pięknego kwiecia u Ciebie
Cieszę się,że zakwitł liliowiec. W przyszłym sezonie będzie ich więcej. Bardzo szybko się rozrastają.
Jeszcze trochę a stanę się propagatorem tej odmiany. Rosną już w moim ukochanym Witowie i w wielu zaprzyjaźnionych ogrodach au mnie wcale ich nie ubywa.
Lilijka na pewno troszkę urośnie ale może to byyć też jedna z niższych odmian. Mam takie niziutkie z przodu rabatki.
Rosną na wysokośc ok 50 cm. Najwyżej jesienią przesadzisz ją na bardziej widoczne miejsce.
Jeszcze trochę a stanę się propagatorem tej odmiany. Rosną już w moim ukochanym Witowie i w wielu zaprzyjaźnionych ogrodach au mnie wcale ich nie ubywa.
Lilijka na pewno troszkę urośnie ale może to byyć też jedna z niższych odmian. Mam takie niziutkie z przodu rabatki.
Rosną na wysokośc ok 50 cm. Najwyżej jesienią przesadzisz ją na bardziej widoczne miejsce.
- aneczka1979
Aniu mam nadzieję, ze się rozrosną, bo moja sąsiadka już na nie łypie okiem. Są śliczne.
Aniu jeżówka kwitnie, bo to tegoroczny zakup, na pewno była więc popędzona.
Elu mam nadzieję, że pogoda się poprawia i będzie już bez deszczu. Chcielibyśmy położyć tę ścieżkę w sobotę, bo potem nie będzie czasu.
Wychodzi słońce! Jest nadzieja!
Słuchajcie nie wiem co się dzieje z moimi fotkami? Dlaczego się nie wyświetlają? Jeszcze wczoraj było wszystko ok a dziś co?
Ktoś może miał taki przypadek? Na ich stronie też nie widzę, by coś było nie tak. Zdjęcia normalnie są. Nie kumam...
Ktoś może zrobił sabotaż?! Bym nie wklejała tylu zdjęć? Nie no serio, o co chodzi????
Zobaczmy...
Ha ha ha! Mam zapełnione dopiero 19% a okazuje się, że zakończył się miesięczny limit na oglądanie a raczej zamieszczanie zdjęć. Tak zrozumiałam choć nie jestem pewna, bo po angielsku. Ciekawe więc czy od pierwszego będzie działać? Sprawy informatyczne bardzo często mnie przerastają.
Aniu jeżówka kwitnie, bo to tegoroczny zakup, na pewno była więc popędzona.
Elu mam nadzieję, że pogoda się poprawia i będzie już bez deszczu. Chcielibyśmy położyć tę ścieżkę w sobotę, bo potem nie będzie czasu.
Wychodzi słońce! Jest nadzieja!
Słuchajcie nie wiem co się dzieje z moimi fotkami? Dlaczego się nie wyświetlają? Jeszcze wczoraj było wszystko ok a dziś co?
Ktoś może miał taki przypadek? Na ich stronie też nie widzę, by coś było nie tak. Zdjęcia normalnie są. Nie kumam...
Ktoś może zrobił sabotaż?! Bym nie wklejała tylu zdjęć? Nie no serio, o co chodzi????
Zobaczmy...
Ha ha ha! Mam zapełnione dopiero 19% a okazuje się, że zakończył się miesięczny limit na oglądanie a raczej zamieszczanie zdjęć. Tak zrozumiałam choć nie jestem pewna, bo po angielsku. Ciekawe więc czy od pierwszego będzie działać? Sprawy informatyczne bardzo często mnie przerastają.
Jeśli Image... ck to limit na miesiąc, też tak miałam.Na foto...ku piszą limit 100 zdjęć, dlatego przeszłam na pictapa
- aneczka1979
Dlatego ja nawet nie zaczynał z fotos...kiem bo też tak kiedyś miałam. Zdecydowałam się na photo...cket.
Powiedz więc czy od pierwszego wróci wszystko do normy? Będę tylko musiała pilnować ilości zamieszczanych zdjęć? Z drugiej strony to totalna beznadzieja, że zasłoniło od razu wszystkie moje fotki. Na zdrowy rozum nie powinno pokazywać tylko tych po przekroczonym limicie.
Powiedz więc czy od pierwszego wróci wszystko do normy? Będę tylko musiała pilnować ilości zamieszczanych zdjęć? Z drugiej strony to totalna beznadzieja, że zasłoniło od razu wszystkie moje fotki. Na zdrowy rozum nie powinno pokazywać tylko tych po przekroczonym limicie.
- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Aniu, właśnie miałam pisać, że ja kompletnie nie widzę twoich zdjęć, ale juz sama zauważyłaś problem. Ja nie mogłam juz dłużej bezpłatnie zamieszczeć zdjęć przez Image, więc teraz robię to przez fotosik. Objaśnij mnie co oznacza ten limit w fotosiku? 100 zdjęc na miesiąc, czy 100 zdjęć w ogóle, a póżniej blokada? Gratuluję kolejnej części.
A ja wrzucam przez google i nie mam ani limitów ani innych ograniczeń. Można tworzyć albumy i ustawiać ich prywatność albo udostępniać bez ograniczeń.
- aneczka1979
Dziewczęta ja zrozumiałam, że w tym miesiącu wykorzystałam limit... ale głowy nie dam uciąć.
Najwyżej się przeniosę gdzie indziej, tylko szkoda tych zdjęć co do teraz były wrzucane...
Niemniej zajmę się tym problemem za dwa tygodnie, bo właśnie zdecydowaliśmy się na wczasy. Od poniedziałku mnie nie będzie. Mam nadzieję, że będziecie tęsknić.
Najwyżej się przeniosę gdzie indziej, tylko szkoda tych zdjęć co do teraz były wrzucane...
Niemniej zajmę się tym problemem za dwa tygodnie, bo właśnie zdecydowaliśmy się na wczasy. Od poniedziałku mnie nie będzie. Mam nadzieję, że będziecie tęsknić.