Ogród Różą malowany

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Różą malowany

Post »

Piękne różyczki :tan Ale najbardziej zainteresowała mnie You're beautiful. Czekam na jej kwitnienie. U Ciebie jednak wygląda inaczej niż na zdjęciach, jakie znalazłam... Ciekawa jestem, jakie będą moje ;:173
Awatar użytkownika
Hagaart
200p
200p
Od: 1 cze 2011, o 10:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja też czekam na nową rabatkę :tan .
Przepiękne róże i znów dzięki Tobie Elwi moja lista się powiększa .
Awatar użytkownika
AnaAn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 gru 2012, o 17:49

Post »

Zżera mnie ciekawość ;:108 Śliczne towarzystwo dla róż zamówiłaś :D
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Elwi :wit Schloss Eutin, Lion's Rose, Heidi Klum Rose, Augusta Luise, Schackenborg castle piękne :D
Deep Impression ciekawe ma różowawe smugi .Aquarell w stadium przekwitania ślicznie wygląda.
Let's Celebrate faktycnzie ma jakiś dziwny kwiatuszek :roll:
Trochę zdjęć "takich-tam" piękne Irysek piękny i śliczny.
Pierwszy kwiat Petticoat śliczny.
Lions Rose pięknie rozwija kwiaty. Cinderella pięknie zaczyna kwitnąć.
Różyczka NN z dawnych czasów w pięknym kolorku czerwieni.
Cindarella interesujące ma kwiatuszki. Ogrodowe zaszłości śliczniutkie.
Ja również latam z aparatem z obłędem w oczach jak jakiś nowy kwiatuszek zakwitnie
Aphrodite , Cream Abundance , Schloss Eutin przepięknie wyglądają z kropelkami deszczu.
Schloss Eutin przekwita naprawdę dostojnie :)
Rosenstadt Freising, Claire Marshall, Gruss an Aachen, Chippendale, Rhapsody in Blue, Marie Antoinette.
Ale piękna duża paka roślinek do Ciebie przyjechała.
Let's Celebrate piękniutka. Ciekawy ten sprasowany kwiatuszek Lions Rose :wink:
Claire Marshall piękniutki i śliczniutki ma kwiatuszek.
Eden Rose ślicznie rozchyla płateczki. Schloss Eutin - pieknie czaruje.
Nowy nabytek Mariatheresia piękny. Wedding Wells za chwileczkę rozkwitnie.Rosanna pięknie rośnie. ;:77
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Mariatheresia jest bardzo sympatyczną różą, bo dość długo trzyma kwiaty. Posadziłam ją przy dróżce do domu i właśnie zaczyna kwitnąć :D
Rutewka kwitnie u mnie zwykle sporo przed różami :wink: Będę miała sporo siewek (jeśli jakaś krzywda im się nie stanie, z kotami nigdy nic nie wiadomo), powtykam w różne miejsca :tan
Dzwonek skupiony to mój wróg-za mocno się sieje i źle wyrywa.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Safoya
500p
500p
Od: 3 sie 2010, o 16:06

Post »

Piękne róże i zdjęcia ;:138
.... z Maritheresy będziesz zadowolona na 100%.
Przepiękne zrobiłaś zdjęcie Rapsody in blue. Mam na tę różę naprawdę ochotę.
Aphrodite też mnie niezmiennie zachwyca :) Moja ma w tym roku chyba z 50 pąków ;:oj
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

No ja wreszcie też odwiedziłam progi Twojego różanego domu .Zapach roznosi się wkoło jakżeby mogło być inaczej .;:167 .Zauważyłam Elwi ,że masz też pięknego Omoshiro, a taże Claire Mashall , Błękitną Rapsodię i Boginię miłości .Moja jest dopiero wiosennym nabytkiem i jakoś ,ale nie ma tak pięknego kwiatu .Jest jakaś rozczapirzona . U mnie też powoli zaczyna ona przekwitać pozostała tylko ostatnia wiecha .Uwagę przykuła też Cream Abundance jest cudna ładniejsza od siostry Pink Abundance ,którą ja mam. Jednym słowem masz cudnie ;:180 .
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

