Ogród duszyczki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród duszyczki

Post »

dusza001 pisze:iwwa na początku nic nie dawałam i to ;:14 był błąd trawsko rosło strasznie, później na załamaniu dałam pod kamień włókninę, a jak plewie to mam słoiczek z pędzelkiem i maluje chwaścik randapem i u mnie sprawdza się :heja
Kochana, to bardzo dobry pomysł ! ;:87 Muszę u siebie tak zaprojektować, co prawda przede mną dłuuuga droga, ale już jest jakaś alternatywa na te obrzydliwe chwasty ! Jest tego u mnie zatrzęsienie ;:110 Dzięki kochana za cenne wskazówki ;:168
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59

Post »

iwwa u mnie z chwastami tez tak jest najgorsze są te kłączowe ale malując pędzlem je nie narażam na porażenie innych roślin przez opryskiwanie :D super że w czymś doradziłam ciesze się bardzo
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

:wit Wolusia zapraszam serdecznie nasadzenie będzie robione wciągu tygodnia tego ;:138
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

:wit Hejka, nie wiem jak u was dziewczyny ale u mnie upał był tak się dziś opaliłam jak nie wiem, przez ostatnie dwa dni powstała u mnie nowa aranżacja, narobiłam się jak nic i niezbędna była w końcowej fazie już pomoc mojego eMa, ale efekt widać cieszy moje oko, jeszcze trochę muszę popracować przy nim ale to już kosmetyka ;:138 :tan :tan a tu foto relacja od początku do końca.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu,jesteś niesamowita ,a szybka jak błyskawica wygląda to tak, jakby rośliny i malutki stawek zawsze tam były po prostu pięknie ;:196 :wit
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

;:196 Martuś :D dziękuje za miłe słowa, ja to tak mam jak już coś sobie umyśle to chce to zrobić jak najszybciej dziś ledwo skończyłam prace a zaczęłam zbierać materiał na następny pomysł ;:138
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

Patrze patrze i oczom nie wierze ;:oj ;:oj ;:oj ;:oj
piękna aranżacja ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Aniu, świetny miałaś pomysł i super go zrealizowałaś ;:138
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Aniu ale rewelacja! Patrzę i patrzę i napatrzeć się nie mogę. Super Ci to wyszło. Absolutnie idealnie. ! ;:180
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu dokonałaś wielkiego czynu , efekt cudowny ,wielkie brawa ;:138
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Aniu, ale z Ciebie "pomysłowy Dobromir" i pracuś zarazem, bardzo fajne zmiany, na prawdę super wyszła Ci ta pergola ;:63 i skalniaczek i nowa rabatka z oczkiem, ciekawa jestem jaki kolejny pomysł w Tobie drzemie ;:oj
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu jestem pod wrażeniem nowej rabaty.... wygląda pięknie.... ta cała masa kamorów, które uwielbiam, rośliny bajecznie wyglądają na ich tle.... no i to oczko.... woda w ogrodzie -moje niespełnione przez brak miejsca marzenie...
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

:wit Witam was serdecznie długo mnie nie było, ale pochorowałam się i trochę trwało zanim doszłam do siebie, nie mogłam nic robić w ogrodzie, moje plany stoją pod znakiem zapytania, nie wiem czy ukończę cze je w tym roku :( zanim połamało mnie na dobre zaczęłam realizować nowy pomysł stanął on na razie bo mimo wszystko zabrakło mi materiału w okolicy wybrałam już wszystkie kamyki a dalsze wypuszczanie się po kamień musi jeszcze poczekac :( wswoim ogrodzie miałam taki zakątek Obrazek czegoś mi tam brakowało nie pasowało mi tak mnie męczyło że zebrałam cześć materiału Obrazek Obrazek Kamienie plus cos co najlepiej sie sprawdza w ogrodzie czyli czarny dąb jest rewelacyjny ;:138 Obrazek Obrazek Obrazek i żeby nic się nie zmarnowało to wióry poszły w druga rabatke Obrazek Obrazek Teraz już powoli wracam do prac ogrodowych ale wszystko w wolnym tępie ;:138 pomału sie rozkręce
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”