Weranda u Maji :) cz.3
- maja79
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Weranda u Maji :) cz.3
Kochani ,naprawdę się zaczerwieniłam
Alenko
Tomku całkiem blisko mamy od siebie,dopiero teraz zauważyłam,kto wie,
może kiedyś przypadkiem przejeżdżając koło mnie poznasz moją werandę
Alenko
Tomku całkiem blisko mamy od siebie,dopiero teraz zauważyłam,kto wie,
może kiedyś przypadkiem przejeżdżając koło mnie poznasz moją werandę
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Majeczko naprawdę możesz być dumna z funkii
- amster
- 500p
- Od: 21 lip 2011, o 22:05
No teraz to nie tak całkiem blisko, nie mieszkam już w Dębnie kupę lat.
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Maju przyszłam do Ciebie z wizytą
Piękne begonki i różyczka. Truskaweczka ślicznie kwitnie
Przepiękna różyczka w pięknym kolorku czerwieni jest
Fuksje już niedługo zakwitną.Begonka już pomalutku rozwija swego żółtego kwiatuszka.
Surfinnie przepięknie Ci się rozrosły i pięknie kwieciem obsypane
Przepięknie wygląda wejście na werandę piękna różyczka je oplata
Fuksje już lada moment zakwitną. Pięknie kwitnie żółciutka begonia.
Piękne begonki i różyczka. Truskaweczka ślicznie kwitnie
Przepiękna różyczka w pięknym kolorku czerwieni jest
Fuksje już niedługo zakwitną.Begonka już pomalutku rozwija swego żółtego kwiatuszka.
Surfinnie przepięknie Ci się rozrosły i pięknie kwieciem obsypane
Przepięknie wygląda wejście na werandę piękna różyczka je oplata
Fuksje już lada moment zakwitną. Pięknie kwitnie żółciutka begonia.
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Majeczko jak pięknie już wygląda Twoja weranda moje begonki jeszcze nie kwitną, nadal czekam
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Maju, wreszcie znalazłam czas, by Cię odwiedzić. Piękne fuksje i begonki Czy tylko na werandzie się sprawdzają? Siejesz je z nasionek? Chciałabym, by zamieszkały też u mnie, ale pierw muszę sprawdzić, czy mam dla nich warunki...
- pasjonatkaa
- 50p
- Od: 17 cze 2014, o 12:15
Fajnie by było gdyby z nasion dało się je tak wyhodować, wiadomo, że czas oczekiwania byłby dłuższy ale tym ciekawszy.
- Magdallena
- 1000p
- Od: 26 lis 2010, o 23:51
Maju, piękne kwiaty, zwłaszcza róże - mają płatki jak z aksamitu. Kiedy moje begonie takie będą...
- maja79
Dzień Dobry Kochani
Już dzisiaj po rosołku,słonka jak na lekarstwo,myślę,że chociaż na chwilkę dziś wyjdzie,
żeby podładować nasze akumulatorki
Dla mnie najpiękniejszym słoneczkiem jakie wczoraj wyszło, była moja ukochana Hollys
Przepięknie swoją sukieneczkę otworzyła
Jadziu ,myśle,że jestem dumna z nich i to bardzo,w końcu tyle serduszka co
dzień w nie wkładam. Oglądam,przeglądam,rozmawiam ,bo tak trzeba inaczej się nie da przecież
Tomaszu Gorzów też przecież całkiem niedaleko,jestem tam teraz dwa razy w miesiącu,
tam mam swojego lekarza,i tam byłam operowana
Paulii dziękuję serdecznie za bardzo miło wizytę,i za tyle wspaniałych komentarzy.
Jest mi bardzo miło Ciebie gościć i zapraszam częściej.
Iwonko cierpliwości,moje właściwie wszystkie mają pączki,jedne mnijsze drugie większe. Niestety
pogoda naszych roślinek nie rozpieszcza zbyt długo,bo jest w kratkę,a to im nie służy.
Dzisiaj też zrobiło się zimno i nieprzyjemnie.
Wolusia jesteś moja sąsiadeczko
Jeżeli chodzi o Fuksję,robię je ze szczepek i wciąż dokupuję inne odmiany,bulwy Begoni zakupuję również co roku inne,ale
swoje dzielę i w ten sposób pomnażam swoje kolekcje Jeżeli chodzi o stanowisko jednych jak i drugich,uważam,że te kwiaty wolą zdecydowanie półcień i spokój. Zwłaszcza Fuksje,które w pełnym słonku wręcz się gotują
Niekoniecznie weranda,ale jakieś małe zadaszenie na pewno. Oczywiście mówię to z własnego doświadczenia
Pasjonatkaa witam u mnie bardzo serdecznie,większość jest z moich szczepek i wysiewów,i rzeczywiście radość większa.
Magdallena ,rzeczywiście te róże mają takie płatki,jak z aksamitu,wspaniale pachną.
