Weranda u Maji :) cz.3
- janek45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 sie 2012, o 07:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Weranda u Maji :) cz.3
Maju ale pięknie u ciebie cudeńko masz fuksje piękne, begonie też niczego sobie
-
- 100p
- Od: 21 mar 2014, o 12:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczne - dawno ich nie widziałam a już tak pięknie kwitną a fuksja - cudeńko
Zielony zakątek Asi http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=77283" onclick="window.open(this.href);return false;
Begonki... . I z tego co wyczytałam w inwazji ziemiórek nie jestem osamotniona . Pałeczki powiadacie...
- maadro
- 1000p
- Od: 17 mar 2014, o 20:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry Majeczko
Piękne pokazałas begonie na mój balkon one są za bardzo delikatne i miałabym sieczkę po wizycie wiatru.
Już próbowałam i nie udało się żadnej uchwać.
Z bellsami u mnie też eksperyment się nie powiódł, są zbyt wiotkie i delikatne. Może petunie lepiej się sprawią.
Twoje są piękne pokazały fioletowo niebieskie oczka gwiazdek w białych kryzach i ładnie rozświetlają swój kącik.
A delikatna fuksja po prostu zachwycająca tylko jedna fotka to za mało.
Ileż to jeszcze masz ich odmian ?
Miłego dnia ciepełka i słoneczka życzę.
Piękne pokazałas begonie na mój balkon one są za bardzo delikatne i miałabym sieczkę po wizycie wiatru.
Już próbowałam i nie udało się żadnej uchwać.
Z bellsami u mnie też eksperyment się nie powiódł, są zbyt wiotkie i delikatne. Może petunie lepiej się sprawią.
Twoje są piękne pokazały fioletowo niebieskie oczka gwiazdek w białych kryzach i ładnie rozświetlają swój kącik.
A delikatna fuksja po prostu zachwycająca tylko jedna fotka to za mało.
Ileż to jeszcze masz ich odmian ?
Miłego dnia ciepełka i słoneczka życzę.
Pozdrawiam serdecznie - Ewa
balkonowo i doniczkowo
balkonowo i doniczkowo
- Ika2008
- Od: 24 maja 2013, o 08:59
Wpadłam i ja z wizytą. Weranda jak z bajki! Widać, że masz "rękę" do kwiatów.
Fuksje śliczne! Ja mam tylko 2 odmiany ale jeszcze nie kwitną.
A ta róża przy wejściu- po prostu boska!
Fuksje śliczne! Ja mam tylko 2 odmiany ale jeszcze nie kwitną.
A ta róża przy wejściu- po prostu boska!
Pozdrawiam, Marta.
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Widziałam dziś na targu fuksje ale brakło mi rąk do noszenia. Ziemnaki, kalafior, ogórki na małosolne kupiła, jeżówke z doniczka, dwa penstemony i myslałm, że głupia ze mnie baba, bo auta nie wzięłam i z buta trzeba było iść i wielbłąda udawać...
- maja79
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Ściskam Was moi kochani bardzo mocno
Pogoda bardzo zmienna,ale dziś kilka chwil ze słonkiem,wprawiła mnie w lepszy nastrój.
Nie tylko jednak pogoda sprawiła mi dobry humor,zobaczcie sami jak cudnie z rana uśmiechnęła się do mnie Cecila.
Justynko mi również ta żółta sprawia wiele radości.Bardzo lubię ją fotografować,i patrzeć na nią.
Asiu,Asma Monia u nas tez pogoda paskudna,oszleć można,dosłownie.Zimno,a tu lato mamy
Madziu wspaniale,że uratowałaś swoje Begonie,one na pewno odwdzięczą Ci się pięknym kwitnieniem,
Janku jestem bardzo zarumieniona,dziękuję za odwiedzinki i za te miłe słowa.
Asiu,sąsiadeczko i to błąd,musisz koniecznie zobaczyć je na żywo,dziś Cecila otworzyła paszczki.
Kasiu to masz rację,to była w tym roku całkowita inwazja tych ziemiórek,miejmy nadzieję,że w przyszłym roku będzie lepiej,i nie potracimy przez to tyle roślinek.
Ewuniu odmian w sumie mam osiemnaście,po kolei zaczynają kwitnąć,będą wszystkie pokazane na pewno.
Dziś Cecila nas przywitała.
Martuś witam Cię na mojej werandzie,bardzo się cieszę,że mnie odwiedziłaś,zapraszam częściej.
Dziękuję również za miłe słowa,jest to bardzo miłe.
Aniu tak to z nami właśnie jest,ale ja to na Twoim miejscu, to bym najchętniej nie kupiła ziemniaków.
Zrobiłabym na obiad ryż żeby tylko kupić tę Fuksję. Jakie odmiany mieli?
Fuksja The Patriot ,uważam,ją za giganta,pierwszy raz ją mam
Popatrzcie sami.
Na koniec moje Petunie,które siałam pierwszy raz,taki mały eksperyment
Pogoda bardzo zmienna,ale dziś kilka chwil ze słonkiem,wprawiła mnie w lepszy nastrój.
