Ogród Różą malowany
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Różą malowany
Piękne różyczki Ale najbardziej zainteresowała mnie You're beautiful. Czekam na jej kwitnienie. U Ciebie jednak wygląda inaczej niż na zdjęciach, jakie znalazłam... Ciekawa jestem, jakie będą moje
Ja też czekam na nową rabatkę .
Przepiękne róże i znów dzięki Tobie Elwi moja lista się powiększa .
Przepiękne róże i znów dzięki Tobie Elwi moja lista się powiększa .
Zżera mnie ciekawość Śliczne towarzystwo dla róż zamówiłaś
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Elwi Schloss Eutin, Lion's Rose, Heidi Klum Rose, Augusta Luise, Schackenborg castle piękne
Deep Impression ciekawe ma różowawe smugi .Aquarell w stadium przekwitania ślicznie wygląda.
Let's Celebrate faktycnzie ma jakiś dziwny kwiatuszek
Trochę zdjęć "takich-tam" piękne Irysek piękny i śliczny.
Pierwszy kwiat Petticoat śliczny.
Lions Rose pięknie rozwija kwiaty. Cinderella pięknie zaczyna kwitnąć.
Różyczka NN z dawnych czasów w pięknym kolorku czerwieni.
Cindarella interesujące ma kwiatuszki. Ogrodowe zaszłości śliczniutkie.
Ja również latam z aparatem z obłędem w oczach jak jakiś nowy kwiatuszek zakwitnie
Aphrodite , Cream Abundance , Schloss Eutin przepięknie wyglądają z kropelkami deszczu.
Schloss Eutin przekwita naprawdę dostojnie
Rosenstadt Freising, Claire Marshall, Gruss an Aachen, Chippendale, Rhapsody in Blue, Marie Antoinette.
Ale piękna duża paka roślinek do Ciebie przyjechała.
Let's Celebrate piękniutka. Ciekawy ten sprasowany kwiatuszek Lions Rose
Claire Marshall piękniutki i śliczniutki ma kwiatuszek.
Eden Rose ślicznie rozchyla płateczki. Schloss Eutin - pieknie czaruje.
Nowy nabytek Mariatheresia piękny. Wedding Wells za chwileczkę rozkwitnie.Rosanna pięknie rośnie.
Deep Impression ciekawe ma różowawe smugi .Aquarell w stadium przekwitania ślicznie wygląda.
Let's Celebrate faktycnzie ma jakiś dziwny kwiatuszek
Trochę zdjęć "takich-tam" piękne Irysek piękny i śliczny.
Pierwszy kwiat Petticoat śliczny.
Lions Rose pięknie rozwija kwiaty. Cinderella pięknie zaczyna kwitnąć.
Różyczka NN z dawnych czasów w pięknym kolorku czerwieni.
Cindarella interesujące ma kwiatuszki. Ogrodowe zaszłości śliczniutkie.
Ja również latam z aparatem z obłędem w oczach jak jakiś nowy kwiatuszek zakwitnie
Aphrodite , Cream Abundance , Schloss Eutin przepięknie wyglądają z kropelkami deszczu.
Schloss Eutin przekwita naprawdę dostojnie
Rosenstadt Freising, Claire Marshall, Gruss an Aachen, Chippendale, Rhapsody in Blue, Marie Antoinette.
Ale piękna duża paka roślinek do Ciebie przyjechała.
Let's Celebrate piękniutka. Ciekawy ten sprasowany kwiatuszek Lions Rose
Claire Marshall piękniutki i śliczniutki ma kwiatuszek.
Eden Rose ślicznie rozchyla płateczki. Schloss Eutin - pieknie czaruje.
Nowy nabytek Mariatheresia piękny. Wedding Wells za chwileczkę rozkwitnie.Rosanna pięknie rośnie.
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Mariatheresia jest bardzo sympatyczną różą, bo dość długo trzyma kwiaty. Posadziłam ją przy dróżce do domu i właśnie zaczyna kwitnąć
Rutewka kwitnie u mnie zwykle sporo przed różami Będę miała sporo siewek (jeśli jakaś krzywda im się nie stanie, z kotami nigdy nic nie wiadomo), powtykam w różne miejsca
Dzwonek skupiony to mój wróg-za mocno się sieje i źle wyrywa.
