Kwiatki prawie wszystkie
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki prawie wszystkie
Ale piękna rozświetlona orlikowa łąka. Uwielbiam te rośliny, bezproblemowe, choroby i szkodniki ich nie imają się, kwitną długo i obficie co roku, jeszcze łatwo się rozsiewają Bylina wprost idealna.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I to są widoczki jakie kocham najbardziej.
Czy na drugim zdjęciu widzę multiflorę?
A co to za niebieskie kulki na pierwszym zdjęciu z lewej strony .....orlik ?
Czy na drugim zdjęciu widzę multiflorę?
A co to za niebieskie kulki na pierwszym zdjęciu z lewej strony .....orlik ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Irminko, busz
Ale jaki, iście impresjonistyczny.
Twoje fotki to gotowe pastele.
Podziwiam i jestem oczarowana klimatem
Ale jaki, iście impresjonistyczny.
Twoje fotki to gotowe pastele.
Podziwiam i jestem oczarowana klimatem
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Irminko to tak jak ja nic. Busz ? smucicie się że tyle siewek macie ja bym chciała pokazywać takie obrazki , - przepraszam obrazy- to istne naturalistyczne dzieło .
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Alanko, masz rację, orlik to jedna z łatwiejszych w uprawie roślina. A jaka fotogeniczna, natrzaskałam cały aparat zdjęć i powstrzymuję się przed pokazaniem wszystkich
Grażynko, to jeżyny tak pięknie kwitną, ale wszyscy pytają mnie, co to za róża. Te ciemne kulki to nietypowe orliki, mam takie pierwszy raz
Justynko, patrzę od kilku lat na Twój ogród i widzę zmiany, prawdziwy progresss .Głupio mi, że ja ciągle w tym samym punkcie tkwię, ale podnosi mnie na duchu, że może jest rzeczywiście... impresjonistyczny
Dorotko, nie smucę się, że mam tyle siewek, tylko martwi mnie, komu to wydać. Cała wieś ma moje kwiatki, znajomi i ich znajomi, a u mnie coraz ciaśniej, wyszłam już na ulicę i obsadziłam miejsce pod płotami, a tam to dopiero się wysiewa!!!
Grażynko, to jeżyny tak pięknie kwitną, ale wszyscy pytają mnie, co to za róża. Te ciemne kulki to nietypowe orliki, mam takie pierwszy raz
Justynko, patrzę od kilku lat na Twój ogród i widzę zmiany, prawdziwy progresss .Głupio mi, że ja ciągle w tym samym punkcie tkwię, ale podnosi mnie na duchu, że może jest rzeczywiście... impresjonistyczny
Dorotko, nie smucę się, że mam tyle siewek, tylko martwi mnie, komu to wydać. Cała wieś ma moje kwiatki, znajomi i ich znajomi, a u mnie coraz ciaśniej, wyszłam już na ulicę i obsadziłam miejsce pod płotami, a tam to dopiero się wysiewa!!!
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
IRMINKO,o impresjonizmie to chyba ja pierwszy pisałem ,nieprawdaż
Z przyjemnością do Ciebie zaglądam
Sławek
Z przyjemnością do Ciebie zaglądam
Sławek
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Sławku, pamiętam, że takie skojarzenia impresjonistyczne miałeś właśnie Ty i Jaga Było to bardzo miłe, bo prawdą jest, że długo byłam pod wrażeniem takiego malarstwa i chyba jakoś przełożyło się to na ogrody, z czego bardzo się cieszę
To już chyba trzeci rok, kiedy otwieram okno na ogród i pokazuję ten sam obrazek. Tylko teraz jakby nas mniej, z czym trudno się pogodzić
To już chyba trzeci rok, kiedy otwieram okno na ogród i pokazuję ten sam obrazek. Tylko teraz jakby nas mniej, z czym trudno się pogodzić
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Irminko jeżeli możesz wybacz, a jak nie to odpokutuję pokornie! a ja głupia myślałam że dalej nie masz komputera dlatego nie mam powiadomień.
