Kocham każdą roślinkę:) Zakątek Annes 77 cz3
- Reniak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 cze 2009, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kocham każdą roślinkę:) Zakątek Annes 77 cz3
Aniu ta róża z powojnikiem to majstersztyk natury i je tak cudownie połączyłaś i uchwyciłaś ich piękno
Pokaż skrzynię ,ja moją wystawiłam w swoim wątku ,
Pokaż skrzynię ,ja moją wystawiłam w swoim wątku ,
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rooguchi przesadziłam wiosną, jeszcze nie kwitnie, zawiązał pierwszy pąk. Też wetknęłam go obok różowej róży-Raubritter
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Pogoda od rana zapowiada się super Słonko wesoło przyświeca Na balkonie stoi niedokończona skrzynia,brakuje jeszcze dopracowania,a wtedy ją pokażę ;:W fotosiku trzeba dokupić dużo większy transfer,na razie zablokowali mi zdjęcia.Uważam,że to niepoważne,nie ma problemu przeniosę się na inny hosting Niektóre z nich postaram się w najbliższych dniach powklejać ponownie.
Zwłaszcza moje zdobycze
Aguś fajnie,że zaglądasz,ja tez u Ciebie bywam,tylko się nie wpisuję,ale się poprawię
Heliofitka postaram się powklejać ostatnie brakujące fotki No jedna fota się udała rzeczywiście powojnik z różą
Aniu-sweety powojnik z dzwonkami w tym roku mnie zadziwił swoją wielkością.Przerósł w bardzo krótkim czasie swój stożek metalowy,ma chyba teraz ponad 3 metry
iwiska ale fajna reakcja u Ciebie Lilie poprzesadzasz,ważne,by zakwitły,ja w tamtym roku nie doczekałam się kwitnienia wielu lilii,bo coś czubki pozjadało
Milenko Charles de Mills jeszcze ma kwiaty,ale coś trudno mi było ostatnio mu fotkę zrobić Na fotkach kolor wychodził przekłamany...Część kwiatów poobcinałam,czas ich minął...
Duecik dziękuje za pochwały
Aneczko dwa lata temu kupowałam powojniki w M...w marcu przyjechały do mnie,ale one miały małe przyrosty,więc drucików nie trzeba było zawiązywać,bo nie było na czym.Wszystkie mi pięknie rosną.Rozmawiałam z panią ze szkółki,która potwierdziła,że tej wiosny wszystkie powojniki wielkokwiatowe,ale te pełne właśnie zapadły na uwiąd
Także teraz nie mogę potwierdzić,że to była wina drucików.Obserwuję Ivana Olsona,który zakupiłąm w tej szkółce i po przekwitnięciu nie więdnie jak na razie,ma zielone liście.On ma pojedyncze liście.
Anetko ja właśnie piję kawkę,a słonko świeci:) Ale masz fajnie ,że zwiedzacie sobie naszą Polskę:)
Jarzmianki są bardzo fotogeniczne,jeśli nie masz to kupuj....
Moni jarzmianki nie są wcale kłopotliwe,to byliny,co roku odrastają.
Moni-vertigo powojnik rośnie w stożku,ale przerósł juz dawno konstrukcję i kłania się róży A to ci model....
Ilonko postaram się wkleić zaległe fotki chociaż z trzech ostatnich stron.Miło mi,że Ci się podoba.Lilia Samur rozkwitła:)
123katex powojnik z różą się skomponowały,lubię jak rośliny tak ładnie się łączą:)
Aguś dziękuję i miło,że się podoba
Andziu heh ale mnie rozśmieszyłaś...no wiesz dziecko wymieniłaś na roślinę?
Renia to przypadek z tym połączeniem,ale jak widać przypadki czasami robią niespodzianki.
Skrzyni jeszcze nie skończyłam,ale dziś zrobię fotkę poglądową...
Ewciu dobrze zrobiłaś,będzie efekt
Lilia Samur rozkwitła...
To moje zdobycze,rzekoma skrzynia,która wygląda dziś inaczej po przemalowaniu i wiklinowy stojak pomaluję na biało albo na lilaróż,a może fiolecik...
Aniołek wygląda jak Elf z koszem kwiatów,w nocy świecą te kwiaty...
Bailando jak co roku pięknie kwitnie...
