Moja mała "dżungla" - part V
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja mała "dżungla" - part V
Hibiskusy zawsze kojarzę z Twoim wątkiem
Skrętnik Hotogisu - ma świetne te piegi
Skrętnik Hotogisu - ma świetne te piegi
Wszelkie kwitnące piękne- to oczywiste ale maluszek gadający
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Przybiegłam tu ze sprzedażowego, pięknie u Ciebie. Hibiscusy uwielbiam, chociaż przez okres ,,leżącej'' ciąży padły.
Synek , ja od 3.11 mam córeczkę
Synek , ja od 3.11 mam córeczkę
Pozdrawiam - Justyna
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Dziękuję, że o mnie pamiętacie
Czasu może i mam, szczególnie jak pogoda taka ale żeby mi się chciało cokolwiek... No właśnie, to chyba przez tą pogodę.. Dziś np głowa tak mnie rozsadzała, że każdy ruch powodował przelewanie się bólu z prawej do lewej.. I to nie od kaca
Ehe łysy po tatusiu toż ja tego dziecka mogę się wyprzeć nic a nic nie podobny do mnie moją ma chyba przemianę materii i poczucie humoru a, brak cierpliwości i wieczny głód też ma po mnie
Ale nie oślepłam na zielone zupełnie, dbam o to co na parapecie jeszcze stoi i nawet kwitnie
A i skrętniki szaleją, choć tego lata to ja tu nie widzę nic a nic I takie np Geronimo... zajmuje miejsca.. no ZAJMUJE
Zakwitł także pierwszy raz u mnie Alien Coś patrzę, że wielkością kwiatów i liści to niedługo dogoni Geronimo
Uległam także ostatnio urokowi pewnej żółci na wyprzedaży Ale foto kolejnym razem.
Całuski dla moich gości
Czasu może i mam, szczególnie jak pogoda taka ale żeby mi się chciało cokolwiek... No właśnie, to chyba przez tą pogodę.. Dziś np głowa tak mnie rozsadzała, że każdy ruch powodował przelewanie się bólu z prawej do lewej.. I to nie od kaca
katharos pisze:fryzurkę to ma chyba nie po mamusi
Ehe łysy po tatusiu toż ja tego dziecka mogę się wyprzeć nic a nic nie podobny do mnie moją ma chyba przemianę materii i poczucie humoru a, brak cierpliwości i wieczny głód też ma po mnie
Ale nie oślepłam na zielone zupełnie, dbam o to co na parapecie jeszcze stoi i nawet kwitnie
A i skrętniki szaleją, choć tego lata to ja tu nie widzę nic a nic I takie np Geronimo... zajmuje miejsca.. no ZAJMUJE
Zakwitł także pierwszy raz u mnie Alien Coś patrzę, że wielkością kwiatów i liści to niedługo dogoni Geronimo
Uległam także ostatnio urokowi pewnej żółci na wyprzedaży Ale foto kolejnym razem.
Całuski dla moich gości
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No proszę, doczekałem - znów pięknie u Ciebie!
Hibiskusy, dla mnie u Ciebie nr. 1 wciąż ślicznie kwitnące aż proszą się aby je częściej pokazywać...
Hibiskusy, dla mnie u Ciebie nr. 1 wciąż ślicznie kwitnące aż proszą się aby je częściej pokazywać...
Wspaniałe kwitnienia.Co to za żółć będzie? Storczyk?
Geronimo pięknie i obficie Ci zakwitł
Hibiskusy też piękne
Hibiskusy też piękne
Pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=32078" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=32078" onclick="window.open(this.href);return false;
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
A nawet sporo tego stoi i kwitnie Parapecik zapełniony i zieloniutki, nie wygląda na zapomniany
Geronimo pięknie się rozrosło...jak moja justa
No i ciekawam co to się będzie żółcić
Geronimo pięknie się rozrosło...jak moja justa
No i ciekawam co to się będzie żółcić
- mniodkowa
- Kontakt:
Patrycja mnie przejrzała
Co prawda mam.. miałam żółtego.. ale kwiaty wypuszczał strasznie nędzne, poskręcane.. no i chyba coś mu dolega, ponieważ i liście pomarszczyły się... Nie liczę, że się odratuje... bo i nic po nim nie łazi to nie wiem jak ratować? To sobie nowego sprawiłam a, że 14,99... to wiecie... rozumiecie...
