Kochana, to bardzo dobry pomysł ! Muszę u siebie tak zaprojektować, co prawda przede mną dłuuuga droga, ale już jest jakaś alternatywa na te obrzydliwe chwasty ! Jest tego u mnie zatrzęsienie Dzięki kochana za cenne wskazówkidusza001 pisze:iwwa na początku nic nie dawałam i to był błąd trawsko rosło strasznie, później na załamaniu dałam pod kamień włókninę, a jak plewie to mam słoiczek z pędzelkiem i maluje chwaścik randapem i u mnie sprawdza się
Ogród duszyczki
- iwwa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród duszyczki
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
iwwa u mnie z chwastami tez tak jest najgorsze są te kłączowe ale malując pędzlem je nie narażam na porażenie innych roślin przez opryskiwanie super że w czymś doradziłam ciesze się bardzo
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Wolusia zapraszam serdecznie nasadzenie będzie robione wciągu tygodnia tego
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Hejka, nie wiem jak u was dziewczyny ale u mnie upał był tak się dziś opaliłam jak nie wiem, przez ostatnie dwa dni powstała u mnie nowa aranżacja, narobiłam się jak nic i niezbędna była w końcowej fazie już pomoc mojego eMa, ale efekt widać cieszy moje oko, jeszcze trochę muszę popracować przy nim ale to już kosmetyka a tu foto relacja od początku do końca.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu,jesteś niesamowita ,a szybka jak błyskawica wygląda to tak, jakby rośliny i malutki stawek zawsze tam były po prostu pięknie
Martuś dziękuje za miłe słowa, ja to tak mam jak już coś sobie umyśle to chce to zrobić jak najszybciej dziś ledwo skończyłam prace a zaczęłam zbierać materiał na następny pomysł
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Patrze patrze i oczom nie wierze
piękna aranżacja
piękna aranżacja
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, świetny miałaś pomysł i super go zrealizowałaś
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Aniu ale rewelacja! Patrzę i patrzę i napatrzeć się nie mogę. Super Ci to wyszło. Absolutnie idealnie. !
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu dokonałaś wielkiego czynu , efekt cudowny ,wielkie brawa
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Aniu, ale z Ciebie "pomysłowy Dobromir" i pracuś zarazem, bardzo fajne zmiany, na prawdę super wyszła Ci ta pergola i skalniaczek i nowa rabatka z oczkiem, ciekawa jestem jaki kolejny pomysł w Tobie drzemie
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu jestem pod wrażeniem nowej rabaty.... wygląda pięknie.... ta cała masa kamorów, które uwielbiam, rośliny bajecznie wyglądają na ich tle.... no i to oczko.... woda w ogrodzie -moje niespełnione przez brak miejsca marzenie...
Witam was serdecznie długo mnie nie było, ale pochorowałam się i trochę trwało zanim doszłam do siebie, nie mogłam nic robić w ogrodzie, moje plany stoją pod znakiem zapytania, nie wiem czy ukończę cze je w tym roku zanim połamało mnie na dobre zaczęłam realizować nowy pomysł stanął on na razie bo mimo wszystko zabrakło mi materiału w okolicy wybrałam już wszystkie kamyki a dalsze wypuszczanie się po kamień musi jeszcze poczekac wswoim ogrodzie miałam taki zakątek czegoś mi tam brakowało nie pasowało mi tak mnie męczyło że zebrałam cześć materiału Kamienie plus cos co najlepiej sie sprawdza w ogrodzie czyli czarny dąb jest rewelacyjny i żeby nic się nie zmarnowało to wióry poszły w druga rabatke Teraz już powoli wracam do prac ogrodowych ale wszystko w wolnym tępie pomału sie rozkręce