Rutewka kwitnie u mnie zwykle sporo przed różami Będę miała sporo siewek (jeśli jakaś krzywda im się nie stanie, z kotami nigdy nic nie wiadomo), powtykam w różne miejsca
Dzwonek skupiony to mój wróg-za mocno się sieje i źle wyrywa.
Piękne róże i zdjęcia
.... z Maritheresy będziesz zadowolona na 100%.
Przepiękne zrobiłaś zdjęcie Rapsody in blue. Mam na tę różę naprawdę ochotę.
Aphrodite też mnie niezmiennie zachwyca Moja ma w tym roku chyba z 50 pąków
.... z Maritheresy będziesz zadowolona na 100%.
Przepiękne zrobiłaś zdjęcie Rapsody in blue. Mam na tę różę naprawdę ochotę.
Aphrodite też mnie niezmiennie zachwyca Moja ma w tym roku chyba z 50 pąków
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No ja wreszcie też odwiedziłam progi Twojego różanego domu .Zapach roznosi się wkoło jakżeby mogło być inaczej . .Zauważyłam Elwi ,że masz też pięknego Omoshiro, a taże Claire Mashall , Błękitną Rapsodię i Boginię miłości .Moja jest dopiero wiosennym nabytkiem i jakoś ,ale nie ma tak pięknego kwiatu .Jest jakaś rozczapirzona . U mnie też powoli zaczyna ona przekwitać pozostała tylko ostatnia wiecha .Uwagę przykuła też Cream Abundance jest cudna ładniejsza od siostry Pink Abundance ,którą ja mam. Jednym słowem masz cudnie .
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O rety z wypiekami na twarzy czytałam twe słowo pisane. Jaka lekkość, jaki humor! Super! Już Cię uwielbiam!
Piękny ten twój Ogrodzio. I piękne jego lokatorki. Będę tu stałym bywalcem. Pozwolisz?
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia nowej różanki oraz dalsze Twe opowieści.
Piękny ten twój Ogrodzio. I piękne jego lokatorki. Będę tu stałym bywalcem. Pozwolisz?
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia nowej różanki oraz dalsze Twe opowieści.
- Elwi
- Od: 1 lis 2013, o 19:38
Witajcie nocną porą, za chwilę godzina duchów... Niektórzy śpią a niektórzy pewnie nie zasną z rozpaczy, bo przegrali z Urugwajem... Kradnę czas na wpisy późną nocą (najczęściej) - doba nie chce się nijak wydłużyć, niestety.
Za chwilę odpowiem na Wasze wpisy a teraz obiecana nowa różanka:
No i gdzie się podziały rośliny z wielkiej paki? W ogóle ich nie widać
Mam nadzieję, że już w przyszłym roku będzie co oglądać na tej różance. Tymczasem włosy rwę z głowy i zalewam się łzami, bo wypada mi przekopać i przemeblować po raz trzeci największą rabatę Jest okropna... Róże, każda z nich, są przepiękne, ale w kupie wyglądają "niewymownie"
Chwała Bogu, że nie muszę jej oglądać z bliska cały czas, bo z huśtawki na tarasie mam widoczek całkiem znośny
Dziękuję Wam wszystkim za Wasze odwiedziny i miłe słowa
Dla Was, z sympatią, Sympatia
Marzko-Sosenki4 lista róż ma to do siebie, że rośnie, rośnie, rośnie.... bez końca A odwiedziny w forumowych wątkach rodzą kolejne chciejstwa nie do opanowania Jak bym Ci pokazała swoją listę, to byś miała niezły fan Dla Ciebie rozkwitła w pełni Wedding Bells - kwiat 15 cm średnicy
Moni - vertigo moje rabatki nie umywają się do Twoich, ale sądzę, że ta róża jest w Twoim stylu - Novalis:
Grażynko-Kogra mam róże, których Ty nie znasz? Nie chce mi się wierzyć... Które to?
Dla Ciebie Let's Celebrate - kolejny kwiat, niestety nie kwitnie jeszcze gronami... A jak sprawuje się Twoja?
