Milenko,miło cię widzieć nocną porą ,kiedy prawie wszyscy śpią ,my w ogrodach ,szkoda że nie możesz zobaczyć tych piwonii na żywo ,ale trudno w innym czasie też coś będzie kwitło ,buziaczki dla Ciebie
Marysiu,śmietankowe ,waniliowe i truskawkowe ,wszystkie piękne,ale jeszcze będą inne,ja sie zakochałam w piwoniach dawno ,to Wy możecie teraz,pozdrawiam i całuski posyłam
Kasiu,oczywiście ,że Ci zbiorę nasionka,jeszcze będą inne kolory takie jasno niebieskie i nie wiem jakie, jest też biało seledynkowa ,a róża chyba się nie zmieści z tymi kwiatami,piwonie też jeszcze będą inne,pozdrawiam i cudnych snów życzę
Anetko,witaj w moich skromnych progach ,furtka zawsze do mnie otwarta ,więc miło mi Cię gościć i wracaj tutaj znowu,kocham piwonie ,więc mam ich trochę,będą jeszcze inne,buziaczki dla Ciebie
Maryniu,ona dość późno kwitła ,miejmy nadzieję ,że się znajdzie,u mnie dzisiaj się ochłodziło i było pod chmurką ,nawet leciał kapuśniaczek ,może coś sobie już ciekawego do ogrodu kupiłaś ,ja wczoraj przwlokłam z targu 2 róże ,penstemona i jeszcze coś ,ale zapomniałam,byłam w ogrodzie ,ale nic mojej pracy jakoś nie widać,pozdrawiam i pięknych snów życzę
Sabinko, ,pięknie witam Cię w moim ogrodzie ,cieszę sie ,że się podoba u mnie i zapraszam znowu,piwonie pokazuję już od miesiąca ,jak po kolei zakwitają,teraz kwitnie ich najwięcej ,piwonie sadzi się bardzo płytko ,bo inaczej to długo nie chcą zakwitnąć,pozdrawiam i zapraszam na spacerki
Grażynko,ogród bardzo pachnie,bo oprócz piwonii kwitnie dużo róż i goździki i jaśmin,u mnie wszystko później jak wszędzie i odmian piwonii mam dużo ,że niektóre dopiero będą kwitły,buziaczki dla ciebie
Iwonko,to przychodź do ogrodu na kawkę ,obiadek i kolacyjkę ,nie ,na kolacji to Ciebie by zjadły komary,bo wieczorem są tłumy komarów i też głodne,pozdrawiam i buziaczki przesyłam
Małgosiu,semiplena kwitnie 1 raz ,ale za to jak kwitnie ,może by mi sie udało zrobić ją dla Ciebie ,była by na wiosnę,pozdrawiam i całuski posyłam
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)