O rety z wypiekami na twarzy czytałam twe słowo pisane. Jaka lekkość, jaki humor! Super! Już Cię uwielbiam!
Piękny ten twój Ogrodzio. I piękne jego lokatorki. Będę tu stałym bywalcem. Pozwolisz? ;:31
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia nowej różanki oraz dalsze Twe opowieści.
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Witajcie nocną porą, za chwilę godzina duchów... Niektórzy śpią ;:19 a niektórzy pewnie nie zasną z rozpaczy, bo przegrali z Urugwajem... Kradnę czas na wpisy późną nocą (najczęściej) - doba nie chce się nijak wydłużyć, niestety.
Za chwilę odpowiem na Wasze wpisy a teraz obiecana nowa różanka:

Obrazek

No i gdzie się podziały rośliny z wielkiej paki? W ogóle ich nie widać :(
Obrazek

Mam nadzieję, że już w przyszłym roku będzie co oglądać na tej różance. Tymczasem włosy rwę z głowy i zalewam się łzami, bo wypada mi przekopać i przemeblować po raz trzeci największą rabatę ;:223 Jest okropna... Róże, każda z nich, są przepiękne, ale w kupie wyglądają "niewymownie" ;:202
Chwała Bogu, że nie muszę jej oglądać z bliska cały czas, bo z huśtawki na tarasie mam widoczek całkiem znośny :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dziękuję Wam wszystkim za Wasze odwiedziny i miłe słowa ;:196
Dla Was, z sympatią, Sympatia :wink:
Obrazek

Marzko-Sosenki4 lista róż ma to do siebie, że rośnie, rośnie, rośnie.... bez końca :;230 A odwiedziny w forumowych wątkach rodzą kolejne chciejstwa nie do opanowania :D Jak bym Ci pokazała swoją listę, to byś miała niezły fan :;230 Dla Ciebie rozkwitła w pełni Wedding Bells - kwiat 15 cm średnicy :tan
Obrazek

Moni - vertigo moje rabatki nie umywają się do Twoich, ale sądzę, że ta róża jest w Twoim stylu - Novalis:
Obrazek

Grażynko-Kogra mam róże, których Ty nie znasz? Nie chce mi się wierzyć... Które to?
Dla Ciebie Let's Celebrate - kolejny kwiat, niestety nie kwitnie jeszcze gronami... A jak sprawuje się Twoja?
Obrazek

Aniu - sweety Myślałam, że ona będzie jaśniejsza, a ma kolor czysto różowy. Zdjęć w necie było dosyć mało, a te które widziałam, pokazywały ją "w masie". Jest to niewątpliwie róża inna niż wszystkie i jak się rozkręci to może być zjawiskowa ;:167 Dla Ciebie - You're beautiful:
Obrazek

Obrazek

Agatko-Hagaart mam nadzieję, że rabatka znajdzie uznanie w Twoich oczach ;:196 Lista się powiększa? No ba - na tym polega cała frajda ;:306 Wyobrażasz sobie jakbyś się czuła nie mając już żadnych chciejstw? To musiałby być koszmar. Dlatego twórzmy listy nieskończone i realizujmy swoje marzenia ;:196
Dla Ciebie - rozkwitła dzisiaj jednym kwiatkiem Princesse Aleksandra of Kent
Obrazek
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

My sie duchów nie boimy........ :;230
A nie znam.....chociażby tą wcześniejszą Wedding Bells, jest tyle róż, że nie sposób wszystkie poznać.
Już na mojej setce dostaję kręćka językowego bo spamiętać te pokrętne nazwy nie sposób.
LC wreszcie zaczyna przypominać twoją, chociaż daleko jej jeszcze do tych zdjęć kataogowych.
Chciejstwa różane może mieć każdy, ale nie każdy ma miejsce na następne chciejstwa. ;:306
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

No tak. A gdzie kwiatek i dla mnie? ;:145
Awatar użytkownika
Hagaart
200p
200p
Od: 1 cze 2011, o 10:11

Post »

Elwi dla mnie różanka piękna i zdjęcie fajnie pokazuje jaki miałaś pomysł.Bardzo proszę o więcej zdjęć ogrodu bo jest bardzo ładny i za mało go pokazujesz.Pięknie będzie jak będą kwitły i spacer po schodkach to dopiero ;:224 ...Mam tarasik usypany i planowałam tam posadzić różyczki i lawendę.Niestety mogę tylko dopisywać odmiany bo remont się przedłuża i ogród czeka .
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zmiany na rabatach są czasem konieczne, choć wcale się do nich nie rwę. Jednak kilka róż będę musiała przesadzić, bo dopiero po zakwitnięciu widać, że kwiaty nie pasują do siebie i ten widok mnie drażni. Byle do jesieni :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”