Aniu - sweety Myślałam, że ona będzie jaśniejsza, a ma kolor czysto różowy. Zdjęć w necie było dosyć mało, a te które widziałam, pokazywały ją "w masie". Jest to niewątpliwie róża inna niż wszystkie i jak się rozkręci to może być zjawiskowa Dla Ciebie - You're beautiful:
Agatko-Hagaart mam nadzieję, że rabatka znajdzie uznanie w Twoich oczach Lista się powiększa? No ba - na tym polega cała frajda Wyobrażasz sobie jakbyś się czuła nie mając już żadnych chciejstw? To musiałby być koszmar. Dlatego twórzmy listy nieskończone i realizujmy swoje marzenia
Dla Ciebie - rozkwitła dzisiaj jednym kwiatkiem Princesse Aleksandra of Kent
Za chwilę odpowiem na Wasze wpisy a teraz obiecana nowa różanka:
No i gdzie się podziały rośliny z wielkiej paki? W ogóle ich nie widać
Mam nadzieję, że już w przyszłym roku będzie co oglądać na tej różance. Tymczasem włosy rwę z głowy i zalewam się łzami, bo wypada mi przekopać i przemeblować po raz trzeci największą rabatę Jest okropna... Róże, każda z nich, są przepiękne, ale w kupie wyglądają "niewymownie"
Chwała Bogu, że nie muszę jej oglądać z bliska cały czas, bo z huśtawki na tarasie mam widoczek całkiem znośny
Dziękuję Wam wszystkim za Wasze odwiedziny i miłe słowa
Dla Was, z sympatią, Sympatia
Marzko-Sosenki4 lista róż ma to do siebie, że rośnie, rośnie, rośnie.... bez końca A odwiedziny w forumowych wątkach rodzą kolejne chciejstwa nie do opanowania Jak bym Ci pokazała swoją listę, to byś miała niezły fan Dla Ciebie rozkwitła w pełni Wedding Bells - kwiat 15 cm średnicy
Moni - vertigo moje rabatki nie umywają się do Twoich, ale sądzę, że ta róża jest w Twoim stylu - Novalis:
Grażynko-Kogra mam róże, których Ty nie znasz? Nie chce mi się wierzyć... Które to?
Dla Ciebie Let's Celebrate - kolejny kwiat, niestety nie kwitnie jeszcze gronami... A jak sprawuje się Twoja?
Aniu - sweety Myślałam, że ona będzie jaśniejsza, a ma kolor czysto różowy. Zdjęć w necie było dosyć mało, a te które widziałam, pokazywały ją "w masie". Jest to niewątpliwie róża inna niż wszystkie i jak się rozkręci to może być zjawiskowa Dla Ciebie - You're beautiful:
Agatko-Hagaart mam nadzieję, że rabatka znajdzie uznanie w Twoich oczach Lista się powiększa? No ba - na tym polega cała frajda Wyobrażasz sobie jakbyś się czuła nie mając już żadnych chciejstw? To musiałby być koszmar. Dlatego twórzmy listy nieskończone i realizujmy swoje marzenia
Dla Ciebie - rozkwitła dzisiaj jednym kwiatkiem Princesse Aleksandra of Kent
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
My sie duchów nie boimy........
A nie znam.....chociażby tą wcześniejszą Wedding Bells, jest tyle róż, że nie sposób wszystkie poznać.
Już na mojej setce dostaję kręćka językowego bo spamiętać te pokrętne nazwy nie sposób.
LC wreszcie zaczyna przypominać twoją, chociaż daleko jej jeszcze do tych zdjęć kataogowych.
Chciejstwa różane może mieć każdy, ale nie każdy ma miejsce na następne chciejstwa.
A nie znam.....chociażby tą wcześniejszą Wedding Bells, jest tyle róż, że nie sposób wszystkie poznać.
Już na mojej setce dostaję kręćka językowego bo spamiętać te pokrętne nazwy nie sposób.
LC wreszcie zaczyna przypominać twoją, chociaż daleko jej jeszcze do tych zdjęć kataogowych.
Chciejstwa różane może mieć każdy, ale nie każdy ma miejsce na następne chciejstwa.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No tak. A gdzie kwiatek i dla mnie?
Elwi dla mnie różanka piękna i zdjęcie fajnie pokazuje jaki miałaś pomysł.Bardzo proszę o więcej zdjęć ogrodu bo jest bardzo ładny i za mało go pokazujesz.Pięknie będzie jak będą kwitły i spacer po schodkach to dopiero ...Mam tarasik usypany i planowałam tam posadzić różyczki i lawendę.Niestety mogę tylko dopisywać odmiany bo remont się przedłuża i ogród czeka .
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Zmiany na rabatach są czasem konieczne, choć wcale się do nich nie rwę. Jednak kilka róż będę musiała przesadzić, bo dopiero po zakwitnięciu widać, że kwiaty nie pasują do siebie i ten widok mnie drażni. Byle do jesieni