Tawuła Pumila
A teraz przedstawiam Wam moją nowość różaną Rosenfaszination z niemieckiej szkółki
Życzę miłego dnia wszystkim
Zwłaszcza moje zdobycze
Aguś fajnie,że zaglądasz,ja tez u Ciebie bywam,tylko się nie wpisuję,ale się poprawię
Heliofitka postaram się powklejać ostatnie brakujące fotki No jedna fota się udała rzeczywiście powojnik z różą
Aniu-sweety powojnik z dzwonkami w tym roku mnie zadziwił swoją wielkością.Przerósł w bardzo krótkim czasie swój stożek metalowy,ma chyba teraz ponad 3 metry
iwiska ale fajna reakcja u Ciebie Lilie poprzesadzasz,ważne,by zakwitły,ja w tamtym roku nie doczekałam się kwitnienia wielu lilii,bo coś czubki pozjadało
Milenko Charles de Mills jeszcze ma kwiaty,ale coś trudno mi było ostatnio mu fotkę zrobić Na fotkach kolor wychodził przekłamany...Część kwiatów poobcinałam,czas ich minął...
Duecik dziękuje za pochwały
Aneczko dwa lata temu kupowałam powojniki w M...w marcu przyjechały do mnie,ale one miały małe przyrosty,więc drucików nie trzeba było zawiązywać,bo nie było na czym.Wszystkie mi pięknie rosną.Rozmawiałam z panią ze szkółki,która potwierdziła,że tej wiosny wszystkie powojniki wielkokwiatowe,ale te pełne właśnie zapadły na uwiąd
Także teraz nie mogę potwierdzić,że to była wina drucików.Obserwuję Ivana Olsona,który zakupiłąm w tej szkółce i po przekwitnięciu nie więdnie jak na razie,ma zielone liście.On ma pojedyncze liście.
Anetko ja właśnie piję kawkę,a słonko świeci:) Ale masz fajnie ,że zwiedzacie sobie naszą Polskę:)
Jarzmianki są bardzo fotogeniczne,jeśli nie masz to kupuj....
Moni jarzmianki nie są wcale kłopotliwe,to byliny,co roku odrastają.
Moni-vertigo powojnik rośnie w stożku,ale przerósł juz dawno konstrukcję i kłania się róży A to ci model....
Ilonko postaram się wkleić zaległe fotki chociaż z trzech ostatnich stron.Miło mi,że Ci się podoba.Lilia Samur rozkwitła:)
123katex powojnik z różą się skomponowały,lubię jak rośliny tak ładnie się łączą:)
Aguś dziękuję i miło,że się podoba
Andziu heh ale mnie rozśmieszyłaś...no wiesz dziecko wymieniłaś na roślinę?
Renia to przypadek z tym połączeniem,ale jak widać przypadki czasami robią niespodzianki.
Skrzyni jeszcze nie skończyłam,ale dziś zrobię fotkę poglądową...
Ewciu dobrze zrobiłaś,będzie efekt
Lilia Samur rozkwitła...
To moje zdobycze,rzekoma skrzynia,która wygląda dziś inaczej po przemalowaniu i wiklinowy stojak pomaluję na biało albo na lilaróż,a może fiolecik...
Aniołek wygląda jak Elf z koszem kwiatów,w nocy świecą te kwiaty...
Bailando jak co roku pięknie kwitnie...
Tawuła Pumila
A teraz przedstawiam Wam moją nowość różaną Rosenfaszination z niemieckiej szkółki
Życzę miłego dnia wszystkim
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Kochana a kiedy będą fotki po przeróbce? Już nie mogę się doczekać!
Piękne te róże. Właśnie taki kolor preferuję w różach najbardziej.
Piękne te róże. Właśnie taki kolor preferuję w różach najbardziej.
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu niesamowita ta skrzynia, jestem bardzo ciekawa jak teraz Różyczkowa nowość Na lipiec w planach mamy Toruń Też właśnie kawkę piję i pogoda fajna za oknem Aniołek cudny i jeszcze jak święcą te kwiatki to bajka
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Wieczorkiem Aniu wstawię fotki skrzyni A czerwone i żółte nie podobają Ci się?
-- Śr 18 cze 2014 08:14 --
Anetko pogoda dziś sprzyja,skrzynia sobie schnie na balkonie.Muszę ją jeszcze polakierować
-- Śr 18 cze 2014 08:14 --
Anetko pogoda dziś sprzyja,skrzynia sobie schnie na balkonie.Muszę ją jeszcze polakierować
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ania
Rosenfaszination ładna jestem ciekawa czy ona ma kwiaty w grupach czy pojedyncze
Wyczekiwany pierwszy kwiat . Napisz coś więcej o tej róży..... liście ma bardzo ładne i zdrowe...
