Kawałek nieba wiewióreczki
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawałek nieba wiewióreczki
Anetko ładna rabatka się szykuje:)
Pastella lubi słonko
Pastella lubi słonko
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Anetko pełna natura do tego ładnie .
Fajny sposób na brzegi rabat z kawałków drzewa
Fajny sposób na brzegi rabat z kawałków drzewa
Wiewióreczko
Na awatarze widziałam Panią powiedzmy w moim wieku a tu młoda sympatyczna osóbka szkoda ,że nie widziałaś mojej miny Elka do okulisty
Ogród pięknieje , oczywiście nie sam a za Twoją sprawą . Podziwiam Twój zapał , tak wiele już osiągnęłaś Rośliny się rozrastają , powstają nowe rabaty , zielone wciąga nieprawdaż
Miłego weekendu
Na awatarze widziałam Panią powiedzmy w moim wieku a tu młoda sympatyczna osóbka szkoda ,że nie widziałaś mojej miny Elka do okulisty
Ogród pięknieje , oczywiście nie sam a za Twoją sprawą . Podziwiam Twój zapał , tak wiele już osiągnęłaś Rośliny się rozrastają , powstają nowe rabaty , zielone wciąga nieprawdaż
Miłego weekendu
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Anetko,prześledziłam Twoje poczynania od zakupu do dzisiaj ,i muszę powiedzieć ,że teraz masz konkursową działeczkę ,a to za sprawą Twoich marzeń i ciężkiej pracy ,podziwiam cię,pozdrawiam
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Anetko
Ogród z każdą chwilą pięknieje. Zakup hortensji myślę że bardzo udany. Bardzo podobaja mi się te krzewy.
A to już nie będzie rabatki tulipanowej ? Wykopałaś już cebulki?
A to ci mak , fajnie to musi wyglądać. U mnie na nieugorze rośnie tego tyle może jakieś nasionko i do mnie przywędruje
Jaką już masz dużą dorówke i ile owoców na niej. Łał, wiesz moze co to za odmiana, chyba bardzo plenna. Różyczki prześliczne, pastelowa bardzo urocza.
Pozdrawiam serdecznie
Ogród z każdą chwilą pięknieje. Zakup hortensji myślę że bardzo udany. Bardzo podobaja mi się te krzewy.
A to już nie będzie rabatki tulipanowej ? Wykopałaś już cebulki?
A to ci mak , fajnie to musi wyglądać. U mnie na nieugorze rośnie tego tyle może jakieś nasionko i do mnie przywędruje
Jaką już masz dużą dorówke i ile owoców na niej. Łał, wiesz moze co to za odmiana, chyba bardzo plenna. Różyczki prześliczne, pastelowa bardzo urocza.
Pozdrawiam serdecznie
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Madziu Ch coraz większą ilością kwitną różyczki, zachwycają mnie, a tera chłodniej jest to dłużej będzie się można nimi cieszyć. Ten ognisty krzew na różance to berberys Orange Rocket - z tył gdzie słonka mniej we wnętrzu jest zielony ale na zewnątrz śliczny ogniście czerwony
Colli już się nie mogę doczekać aż dalie dadzą popis i jeżówki Zapraszam
Aniu Pastellka coraz więcej kwiatów ma i Kosmos i Piano Wczoraj między burzami sadziłam nowy nabytek budleje davida Silver Lilac - już się nie mogę doczekać aż zakwitnie
Jadziu obrzeża miały być tymczasowo - z drzewa ale zostaną na stałe tak mi się spodobały Zapraszam Lubię naturę i nie chce jej zmieniać tylko przenieść jej kawałek do siebie i zachować
Elu ależ poprawiłaś mi humor w ten pochmurny dzionek W słońcu moje blond wyglądają jak białe Zapraszam częściej. Oj wciąga, wczoraj nieplanowo i zupełnie spontanicznie budleja davida zamieszkała u mnie .... dla motyli
Marto jest mi bardzo miło, że Tobie się u mnie podoba i zapraszam częściej
Sylwuś kochana dobrze Cię widzieć Boróweczki mam podpisane na zdjęciach kiedy sadziłam, dokopie się do nich i napiszę odmianę Tulipanki wykopałam wszystkie i wkopie jak będę dalie zmieniać na tulipany
Lece na giełdę staroci , zostawiam do kawy....