Zdaje się, tyle tego wydałam, wyprzedałam.. a parapety zapchane Ale to te skrętniki... liściory mają TAKIE, że postawić 3 i więcej możesz nie pchać.. a u mnie... spróbuj podlać no, ale skrętniki super rosną w dużej "kupie", a do dyspozycji mam tylko 2 północne dla nich parapety...to choć ciasno, podlewam regularnie, bo chyba bym się zastrzeliła jakbym je celowo zaniedbała
A pokazywałam Nerysa...?
Plus tego skrętnika taki, że choć liście dłuuuugie, to cienkie
Co prawda mam.. miałam żółtego.. ale kwiaty wypuszczał strasznie nędzne, poskręcane.. no i chyba coś mu dolega, ponieważ i liście pomarszczyły się... Nie liczę, że się odratuje... bo i nic po nim nie łazi to nie wiem jak ratować? To sobie nowego sprawiłam a, że 14,99... to wiecie... rozumiecie...
katharos pisze: Parapecik zapełniony i zieloniutki, nie wygląda na zapomniany
Zdaje się, tyle tego wydałam, wyprzedałam.. a parapety zapchane Ale to te skrętniki... liściory mają TAKIE, że postawić 3 i więcej możesz nie pchać.. a u mnie... spróbuj podlać no, ale skrętniki super rosną w dużej "kupie", a do dyspozycji mam tylko 2 północne dla nich parapety...to choć ciasno, podlewam regularnie, bo chyba bym się zastrzeliła jakbym je celowo zaniedbała
A pokazywałam Nerysa...?
Plus tego skrętnika taki, że choć liście dłuuuugie, to cienkie
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
A u mnie na północnym zmarniał jeden , reszta nie rosła i postawiłam na wschodnim 2 i na południowym 2 i rosną jak szalone. Znaczy to południowe to zimą słonko świeci bo latem jak jest wysoko to dach przysłania więc nie smaży im bardzo.mniodkowa pisze:do dyspozycji mam tylko 2 północne dla nich parapety...
Nerys śliczny
Żółtek też fajniutki i ma pomarańczowy języczek czy tak na foto wyszło?
A jeszcze a propos parapetów to ja postanowienie mocne powziełam że tylko storczyk i skrętnik mnie skusi innym się nie dam Bo zdecydowania bardziej mi się podoba jak nie ma tłoku na parapecie i każdy kwiatek widać w całości
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga piekne kwiatki pokazalas mnie zachwycily hibki i storczyk
- mniodkowa
- Kontakt:
Zatem dziś... hibki...
Poza różowym pełnym co ostatnio pokazałam, resztę podcinałam więc kwiatków jakiś czas pewnie nie zobaczę
Ano, faktycznie.. ma nawet nie zauważyłam
Ehe.... ja też na takie pustki plan miałam, temu też i wydałam, wyprzedałam, co mi niebardzo grało i sobie pomyślałam.. skrętniki i hibki.. po kilka... no... zrobię foto to zobaczysz ile tam miejsca I tak to jest, hibki rozrastają się, skrętniki liściory tworzą jakby to one ozdobą miały być a storczyki.. nie lepsze No ale takie wszystkie piękne, że co zrobić... Na jakieś kompromisy nawet z kwiatkami trzeba iść
Poza różowym pełnym co ostatnio pokazałam, resztę podcinałam więc kwiatków jakiś czas pewnie nie zobaczę
katharos pisze:Żółtek też fajniutki i ma pomarańczowy języczek czy tak na foto wyszło?
Ano, faktycznie.. ma nawet nie zauważyłam
katharos pisze:zdecydowania bardziej mi się podoba jak nie ma tłoku na parapecie i każdy kwiatek widać w całości
Ehe.... ja też na takie pustki plan miałam, temu też i wydałam, wyprzedałam, co mi niebardzo grało i sobie pomyślałam.. skrętniki i hibki.. po kilka... no... zrobię foto to zobaczysz ile tam miejsca I tak to jest, hibki rozrastają się, skrętniki liściory tworzą jakby to one ozdobą miały być a storczyki.. nie lepsze No ale takie wszystkie piękne, że co zrobić... Na jakieś kompromisy nawet z kwiatkami trzeba iść