Ogród Marty cz. V
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Semiplena coraz bardziej mnie zachwyca, oczywiście inne róże są równie piękne, ale...ten widok rozesłanej róży na łuku, no po prostu wymiata.
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Marto jak ty to robisz, że masz jeszcze kwitnące piwonie u mnie nawet śladu nie ma, dawno przycięte nasienniki i tylko wspomnienia pozostały, a u ciebie jeszcze takie piękności. Dołączam się do Zachwytu PEPSI, róża na łuku prezentuje się niesamowicie
- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Martusia, takich róż nie widziałam, cudeńka. W ubiegłym roku szukałam białej pnącej, owszem kupiłam ale teraz okazało się
że wybór nie był trafny.Chyba zamienię na New Dawn.
że wybór nie był trafny.Chyba zamienię na New Dawn.
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Martuniu już sobie zapisałam nazwę tej pięknej, pnącej róży(semiiplena) muszę ją mieć koniecznie. Powiedz proszę, czy jest wytrzymała na mróz bo u mnie zimą hula wiatr okropnie
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu,róże szaleją ,tak kwitną ,ja lubię wszystkie kolory ,każda róża ma w sobie to coś pozdrawiam
Maryniu,róże kwitną bardzo ,może wiedzą ,że ich tak kocham ,chociaż wszystkie kwiaty kocham i cieszę się nimi pięknych snów Maryniu
Anetko,u mnie też dzisiaj bardzo wiało ,ale było ciepło,miło,że nastrój się poprawił,zawsze przychodź i spaceruj
Małgosiu,postaram się coś zrobić dla Ciebie ,żebyś taką miała,buziaczki posyłam
Sabinko,piwonii mam dużo odmian od najwcześniejszych do najpóźniejszych i te późniejsze jeszcze kwitną ,a niektóre to jakby zaczęły kwitnąć od nowa pełne kępy kwiatów z tych małych bocznych pączków,,niesamowite,semiplena rzeczywiście pobiła rekordy, w porównaniu z tamtym rokiem urosła drugie tyle ,a kwiaty aż jej się nie mieszczą ,pozdrawiam i miłych snów życzę
Aniu,asta cieszę się ,że się podoba ,ta róża góruje nad całym ogrodem,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Helenko,a może Twoja biała róża musi mieć trochę czasu,żeby się rozrosła i dopiero będzie efekt ,bo 1 rok do trochę mało czasu,chociaż nie wiem dlaczego ona Ciebie zawiodła ,New Dawn nie jest biała,ona jest lekko różowa ,jaśniejąca jak rozkwitnie ,ale kwitnie całe lato, a np semiplena nie powtarza kwitnienia,pozdrawiam i zapraszam znowu
Aniu,semiplena jest wytrzymała na mróz i na wiatry na nic nigdy nie choruje i nawet nigdy nie widziałam na niej mszycy ,jest według mnie bezobsługowa ,pięknie pachnie ,jest na niej tysiące pszczół aż cała róża buczy ,tylko nie powtarza kwitnienia,pozdrawiam i pięknych snów życzę
Maryniu,róże kwitną bardzo ,może wiedzą ,że ich tak kocham ,chociaż wszystkie kwiaty kocham i cieszę się nimi pięknych snów Maryniu
Anetko,u mnie też dzisiaj bardzo wiało ,ale było ciepło,miło,że nastrój się poprawił,zawsze przychodź i spaceruj
Małgosiu,postaram się coś zrobić dla Ciebie ,żebyś taką miała,buziaczki posyłam
Sabinko,piwonii mam dużo odmian od najwcześniejszych do najpóźniejszych i te późniejsze jeszcze kwitną ,a niektóre to jakby zaczęły kwitnąć od nowa pełne kępy kwiatów z tych małych bocznych pączków,,niesamowite,semiplena rzeczywiście pobiła rekordy, w porównaniu z tamtym rokiem urosła drugie tyle ,a kwiaty aż jej się nie mieszczą ,pozdrawiam i miłych snów życzę
Aniu,asta cieszę się ,że się podoba ,ta róża góruje nad całym ogrodem,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Helenko,a może Twoja biała róża musi mieć trochę czasu,żeby się rozrosła i dopiero będzie efekt ,bo 1 rok do trochę mało czasu,chociaż nie wiem dlaczego ona Ciebie zawiodła ,New Dawn nie jest biała,ona jest lekko różowa ,jaśniejąca jak rozkwitnie ,ale kwitnie całe lato, a np semiplena nie powtarza kwitnienia,pozdrawiam i zapraszam znowu
Aniu,semiplena jest wytrzymała na mróz i na wiatry na nic nigdy nie choruje i nawet nigdy nie widziałam na niej mszycy ,jest według mnie bezobsługowa ,pięknie pachnie ,jest na niej tysiące pszczół aż cała róża buczy ,tylko nie powtarza kwitnienia,pozdrawiam i pięknych snów życzę
Martuś dawno mnie nie było nadrabiam zaległości u ciebie i stwierdzam że za długo mnie nie było bo dostałam oczopląsu mi też bardzo się podoba ta semiplena, i odrazu szukałam jej na allegro no ale niema jej może trafie kiedyś
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
- Ivona44
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jezu Marta, ale pokaz dałaś , zresztą, jak zawsze, semiplena urocza- już ją chcę
Pozdrawiam, Iwona.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marta jesteś niesamowita i ostróżek masz tyle u Ciebie jak w raju! Buziaczki przesyłam i mogę iść spać
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Martuś w końcu mogłam zajrzeć do Twojego pięknego ogródka (ostatnio życie miałam poprzestawiane do góry nogami)
Kolejne śliczności pokazałaś, a jakie śliczne ostróżki, nawet nie wiedziałam, że jest tyle ich odmian
Kącik wypoczynkowy z Semipleną uroczy
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Martuś
Przepiękne portrety różczkowe
A i ostróżki masz ciekawe kolorki,śliczne
Przepiękne portrety różczkowe
A i ostróżki masz ciekawe kolorki,śliczne
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuniu!kolorowy zawrót glowy...po kilka razy wracałam do tych cudeniek. Jestem zauroczona tym pięknym ogrodem
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki