Ogród Przemka
- Przemekt23
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2013, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Przemka
Dziękuję Alicjo za opinię aparat miałem pożyczony więc co zdążyłem to sfotografowałem w danym momencie . Wiele roślin w późniejszym czasie nie miałem czym sfotografować np. azalie japońskie, magnolie, różaneczniki itp. Co zrobić czasem tak bywa.
Szostani niedługo zrobię zdjęcia jak wyglądają moje dalie teraz a potem po kolei jak będą rozkwitać. Buziaki dla was
Szostani niedługo zrobię zdjęcia jak wyglądają moje dalie teraz a potem po kolei jak będą rozkwitać. Buziaki dla was
- _LeNa_
- 500p
- Od: 24 maja 2012, o 19:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Przemekt23
Cześć Lenko jak miło że mnie znalazłaś. Koleusy wychodowane przeze mnie . Sadzonek narobiłem mnóstwo będzie kolorowo ale jak dojdą od ciebie koleusy cuda to już będzie uczta. Dziś byłem w mieście i przechodziłem obok kwiaciarni co ja tam zobaczyłem to jeszcze teraz mnie oczy bolą. Pięknego dużego oleandra o pomarańczowym kolorze 125 zł . I tak się czaiłem wziąć czy nie. I nie wziąłem. A teraz żałuję.
Przemku tyle kolorów, na pewno zapachów także Też tak bym chciała zaszaleć na połaci dobrej gleby Ech, brak porządnej działki mnie przytłacza . Będę pamiętać o Tobie, gdy Potwora urośnie, a kosztowała mnie tylko 60PLN mniej, niż oleander na którego się czaiłeś Masakra normalnie...
- Przemekt23
Witaj Kasiu miło mi jest gościć ciebie u mnie. Dziękuję za pamięć. Faktycznie ceny niektórych roślin przerażają . We wtorek wybieram się do miasta więc jeśli jeszcze będzie ten oleander o którym wspominałem to jest mój. O ile pamiętam w jednej donicy były 3 duże sadzonki. Można rozdzielić. Będzie więcej . Pozdrawiam cię w ten upalny niedzielny dzionek
Przemku, witaj!
Dawno nie zaglądałam do Twojego ogródka, a on taki piękny był wiosną... Wyobrażam sobie, jak musi ładnie wyglądać teraz - pisałeś, że kwitną róże i goździki i inne. Ja na Twoim miejscu trochę ograniczyłabym kupowanie roślin i zaoszczędziła na aparat fotograficzny. Ale mielibyśmy ucztę oglądając zdjęcia z Twojego ogrodu na Twoim wątku ogrodowym! Przemyśl to - trochę zaoszczędzisz to może rodzice dołożą resztę z jakiejś okazji (imienin - urodzin)...
Dawno nie zaglądałam do Twojego ogródka, a on taki piękny był wiosną... Wyobrażam sobie, jak musi ładnie wyglądać teraz - pisałeś, że kwitną róże i goździki i inne. Ja na Twoim miejscu trochę ograniczyłabym kupowanie roślin i zaoszczędziła na aparat fotograficzny. Ale mielibyśmy ucztę oglądając zdjęcia z Twojego ogrodu na Twoim wątku ogrodowym! Przemyśl to - trochę zaoszczędzisz to może rodzice dołożą resztę z jakiejś okazji (imienin - urodzin)...
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
- Przemekt23
Witaj Basiu . Z tym kupowaniem roślin to ja mam nałóg. Niedawno wspominałem o oleandrze który wpadł mi w oko. Dziś mogę powiedzieć że od wtorku jest już u mnie . I tak to zawsze jest. Dzięki za odwiedziny.
Szkoda, że nie możesz nam pokazać zdjęć swojego ogrodu, jestem strasznie ciekawa jak on teraz wygląda, ja robię zdjęcia telefonem i wrzucam do swojego wątku
-
- 200p
- Od: 10 mar 2013, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Przemku
Jak będziesz mógł to wstaw zdjęcia tego oleandra.
Ciekawa jestem czy ma pełne kwiaty?
Jak będziesz mógł to wstaw zdjęcia tego oleandra.
Ciekawa jestem czy ma pełne kwiaty?
Mariola
- Przemekt23
Znalazłem chwilowo zdjęcie w internecie taki ma kolor mój oleander.
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/imag ... EQkvne8yNw
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/imag ... EQkvne8yNw