Roślinnik balkonowy
- Marcin01988
- 500p
- Od: 23 gru 2010, o 21:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Roślinnik balkonowy
Fajnie kolorystycznie zestawiłaś tą petunie niebieską i lobelię bardzo ciekawie to wygląda
emka29 jak ci ładnie wiciokrzew zaczyna kwitnąć
Patrycjo dziękuję za miłe słowa rzeczywiście dziwna ze mnie miastowa piekę swój chleb, robię przetwory i nalewki, właśnie nastawiłam syropy z pędów sosny i kwiatów czarnego bzu, na balkonie zamiast leżaka i grilla mam roślinnik i dobrze mi z tym
Madziu
Marcin moje ulubione kolory to fioletowy i niebieski, więc jak idę na zakupy kwiatowe, to widzę tylko rośliny w tych kolorach w tym roku zauroczyła mnie jeszcze żółta surfinia, ledwo ją widać na zdjęciu, ale jestem bardzo zadowolona z całej kompozycji, cieszę się, że Tobie też się podoba
Monia na wiciokrzew czekam z zapartym tchem, uwielbiam ten zapach, ale przy braku słońca to sobie jeszcze poczekam
Jako że na balkon wyszłam dziś tylko żeby w tempie ekspresowym sprawdzić stan roślin i zerwać sałatę do obiadu, to poprawiam sobie humor, wspominając "lepsze" czasy
niecierpek walleriana, jakoś w tym roku nigdzie na nie nie trafiłam, a te różyczki są takie urocze
lilak Meyera, przetrwał na balkonie tylko 2 sezony, ale ten zapach! jak kiedyś będę miała ogród...
lewizja też była piękna, ale nie przetrwała zimy
lubię robić skalniaki, a co a w rogu balkonu możecie dojrzeć prototyp pionowej grządki
Madziu
Marcin moje ulubione kolory to fioletowy i niebieski, więc jak idę na zakupy kwiatowe, to widzę tylko rośliny w tych kolorach w tym roku zauroczyła mnie jeszcze żółta surfinia, ledwo ją widać na zdjęciu, ale jestem bardzo zadowolona z całej kompozycji, cieszę się, że Tobie też się podoba
Monia na wiciokrzew czekam z zapartym tchem, uwielbiam ten zapach, ale przy braku słońca to sobie jeszcze poczekam
Jako że na balkon wyszłam dziś tylko żeby w tempie ekspresowym sprawdzić stan roślin i zerwać sałatę do obiadu, to poprawiam sobie humor, wspominając "lepsze" czasy
niecierpek walleriana, jakoś w tym roku nigdzie na nie nie trafiłam, a te różyczki są takie urocze
lilak Meyera, przetrwał na balkonie tylko 2 sezony, ale ten zapach! jak kiedyś będę miała ogród...
lewizja też była piękna, ale nie przetrwała zimy
lubię robić skalniaki, a co a w rogu balkonu możecie dojrzeć prototyp pionowej grządki
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy
- maja79
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudowny balkonik,taki przejrzysty Żółta Surfinia też postawiłam na nią w tm roku
Skalniaczek bardzo mi się podoba,będę częściej przychodzić posiedzieć sobie wśród takich pięknotek
Skalniaczek bardzo mi się podoba,będę częściej przychodzić posiedzieć sobie wśród takich pięknotek
Witaj u mnie Maju, cieszę się tym bardziej, że wielokrotnie w przeszłości piłam kawę poranną na Twojej werandzie i marzyłam sobie sama sie zdziwiłam, że mi się zółta surfinia spodobała zdjęcia skalniaka archiwalne, teraz mam tylko ten okrągły po "remoncie", są w nim m.in. rojniki i skalnica, przymierzam się do kolejnego, ale na razie w przeznaczonej na niego skrzynce rośnie sałata Zapraszam
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Kurcze co wejdę na wątek to żółta surfinia chyba muszę sobie kupić żeby nie odstawać od reszty balkomaniaków
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- maja79
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Monisiu jest piękna,kup sobie koniecznie
na pewno gdzieś ją upchniesz Dasz rade wierzę w Ciebie,ja już nic nie wciskam,bo mój M przypomina mi,
że weranda jest dla nas a nie dla kwiatów ciągle narzeka,że jest coraz ciaśniej
Przesadza jak zwykle
na pewno gdzieś ją upchniesz Dasz rade wierzę w Ciebie,ja już nic nie wciskam,bo mój M przypomina mi,
że weranda jest dla nas a nie dla kwiatów ciągle narzeka,że jest coraz ciaśniej
Przesadza jak zwykle
- piortkowice
- 1000p
- Od: 13 sty 2013, o 11:22
Marto gdzieś Ty to wszsystko upchnęła Kreatywna kobitka z Ciebie Ja tez jestem z tych piekących chlebek i robiacych naleweczki
Syropek z sosny też jest ale jeszcze z bzu nie zrobiłam, ale zbiorę z ogrodu bo mam swój więc problemu nie ma , niech tylko przestanie padac. Będę stałym bywalcem na Twoim ogrodzie bo warto
Syropek z sosny też jest ale jeszcze z bzu nie zrobiłam, ale zbiorę z ogrodu bo mam swój więc problemu nie ma , niech tylko przestanie padac. Będę stałym bywalcem na Twoim ogrodzie bo warto
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Witaj mały balkonik ale widzę że wykorzystany idealnie roślinki rosną lepiej niż niejednemu w ogrodzie
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Skalniak ... boski
Trzynastko witaj, miło mi, że do mnie zajrzałaś:)
Monia specjalnie dla Ciebie jeszcze jedno zdjęcie żółtej surfinii, żeby Ci pomóc podjąć decyzję
Patrycjo w tym roku i tak mam luźniej na balkonie, da się nawet spokojnie obrócić bez potrącania doniczek, co w przeszłości nie zawsze było możliwe mój Ł się przyzwyczaił i sam polubił roślinki i nawet czasem sam coś kupi balkonowego
Welkam dziękuję, mam nadzieję, że w tym roku moje rojniki też będą tak kwitły, na razie się nie zanosi, a widzę, że Twoje już gotowe do kwitnienia, z tego co pamietam, to zwykle w lipcu mi kwitną, także mają czas
Monia specjalnie dla Ciebie jeszcze jedno zdjęcie żółtej surfinii, żeby Ci pomóc podjąć decyzję
Patrycjo w tym roku i tak mam luźniej na balkonie, da się nawet spokojnie obrócić bez potrącania doniczek, co w przeszłości nie zawsze było możliwe mój Ł się przyzwyczaił i sam polubił roślinki i nawet czasem sam coś kupi balkonowego
Welkam dziękuję, mam nadzieję, że w tym roku moje rojniki też będą tak kwitły, na razie się nie zanosi, a widzę, że Twoje już gotowe do kwitnienia, z tego co pamietam, to zwykle w lipcu mi kwitną, także mają czas
Pozdrawiam, Marta
Roślinnik balkonowy
Roślinnik balkonowy
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
O ty kusicielu jak możesz tak bezwstydnie mnie namawiać
A najgorzej że to działa w przyszłym tygodniu skoczę po doniczki i do ogrodniczego
A najgorzej że to działa w przyszłym tygodniu skoczę po doniczki i do ogrodniczego
Pozdrawiam, Monika
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42