Jakie cudowne zdjęcia, orliki moje ulubione i maki, które nareszcie u mnie są i co koło nich przechodzę myślę o Tobie. Dostałam iryska Twojego od Lidzi
Pozdrawiam i nie myśl już
Jakie cudowne zdjęcia, orliki moje ulubione i maki, które nareszcie u mnie są i co koło nich przechodzę myślę o Tobie. Dostałam iryska Twojego od Lidzi
Pozdrawiam i nie myśl już
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
I powinnaś o świcie w lekkiej koszuli hasać wśród tych kwiatów!
To czerwony zatrwian? Takie cudo!
To czerwony zatrwian? Takie cudo!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Irminko, twój ogród niezmiennie piękny .
W rozczochranym zmiany wynikające z ciągłych poszukiwań właścicieli .
Żal.
W rozczochranym zmiany wynikające z ciągłych poszukiwań właścicieli .
Żal.
Justyna
-
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Irminko .
Jak to się niektóre sprawy zapamiętuje i jak niektóre utkwią w umyśle człowieka po wsze czasy.
Tak właśnie w moim utkwił Twój impresjonistyczny ogród i ilekroć o Tobie pomyślę, to tak go widzę . To Monet, Manet i Degas razem wzięci .
Dzięki wielkie, że i Ty pamiętasz .
Jesteś mistrzynią w fotografowaniu tej mgławicy kolorów, kształtów, kropek, kresek, kulek,trawek, faktur, wiatru, zwierząt, słońca i powietrza. Mistrzynią niedościgłą. Nie zmieniaj się .
Otwieraj każdy rok tym samym widokiem z okna , nam on się przecież nigdy nie znudzi .
Ilekroć u siebie znajdę kawałeczek rabatki, gdzie panuje podobny klimat, myślę sobie: o, jest tak, jak u Irminki... .
Uwielbiam Twój ogród i moim marzeniem jest zobaczyć go kiedyś na własne oczy.
Jagoda
Jak to się niektóre sprawy zapamiętuje i jak niektóre utkwią w umyśle człowieka po wsze czasy.
Tak właśnie w moim utkwił Twój impresjonistyczny ogród i ilekroć o Tobie pomyślę, to tak go widzę . To Monet, Manet i Degas razem wzięci .
Dzięki wielkie, że i Ty pamiętasz .
Jesteś mistrzynią w fotografowaniu tej mgławicy kolorów, kształtów, kropek, kresek, kulek,trawek, faktur, wiatru, zwierząt, słońca i powietrza. Mistrzynią niedościgłą. Nie zmieniaj się .
Otwieraj każdy rok tym samym widokiem z okna , nam on się przecież nigdy nie znudzi .
Ilekroć u siebie znajdę kawałeczek rabatki, gdzie panuje podobny klimat, myślę sobie: o, jest tak, jak u Irminki... .
Uwielbiam Twój ogród i moim marzeniem jest zobaczyć go kiedyś na własne oczy.
Jagoda
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
Święte słowa,JAGODKO
Też tak myślę,tylko tak pięknie i rzeczowo to nie potrafię napisać
IRMINKO,wyczułem w Twoim wpisie jakąś nutkę rezygnacji,a może nostalgii
Robisz fajną rzecz,wielu osobom się to bardzo podoba - głowa do góry
Do miłego,
SŁA
Też tak myślę,tylko tak pięknie i rzeczowo to nie potrafię napisać
IRMINKO,wyczułem w Twoim wpisie jakąś nutkę rezygnacji,a może nostalgii
Robisz fajną rzecz,wielu osobom się to bardzo podoba - głowa do góry
Do miłego,
SŁA
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
Irminko zawsze możesz mi przesłać nadwyżki (skoro sąsiedzi nie chcą)albo sama odbiorę jak będę w wakacje u babci nad morzem- ale był byczor