Różana wieś
Re: Różana wieś
Hosta przy drzewie ładnie z nim współgra, różowa różyczka ma piękny kolor różu.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Reniu. Przez przypadek trafiłam do Twojego ogrodu i tak się zachwyciłam, że muszę coś napisać
Uwielbiam takie wiejskie, sielskie ogrody Masz u siebie wszystko co lubię: niesamowitą ilość róż, powojniki i byliny, które wspaniale się komponują.
Czuję, że będę u Ciebie częstym gościem
Uwielbiam takie wiejskie, sielskie ogrody Masz u siebie wszystko co lubię: niesamowitą ilość róż, powojniki i byliny, które wspaniale się komponują.
Czuję, że będę u Ciebie częstym gościem
- Reniak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 cze 2009, o 13:53
Szostani mimo iż nie przepadam za kolorem różowym (w przeciwieństwie do którego ema )to różowych róż mam sporo , i staram się je polubić
Tulipanko ja już od dawna zachwycam się Twoim ogrodem ,czas przestać być podglądaczem , czas się ujawnić Zapraszam ,zapraszam .
Tulipanko ja już od dawna zachwycam się Twoim ogrodem ,czas przestać być podglądaczem , czas się ujawnić Zapraszam ,zapraszam .
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Reniu, ależ masz wszelakiego kwiecia
To niebieskie na pierwszej fotce to może len ?
Mam jedną sadzonkę i chciała bym aby się tak ładnie rozsiał
To niebieskie na pierwszej fotce to może len ?
Mam jedną sadzonkę i chciała bym aby się tak ładnie rozsiał
- Reniak
Wiolu tak to len, rozsiewa się bardzo chodząc to tu to tam , ale jest go na tyle że starcza też mi go na suche bukiety i uwielbiam jego błękitne delikatne kwiatuszki .
- maja79
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Witam serdecznie
Zmiany są bardzo duże,śliczne różyczki
Podobnie się składa,bo ja też ok 7 lat temu,kupiłam domek do remontu,
z dużym podwórkiem. Teraz ciągle coś robimy i przerabiamy,ale uważam,że to sama przyjemność
Pozdrawiam cieplutko
Zmiany są bardzo duże,śliczne różyczki
Podobnie się składa,bo ja też ok 7 lat temu,kupiłam domek do remontu,
z dużym podwórkiem. Teraz ciągle coś robimy i przerabiamy,ale uważam,że to sama przyjemność
Pozdrawiam cieplutko
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Reniuś, jakie masz słodziaśne kurczaczki
Wspomnienia dzieciństwa Do szóstego roku mieszkałam na wsi...............
Róże pięknie ci kwitną i jaki masz już duże krzaki Swoje ostróżki wykończyłam ciągłym przesadzaniem Została mi tylko biała i chyba niebieska.....miałam jeszcze śliczną, pełną fioletową z białym środkiem
Tak fajnie, swojsko u ciebie
Wspomnienia dzieciństwa Do szóstego roku mieszkałam na wsi...............
Róże pięknie ci kwitną i jaki masz już duże krzaki Swoje ostróżki wykończyłam ciągłym przesadzaniem Została mi tylko biała i chyba niebieska.....miałam jeszcze śliczną, pełną fioletową z białym środkiem
Tak fajnie, swojsko u ciebie
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- Tolinka
- Od: 1 mar 2013, o 23:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Reniu przecudne te Twoje rabatki a czy ten pachnący powojniczek to nie Betty Corning ?
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Bardzo ładny ten łososiowy krwawnik. Dobrze, że go mam. Mogę już Ci oficjalnie za niego podziękować, bo się przyjął
Z lnem jak na razie też ok, ale pewnie kwiaty to dopiero w następnym sezonie...
Ależ masz tych uroczych ogrodowych zakątków!
No ja już polubiłam różowe róże.... Chyba coś za łatwo mi poszło, co? Ale w tym roku róże są po prostu zjawiskowe...
Z lnem jak na razie też ok, ale pewnie kwiaty to dopiero w następnym sezonie...
Ależ masz tych uroczych ogrodowych zakątków!
No ja już polubiłam różowe róże.... Chyba coś za łatwo mi poszło, co? Ale w tym roku róże są po prostu zjawiskowe...
- Reniak
Maju 79witam Cię odwiedzałam i podziwiałam Twój ogród ,uwielbiam takie ukwiecone werandy jak twoja , rabaty są co roku właściwie niezmienne ,a Twoja weranda co rok to inaczej wygląda i mieni się kolorami ,a fuksje ..... ,pięknie .
Reniuniek kurczaczki to już panny kury ,choć nie wiem czy dziewice bo dwa koguty też są ,to i starym kurom na stare lata przyjemności się dostanie , bardzo lubię ostróżki i je rozmnażam , sadzę gdzie się da .
Tolinko masz absolutną rację to Betty Corning ,każdy kto przechodzi przez łuk , robi dwa kroki do tyłu i pyta "co tak pięknie pachnie "
Beatko teraz wiesz jak on będzie wyglądał i jak się Rozrosnie .mnie też przyjdzie je po prostu polubić , tym bardziej że jest tyle tych odcieni różu
Reniuniek kurczaczki to już panny kury ,choć nie wiem czy dziewice bo dwa koguty też są ,to i starym kurom na stare lata przyjemności się dostanie , bardzo lubię ostróżki i je rozmnażam , sadzę gdzie się da .
Tolinko masz absolutną rację to Betty Corning ,każdy kto przechodzi przez łuk , robi dwa kroki do tyłu i pyta "co tak pięknie pachnie "
Beatko teraz wiesz jak on będzie wyglądał i jak się Rozrosnie .mnie też przyjdzie je po prostu polubić , tym bardziej że jest tyle tych odcieni różu