Co do Begonek to cierpliwości ,będą i to cudowne,koniecznie zdjęcia pączusi wstaw,bedę doglądać,a jakie kochana Begonki sadziłaś?
Zapraszam,Was kochani na moją skromną werandę na pogaduszki i kawusię
Właśnie dowiedziałam się,że mój M ma plany powięszenia jej,bo coś ciasno się nam zrobiło,sama nie wiem czemu
Już dzisiaj po rosołku,słonka jak na lekarstwo,myślę,że chociaż na chwilkę dziś wyjdzie,
żeby podładować nasze akumulatorki
Dla mnie najpiękniejszym słoneczkiem jakie wczoraj wyszło, była moja ukochana Hollys
Przepięknie swoją sukieneczkę otworzyła
Jadziu ,myśle,że jestem dumna z nich i to bardzo,w końcu tyle serduszka co
dzień w nie wkładam. Oglądam,przeglądam,rozmawiam ,bo tak trzeba inaczej się nie da przecież
Tomaszu Gorzów też przecież całkiem niedaleko,jestem tam teraz dwa razy w miesiącu,
tam mam swojego lekarza,i tam byłam operowana
Paulii dziękuję serdecznie za bardzo miło wizytę,i za tyle wspaniałych komentarzy.
Jest mi bardzo miło Ciebie gościć i zapraszam częściej.
Iwonko cierpliwości,moje właściwie wszystkie mają pączki,jedne mnijsze drugie większe. Niestety
pogoda naszych roślinek nie rozpieszcza zbyt długo,bo jest w kratkę,a to im nie służy.
Dzisiaj też zrobiło się zimno i nieprzyjemnie.
Wolusia jesteś moja sąsiadeczko
Jeżeli chodzi o Fuksję,robię je ze szczepek i wciąż dokupuję inne odmiany,bulwy Begoni zakupuję również co roku inne,ale
swoje dzielę i w ten sposób pomnażam swoje kolekcje Jeżeli chodzi o stanowisko jednych jak i drugich,uważam,że te kwiaty wolą zdecydowanie półcień i spokój. Zwłaszcza Fuksje,które w pełnym słonku wręcz się gotują
Niekoniecznie weranda,ale jakieś małe zadaszenie na pewno. Oczywiście mówię to z własnego doświadczenia
Pasjonatkaa witam u mnie bardzo serdecznie,większość jest z moich szczepek i wysiewów,i rzeczywiście radość większa.
Magdallena ,rzeczywiście te róże mają takie płatki,jak z aksamitu,wspaniale pachną.
Co do Begonek to cierpliwości ,będą i to cudowne,koniecznie zdjęcia pączusi wstaw,bedę doglądać,a jakie kochana Begonki sadziłaś?
Zapraszam,Was kochani na moją skromną werandę na pogaduszki i kawusię
Właśnie dowiedziałam się,że mój M ma plany powięszenia jej,bo coś ciasno się nam zrobiło,sama nie wiem czemu
- Alenka
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
Padłam Ale boska weranda..Marzenie Nie mam nawet słów, by opisać jak mi się podoba..jak z jakiejś bajki..Zazdroszczę A jak napisałaś o powiększeniu..w głowie mi się nawet nie mieści jak to będzie wyglądać
Hollys cudowna
Hollys cudowna
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
- maja79
Alenko będzie powiększana w stronę rabatki tam gdzie jest ta rabatka koło niej..bo tam będę miała okno
balkonowe w kuchni Dziękuję za wspaniałe słowa
balkonowe w kuchni Dziękuję za wspaniałe słowa
- kamil888
- 500p
- Od: 26 lip 2012, o 17:59
Szczena mi opadła Śliczna weranda Idealna na poranną, wakacyjną kawę i na ciepłe noce 8 cud świata
- maadro
- 1000p
- Od: 17 mar 2014, o 20:21
Maju
Zaglądałam z wielkim zachwytem do Ciebie już wcześniej, ale dziś pokazując cudną Holly i całe otoczenie zniewoliłaś moje zmysly wzrokowo zapachowe i uprzedzam że zostaję stałym codziennym bywalcem Twej werandy
Nie mogę się pozbawiać widoków tak wspaniałych.
Podziwiam Twoje zdolności, konsekwencję działania i pracowitość.
Trzymam kciuki za szybkie powiększenie werandy, bo będziemy mogli oglądać tu więcej i więcej cudowności.
Zaglądałam z wielkim zachwytem do Ciebie już wcześniej, ale dziś pokazując cudną Holly i całe otoczenie zniewoliłaś moje zmysly wzrokowo zapachowe i uprzedzam że zostaję stałym codziennym bywalcem Twej werandy
Nie mogę się pozbawiać widoków tak wspaniałych.
Podziwiam Twoje zdolności, konsekwencję działania i pracowitość.
Trzymam kciuki za szybkie powiększenie werandy, bo będziemy mogli oglądać tu więcej i więcej cudowności.
Pozdrawiam serdecznie - Ewa
balkonowo i doniczkowo
balkonowo i doniczkowo