Pozdrawiam serdecznie
Colli już się nie mogę doczekać aż dalie dadzą popis i jeżówki Zapraszam
Aniu Pastellka coraz więcej kwiatów ma i Kosmos i Piano Wczoraj między burzami sadziłam nowy nabytek budleje davida Silver Lilac - już się nie mogę doczekać aż zakwitnie
Jadziu obrzeża miały być tymczasowo - z drzewa ale zostaną na stałe tak mi się spodobały Zapraszam Lubię naturę i nie chce jej zmieniać tylko przenieść jej kawałek do siebie i zachować
Elu ależ poprawiłaś mi humor w ten pochmurny dzionek W słońcu moje blond wyglądają jak białe Zapraszam częściej. Oj wciąga, wczoraj nieplanowo i zupełnie spontanicznie budleja davida zamieszkała u mnie .... dla motyli
Marto jest mi bardzo miło, że Tobie się u mnie podoba i zapraszam częściej
Sylwuś kochana dobrze Cię widzieć Boróweczki mam podpisane na zdjęciach kiedy sadziłam, dokopie się do nich i napiszę odmianę Tulipanki wykopałam wszystkie i wkopie jak będę dalie zmieniać na tulipany
Lece na giełdę staroci , zostawiam do kawy....
Pozdrawiam serdecznie
-
Witaj Anetko,czy coś ciekawego kupiłaś na giełdzie staroci,pozdrawiam i pięknych snów życzę
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Anetko ciekawe ,czy cos kupiłaś na targach Uwielbiam starocie
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Martuś na giełdzie staroci kupuje głównie pocztówki, które oboje z M zbieramy. Kupiłam kilka fajnych w tym jedną z Holandii z morzem tulipanów Oprócz tego dla Marysi mar33 wypatrzyłam fajny drobiazg na niedziele, ale nie będę zdradzać niespodzianki, mam nadzieje, że przypadnie do gustu
Aniu też uwielbiam i co miesiąc jeździmy z M Wczoraj fajny dzionek nie za zimno nie za ciepło, można było spokojnie coś porobić
Zapraszam na spacer
Nowy nabytek budleja davida Silver Lilac
hortensja Moonlight, budleja davida Silver Lilac i gruszka Faworytka
własny szczypiorek
Little Sunset
Piano
Kosmos
Pozdrawiam serdecznie
Aniu też uwielbiam i co miesiąc jeździmy z M Wczoraj fajny dzionek nie za zimno nie za ciepło, można było spokojnie coś porobić
Zapraszam na spacer
Nowy nabytek budleja davida Silver Lilac
hortensja Moonlight, budleja davida Silver Lilac i gruszka Faworytka
własny szczypiorek
Little Sunset
Piano
Kosmos
Pozdrawiam serdecznie
-
- 500p
- Od: 8 mar 2014, o 14:30
Little Sunset
boska ta róża! jeszcze takich kolorków nie widziałam!
boska ta róża! jeszcze takich kolorków nie widziałam!
Amelia
Wielka działkowa metamorfoza! http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=74326
Wielka działkowa metamorfoza! http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=74326
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Anetko spacerek po Twoim ogrodzie bardzo mnie zrelaksował ,pięknekwiatuszki a róża
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Chętnie skorzystam z zaproszenia i pospaceruję sobie wśród Twoich pięknych rabat
-
Witaj Anetko,super z ciebie dziewczynka i w super ogrodzie ,widzę buty wyjściowe mamy wszyscy jednakowe ,pięknych snów życzę