Mi się Elfik podoba, ja też lubię takie maskotki
Rosenfaszination ładna jestem ciekawa czy ona ma kwiaty w grupach czy pojedyncze
Wyczekiwany pierwszy kwiat . Napisz coś więcej o tej róży..... liście ma bardzo ładne i zdrowe...
Mi się Elfik podoba, ja też lubię takie maskotki
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
Szkoda że i ja mam problem z obejrzeniem zdjęć -Niedostępne
Ciekawa jestem tych "zdobyczy" po przeróbce
Ciekawa jestem tych "zdobyczy" po przeróbce
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Aniu ja w zasadzie lubię wszystkie kolory. Marzył mi się ogródek biało-różowo-fioletowo-niebieski... Niestety marzył mi się ale zbyt lubię czerwień... i żółte kwiaty też są urocze... dlatego i te kolory mam u siebie.
Jak pamiętasz a może i nie ( ja niestety nie potrafię wszystkiego spamiętać -co kto ma) to mam Flammentanz. Jestem zauroczona nią. Zaczarowała mnie na zdjęciach w necie. Kupiłam więc i posadziłam na wejściowej pergolce. Piękna jest!
Jak pamiętasz a może i nie ( ja niestety nie potrafię wszystkiego spamiętać -co kto ma) to mam Flammentanz. Jestem zauroczona nią. Zaczarowała mnie na zdjęciach w necie. Kupiłam więc i posadziłam na wejściowej pergolce. Piękna jest!
- Rozeta
- Od: 30 paź 2010, o 20:02
No właśnie ... nurtuje mnie ostatnio pytanie, jaka byłaby najlepsza podpora dla powojnika Rouguchi?
Mój wsparty na kilku patykach z kółkami dawno je przerósł i zwisa sobie mniej-więcej w połowie długości ... . Wygląda to niestety nie najciekawiej ... . I dodatkowo wkurza mnie taki stan rzeczy, bo to już nie pierwszy sezon mam kłopot z ujarzmieniem tego powojnika . Estetycznym, rzecz jasna .
Aniu, może miałabyś jakiś pomysł ?
Mój wsparty na kilku patykach z kółkami dawno je przerósł i zwisa sobie mniej-więcej w połowie długości ... . Wygląda to niestety nie najciekawiej ... . I dodatkowo wkurza mnie taki stan rzeczy, bo to już nie pierwszy sezon mam kłopot z ujarzmieniem tego powojnika . Estetycznym, rzecz jasna .
Aniu, może miałabyś jakiś pomysł ?
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Jakoś części fotek dalej nie można obejrzeć szkoda .Aniołek śliczny z tym koszem kwiatów a w dodatku jak jeszcze świeci .Aniu gdzie takie cudeńka znajdujesz.U mnie też już zaczyna być liliowo
Dobre...czytam o tym roggucci...ja mam ten sam kłopot. Powojnik bardzo plenny, ale strasznie chaotycznie rośnie.
Aniu ale to zdjęcie z tym powojnikiem i różą...powala.
No i jak ty mnie kusisz tymi liliami przed którymi tak się bronię....no piękne!
Rosenfaszination...łał przepiękna! Cudny porcelanowy kolor ma i te przebarwienia na końców płatków. Doprawdy wyjątkowo róża Muszę ją gdzieś zanotować.
Czytam ...same ochy achy zostawiam...ale naprawdę szczere. Jestem pod wrażeniem.
Załuję...ale wielu zdjęć nie widzę. Teraz będę bardziej pilna!
Aniu ale to zdjęcie z tym powojnikiem i różą...powala.
No i jak ty mnie kusisz tymi liliami przed którymi tak się bronię....no piękne!
Rosenfaszination...łał przepiękna! Cudny porcelanowy kolor ma i te przebarwienia na końców płatków. Doprawdy wyjątkowo róża Muszę ją gdzieś zanotować.
Czytam ...same ochy achy zostawiam...ale naprawdę szczere. Jestem pod wrażeniem.
Załuję...ale wielu zdjęć nie widzę. Teraz będę bardziej pilna!
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu
Ballando piękny ikolorek i kształt kwiatu
Aniołek ardzo łądny,taki inny
Kosz wiklinowy i mi się podoba
Ballando piękny ikolorek i kształt kwiatu
Aniołek ardzo łądny,taki inny
Kosz wiklinowy i mi się podoba