Nie tylko jednak pogoda sprawiła mi dobry humor,zobaczcie sami jak cudnie z rana uśmiechnęła się do mnie Cecila.
Justynko mi również ta żółta sprawia wiele radości.Bardzo lubię ją fotografować,i patrzeć na nią.
Asiu,Asma Monia u nas tez pogoda paskudna,oszleć można,dosłownie.Zimno,a tu lato mamy
Madziu wspaniale,że uratowałaś swoje Begonie,one na pewno odwdzięczą Ci się pięknym kwitnieniem,
Janku jestem bardzo zarumieniona,dziękuję za odwiedzinki i za te miłe słowa.
Asiu,sąsiadeczko i to błąd,musisz koniecznie zobaczyć je na żywo,dziś Cecila otworzyła paszczki.
Kasiu to masz rację,to była w tym roku całkowita inwazja tych ziemiórek,miejmy nadzieję,że w przyszłym roku będzie lepiej,i nie potracimy przez to tyle roślinek.
Ewuniu odmian w sumie mam osiemnaście,po kolei zaczynają kwitnąć,będą wszystkie pokazane na pewno.
Dziś Cecila nas przywitała.
Martuś witam Cię na mojej werandzie,bardzo się cieszę,że mnie odwiedziłaś,zapraszam częściej.
Dziękuję również za miłe słowa,jest to bardzo miłe.
Aniu tak to z nami właśnie jest,ale ja to na Twoim miejscu, to bym najchętniej nie kupiła ziemniaków.
Zrobiłabym na obiad ryż żeby tylko kupić tę Fuksję. Jakie odmiany mieli?
Fuksja The Patriot ,uważam,ją za giganta,pierwszy raz ją mam
Popatrzcie sami.
Na koniec moje Petunie,które siałam pierwszy raz,taki mały eksperyment
- Alenka
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super buźka Cecile Z dołu wygląda jak moja Dark eyes Podoba mi się bardziej od dołu Właśnie przez to, że tak oryginalnie wygląda
A Patriot Nie mogę się doczekać jak zakwitnie Pąki zapowiadają niezłe cudo
Brawa dla petunii I dla "siewczyni"
A Patriot Nie mogę się doczekać jak zakwitnie Pąki zapowiadają niezłe cudo
Brawa dla petunii I dla "siewczyni"
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Eksperyment zakończony sukcesem całkowitym Kwiecie cieszy oczy A te małe wampiry ziemiórowe mnie załamują..
Jestem zachwycona Twoimi begoniami, surfiniami i fuksjami
Wygladają obłędnie! A Hollys
Wygladają obłędnie! A Hollys
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Kupiłam jezówke i 2 penstemony w doniczkach i nie patrzyłam dokładnie na odmiany fuksji, zeby mi zal nie było...
- maja79
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Madziu jestem również bardzo ciekawa jak ten Patriot zakwitnie.
Pączków ma bardzo dużo Cecila również jest obsypana.
Niech to tylko wszystko razem zakwitnie,to będzie suuuuuper.
Kasiu dokładnie,w przyszłym sezonie sieje na całego Petunie,Surfinie i Pelargonie,a co tam
niech dzieje się co chce. W końcu w planie jest powiększenie werandy,więc będzie gdzie wieszać i ustawiać
Smolka ,witam Cię bardzo serdecznie na mojej skromnej werandzie.
Cieszę się niezmiernie,że podobają Ci się moje kwiatuszki,więc zapraszam częściej.
Dzisiaj na kolację Racuchy z jabłkami smak dzieciństwa.
Grzech o tej porze,ale co tam,raz się żyje.
Aniu mimo wszystko zakupy udane,bo roślinki są,bardzo się cieszę,a Fuksje jeszcze upolujesz
Pączków ma bardzo dużo Cecila również jest obsypana.
Niech to tylko wszystko razem zakwitnie,to będzie suuuuuper.
Kasiu dokładnie,w przyszłym sezonie sieje na całego Petunie,Surfinie i Pelargonie,a co tam
niech dzieje się co chce. W końcu w planie jest powiększenie werandy,więc będzie gdzie wieszać i ustawiać
Smolka ,witam Cię bardzo serdecznie na mojej skromnej werandzie.
Cieszę się niezmiernie,że podobają Ci się moje kwiatuszki,więc zapraszam częściej.
Dzisiaj na kolację Racuchy z jabłkami smak dzieciństwa.
Grzech o tej porze,ale co tam,raz się żyje.
Aniu mimo wszystko zakupy udane,bo roślinki są,bardzo się cieszę,a Fuksje jeszcze upolujesz
-
- 10p - Początkujący
- Od: 1 cze 2014, o 18:46
Maju jak pięknie u Ciebie Muszę Ci się przyznać, ze z zapartym tchem prześledziłam wszystkie trzy części twoich poczynań i jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego talentu i ręki do roślin. Do tej pory nie myślałam, że z nasionek można wyhodować takie piękne kwiaty, zimować w piwnicy stare egzemplarze, pokochałam begonie i fuksje.Dzięki Twoim cennym wskazówkom sama spróbuję ukwiecić mój taras. Pozdrawiam i czekam na kolejne relacje