Petunia z nasion cz.3
- paprotka882
- 500p
- Od: 13 sty 2012, o 12:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Petunia z nasion cz.3
GERTRUDA w takim razie pewnie kupie z tego Rekwiat bo smutno by mi było jak bym pełnej za rok nie wysiała. Mała ilość w ich przypadku to chyba norma, dlatego też i wysieje to co już kupiłam i dokupię z rekwiatu.
- maja79
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu,Twoje Petunki szaleją wspaniale,muszę je zobaczyć na własne oczyjoanna1984k pisze: U mnie na razie sa trzy odmiany, malinowa czerwień , ognista czerwień i tz " majtkowy róż "
W przyszłym roku realizujemy nasz plan
- paprotka882
- 500p
Zauważyłam że te petunie które siałam sama są znacznie mocniejsze niż te kupne, liście i łodygi znacznie bardziej dorodne mocniejsze i nie łamiące się
- paprotka882
- 500p
U mnie ostatnie deszcze i grad bardzo zniszczyły petunie.
Oddam sprzedam wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=79960" onclick="window.open(this.href);return false;
- paprotka882
- 500p
Baxiowa ale chyba będą żyć ? zupełnie ci nie poniszczył? u mnie grad i deszcz też wymęczył, ale tylko te co akurat kwitły ogólnie roślinki są całe Też ten grad nie był duży, taki drobny to i nie narobił takich szkód.
- Pawrzes
- 200p
- Od: 21 kwie 2013, o 00:32
U mnie z kolei na tej najdorodniejszej z moich miernotek wiatr połamał większość liści... Ale wyszło jej na dobre, z tego powodu zaczęła się niesamowicie rozkrzewiać i już nie widać, że wcześniej straciła tyle liści.
Pozdrawiam
Paweł
Paweł
Tak będą żyć ale już tak ładnie kwitły i wszystkie rozkwitnięte kwiaty musiałam usnąć bo wyglądały jakby je ktoś wyprał pomiętoszone poprzylepiane do liści dziurawe itppaprotka882 pisze:Baxiowa ale chyba będą żyć ? zupełnie ci nie poniszczył? u mnie grad i deszcz też wymęczył, ale tylko te co akurat kwitły ogólnie roślinki są całe Też ten grad nie był duży, taki drobny to i nie narobił takich szkód.
Oddam sprzedam wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=79960" onclick="window.open(this.href);return false;
- paprotka882
- 500p
No moje też się pozlepiały, flaczały, i ogólnie teraz dopiero odbijają, mam nadzieje ze koniec tych oberwań i wiatrów
- Viola K
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 100p
- Od: 21 mar 2014, o 12:32
Viola - ale ,masz piękne okazy :) Ta biała i ta ostatnia -różowa pełna robią na mnie wrazenie :)
Zielony zakątek Asi http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=77283" onclick="window.open(this.href);return false;