Ogród Marty cz. V
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Martuś spacer jak zwykle bardzo owocny zawilec bodziszek 'Summer Skies' myślałam że tylko u mnie taki z podeschniętymi pąkami ale widać on tak ma Scarlet... piękna a teraz czekam na pozostałe
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu,piękna jest to prawda ale inne też cudne
Dorotko,to klon Dissectum Artropurpureum
Marysiu,rhododendrony dalej kwitną ,i coraz więcej piwonii za moment będzie kwitło,pozdrawiam
Milenko,nie mamy wpływu na warunki atmosferyczne a one nie są nam przychylne ,u mnie całą noc padało, w czasie dnia było lepiej i słoneczko też zaświeciło,popadało trochę po południu,cieszę się ,że kwiatuszki ładnie rosną ,a jeżówka to i zakwitnie dla Ciebie,pozdrawiam
Bogusiu,dziękuję ,że jesteś i zaglądnij znowu
Aniu,starają się te moje kwiatuszki pokazać swoją urodę ,piwonie dopiero zaczynają pokazy,pozdrawiam
Iwonko,to rdest wężownik ,a piwonie teraz będą miały swój piękny okres pozdrawiam gorąco
Robercie,miło,że jesteś i że się podoba to mobilizuje ,pozdrawiam i zapraszam znowu
Marysiu,te pierwsze pąki mu się zasuszyły trochę ,może przez te upały co wcześniej były piwonie lada chwila się pochwalą co potrafią,buziaczki dla Ciebie
Dorotko,to klon Dissectum Artropurpureum
Marysiu,rhododendrony dalej kwitną ,i coraz więcej piwonii za moment będzie kwitło,pozdrawiam
Milenko,nie mamy wpływu na warunki atmosferyczne a one nie są nam przychylne ,u mnie całą noc padało, w czasie dnia było lepiej i słoneczko też zaświeciło,popadało trochę po południu,cieszę się ,że kwiatuszki ładnie rosną ,a jeżówka to i zakwitnie dla Ciebie,pozdrawiam
Bogusiu,dziękuję ,że jesteś i zaglądnij znowu
Aniu,starają się te moje kwiatuszki pokazać swoją urodę ,piwonie dopiero zaczynają pokazy,pozdrawiam
Iwonko,to rdest wężownik ,a piwonie teraz będą miały swój piękny okres pozdrawiam gorąco
Robercie,miło,że jesteś i że się podoba to mobilizuje ,pozdrawiam i zapraszam znowu
Marysiu,te pierwsze pąki mu się zasuszyły trochę ,może przez te upały co wcześniej były piwonie lada chwila się pochwalą co potrafią,buziaczki dla Ciebie
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Och Martuś, nawet nie wiesz jaka to przyjemność spacerować po Twoim ogrodzie. A w realu to musi być po prostu bajka.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Boziulu,jak pięknie u ciebie Łubiny,niby takie pospolite kwiaty,a ja je uwielbiam.Marzy mi się żółty i czerwony,co roku kupuję w ogrodniczym i co roku giną mi w gruncie.
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Martuś dziękuję za odpowiedź, jeszcze mam dwie roślinki do identyfikacji (od Ciebie), jak pstryknę fotki to Cię poproszę o identyfikację.
Pospacerować po Twoim ogrodzie ogrodzie to sama przyjemność, wszystkie rośliny piękne ale ten pąk makowy(?) zauroczył mnie
Pospacerować po Twoim ogrodzie ogrodzie to sama przyjemność, wszystkie rośliny piękne ale ten pąk makowy(?) zauroczył mnie
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witam Widoczki jak zwykle cudowne.
Widzę że maczek się uchyla i też taki kolor jak mój będzie, czy pamiętasz Marto jaka to odmiana.
Katalpy masz już piękne, moje z nasionek dwulatki ale również zaczynają puszczać.
Łubin bardzo pięknie się prezentuje.
Widzę że maczek się uchyla i też taki kolor jak mój będzie, czy pamiętasz Marto jaka to odmiana.
Katalpy masz już piękne, moje z nasionek dwulatki ale również zaczynają puszczać.
Łubin bardzo pięknie się prezentuje.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Martuś co to za iglica, bo google nic nie pokazuje. Piękny ogród zalany słońcem! widzę, że małe bylinki też zaczynają się pojawiać. Niektóre rośliny przekwitają, a deszcz sprawił, ży szybciej to się stało.Moja piwonia oblatuje Przysyłam ucałowania i pięknego dnia
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Marto, czy ty w ogóle masz czas poleżeć na tych leżaczkach przy takim areale
Łubiny bardzo lubię, ale kwitnie u mnie tylko różowy, bo reszta coś nie może się zebrać.
Czy u ciebie kwitnie jeszcze magnolia ? Bo te obsypane kwieciem, to krzewuszki, prawda ?
Łubiny bardzo lubię, ale kwitnie u mnie tylko różowy, bo reszta coś nie może się zebrać.
Czy u ciebie kwitnie jeszcze magnolia ? Bo te obsypane kwieciem, to krzewuszki, prawda ?
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
cudownie się spacerowało w poniedziałkowe przedpołudnie
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Odprężyłam się spacerując po Twoim cudownym ogrodzie
Łany łubinów powalają ,na drugi rok i ja będę oglądała je w swoim ogrodzie zostawiam pozdrowionka
Łany łubinów powalają ,na drugi rok i ja będę oglądała je w swoim ogrodzie zostawiam pozdrowionka
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Martuniu czytam, że taką okropną przygodę miałaś.
Przecież to umrzeć ze strachu można było, bo co innego jak pioruny biją w czasie trwającej burzy, a zupełnie inne odczucie po zakończeniu i świecącym słońcu. Szkody poniosłaś, ale dobrze, że nikomu nic się nie stało.
Ja to strasznie boję się burzy na wsi, a mój M stoi w drzwiach i patrzy.
Śliczne łany kwiatów i cudne trawiaste alejki, to mój wzór ogrodu, tylko tan obszar ogromny do pracy trochę przeraża.
Pozdrawiam serdecznie.
Przecież to umrzeć ze strachu można było, bo co innego jak pioruny biją w czasie trwającej burzy, a zupełnie inne odczucie po zakończeniu i świecącym słońcu. Szkody poniosłaś, ale dobrze, że nikomu nic się nie stało.
Ja to strasznie boję się burzy na wsi, a mój M stoi w drzwiach i patrzy.
Śliczne łany kwiatów i cudne trawiaste alejki, to mój wzór ogrodu, tylko tan obszar ogromny do pracy trochę przeraża.
Pozdrawiam serdecznie.