Mój zielony kwadrat cz.5
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony kwadrat cz.5
Wiąz śliczny
Wierzby moja miłość, zresztą mam ich kilka
Ciągle w biegu ale wiedz, że jestem
Wierzby moja miłość, zresztą mam ich kilka
Ciągle w biegu ale wiedz, że jestem
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Wiem Aguś, że kochasz wierzby i masz wiecej niż ja Szczególnie zaciekawiłam mnie ostatnia którą lupiłaś Muszę zobaczyć ją na własne oczy
Dzięki za pogaduchy Fajnie, że masz okazję wyjechać, odpocząć. Ja jestem troche zła, że nawet piątku nie mam wolnego..............ale żyję zbliżającym się urlopem
Uściski
Dzięki za pogaduchy Fajnie, że masz okazję wyjechać, odpocząć. Ja jestem troche zła, że nawet piątku nie mam wolnego..............ale żyję zbliżającym się urlopem
Uściski
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- reniuniek
Reniu, Cino de Mayo mam od poprzedniego lata i nawet zakwitła zaraz po posadzeniu.Do teraz jest zdrowa
Teraz tak wygląda
Z twoimi rh chyba było podobnie jak z moimi mieczykami. Zauroczyłam się nimi, nawet nie wiedziałam, że jest tyle różnych kolorów, są pełne, falbaniaste........Kupiłam dużo cebul, ładnie kwitły....potem zaczęły chorować, opryski nie za bardzo pomagły. Miałam je trzy sezony i dałam sobie spokój
Pozdrawiam.
Teraz tak wygląda
Z twoimi rh chyba było podobnie jak z moimi mieczykami. Zauroczyłam się nimi, nawet nie wiedziałam, że jest tyle różnych kolorów, są pełne, falbaniaste........Kupiłam dużo cebul, ładnie kwitły....potem zaczęły chorować, opryski nie za bardzo pomagły. Miałam je trzy sezony i dałam sobie spokój
Pozdrawiam.
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- reniuniek
Agnieszko, róże kwitną na całego, każdy krzak jest okwiecony Piękne widoki mamy teraz w naszych ogrodach
Jeszcze raz Nostalgia
Candleight
Buziaczki.
Jeszcze raz Nostalgia
Candleight
Buziaczki.
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- Reniak
- Od: 6 cze 2009, o 13:53
Dzięki wielkie Reniu ,pokazując cały krzak ,utwierdzilaś mnie co do zakupu Cino de Mayo ,cudna .
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Reniu przepiękne masz róże....ależ kwiatów a i inne kwiatuszki pięknie dopełniają widoku Dzwonki jedne z moich ulubionych roślin, kwitną jak szalone , cudne
- reniuniek
Reniu, cieszę się, że pomogłam podjać ci decyzję
Aguś, dzwonki zaczynają swoje kwitnienie. Troszkę jestem zła, bo miałam białego pełnego, ale nie przetrwał zimy Chciałam zamówić sobie u Adriana, ale już ich nie ma
Wczoraj nie byłam na ogrodzie, brakło mi czasu i dzisiaj już przebieram nogami do późnego popołudnia.......dopiero wtedy będę mogła iść
Dzwonkowo
Aguś, dzwonki zaczynają swoje kwitnienie. Troszkę jestem zła, bo miałam białego pełnego, ale nie przetrwał zimy Chciałam zamówić sobie u Adriana, ale już ich nie ma
Wczoraj nie byłam na ogrodzie, brakło mi czasu i dzisiaj już przebieram nogami do późnego popołudnia.......dopiero wtedy będę mogła iść
Dzwonkowo
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie dzwonki tak się rozsiewały, ze ciągle je ograniczałam, wygląda na to, że zbyt radykalnie
Renatko masz piękny bylinowy ogród. Ja też uwielbiam róże i dzwonki a twoje są prześliczne. Zaciekawiła mnie kolekcja wierzb a szczególnie wierzba bukszpanowa. Nie miałam pojęcia o istnieniu takiej. Wierzba sachalińska kojarzy mi się z naszym morzem....jest piękna.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Moje dzwonki jakoś w tym roku się ociągają. Też je bardzo lubię.
No i widzę, że róż coraz więcej.
Nie mam Nostalgii, bo przyszła pomyłka. Ale i tak jestem z tej pomyłki zadowolona
No i widzę, że róż coraz więcej.
Nie mam Nostalgii, bo przyszła pomyłka. Ale i tak jestem z tej pomyłki zadowolona
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Renatko róże jak marzenie ale urodą przyciągają i dzwoneczki są cudne
- reniuniek
Witajcie
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje na Wasze wpisy
Długi weekend dobiega końca, wszystko co dobre szybko się kończy, ale za pare dni mam urlop
Celinko, wszystko na ogrodzie teraz pięknie kiwtnie, tylko sie cieszyć i napawać oczy pięknymi kolorami Czy jest szansa na to, żebyśmy się spotkały przed twoim wyjazdem?
Dal ciebie Nostalgia
i Aspirin Rose
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje na Wasze wpisy
Długi weekend dobiega końca, wszystko co dobre szybko się kończy, ale za pare dni mam urlop
Celinko, wszystko na ogrodzie teraz pięknie kiwtnie, tylko sie cieszyć i napawać oczy pięknymi kolorami Czy jest szansa na to, żebyśmy się spotkały przed twoim wyjazdem?
Dal ciebie Nostalgia
i Aspirin Rose
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- reniuniek
Małgosiu, pomyłki czasami nas zaskakują z tej dobrej strony Moje dzwonki już prawie wszystkie rozkwitły Czekam tylko na kwiaty niebieskiego pełnego
Pozdrawiam.
Agnieszko, cieszę się, ze znalazłaś chwilkę i mnie odwiedziłaś Dziękuję za przychylne słowa co do mojego ogrodu
Też nie miałam pojęcia, że jest tyle róznych gatunków wierzb. Dobra duszyczka z forum kupiłam mi tą bukszpanową Nad naszym morzem byłam tylko trzy razy i wtedy nie załapałam jeszcze bakcyla na zielone i zbytnio na rośliny nie zwracałam uwagi. Cieszyłam się szumem fal i pięknymi widokami
Miłego dnia.
Dla ciebie pierwsze kwiaty sadzonej wczesną wiosną Princess Alexandry of Kent
Mariolu, poczekaj, poszukaj, może jeszcze gdzieś dzwonki przetrwały
Buziaczki.
Miłej niedzieli
Dziękuję że do mnie zaglądacie
Pozdrawiam.
Agnieszko, cieszę się, ze znalazłaś chwilkę i mnie odwiedziłaś Dziękuję za przychylne słowa co do mojego ogrodu
Też nie miałam pojęcia, że jest tyle róznych gatunków wierzb. Dobra duszyczka z forum kupiłam mi tą bukszpanową Nad naszym morzem byłam tylko trzy razy i wtedy nie załapałam jeszcze bakcyla na zielone i zbytnio na rośliny nie zwracałam uwagi. Cieszyłam się szumem fal i pięknymi widokami
Miłego dnia.
Dla ciebie pierwsze kwiaty sadzonej wczesną wiosną Princess Alexandry of Kent
Mariolu, poczekaj, poszukaj, może jeszcze gdzieś dzwonki przetrwały
Buziaczki.
Miłej niedzieli
Dziękuję że do mnie zaglądacie
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata