Na Powitanie Becia Cz 3
- stasia_ogrod
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na Powitanie Becia Cz 3
Trzymaj się kochana, będzie dobrze jak się wali, to wszystko na raz, ale potem zaświeci słonko i znowu będzie wspaniale a dzieciaki zdrowe.Uściskaj je ode mnie Całuję i trzymam kciuki za pomyślność leczenia.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Beatko życzę dużo zdrowia dla dzieci i dla Ciebie Będzie dobrze
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Beatko będzie dobrze zdrówka dla dzieci trzymam za nie kciuki
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Z każdym rokiem Twój ogród jest coraz piękniejszy, mimo Twojego zmęczenia i problemów.Niech te kolory choć trochę osłodzą Wam te smutki .Trzymam za Was kciuki
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Ale cudne zdjecia wyszły. Mi z bliska się nie udają. sliczne. Poza tym lilijki przepiekne. U mnie tak sucho, ze nie wiem czy jakies liliowce zakwitną, schną. Podlewam wiaderkiem, ale 6 arów ciezko podlać.
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczne masz liliowce
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Beatko! Melduję się i wpisuję, coby był dowód, bo tak to tylko zachwycałam się po cichutku!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Dziękuję Ci kochana za te piękne kolory, aż rażą w oczy, takie malownicze.
U mnie sytuacja wróciła do normy,M wrócił ze szpitala i jest o key, czego i Twojej rodzince życzę.
U mnie sytuacja wróciła do normy,M wrócił ze szpitala i jest o key, czego i Twojej rodzince życzę.
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Moniko masz rację ja mam też taką nadzieję , wreszcie będzie dobrzeNiunia1981 pisze:Beatko będzie dobrze zdrówka dla dzieci trzymam za nie kciuki
mamafrania Aniu jestem optymistką ułoży się a ogródek to odskocznia choć nie powiem bo zarosłam ostatnio ale dzieci ważniejsze staram się by było ładnie a efekty różne .Jesienią mam zamiar zrobić trochę zmian a co wyjdzie okaże się.
Wielkakulko Aniu wiem co to taki areał .Ja mam też sporo i czasem nic nie podlewam bo czasu brak ale widać jak roślinki schną z dnia na dzień.
- becia123
Kropelko Mariolka liliowce mam od Anity rewelacyjne od Emila a mam tez z biedronki i swoje z maminego ogródka takie zwykłe rdzawe.kropelka pisze:Śliczne masz liliowce
Renzal Reniu dobrze ,że się odezwałaś miło .Mam nadzieję ,że dobrze u Ciebie?
stasia_ogrod Stasiu cieszę się ,że dobrze czuje się twój mąż .Zdrówka życzę .Bardzo m,nie ucieszyłaś kiedy wróciłam z Gdańska Postaram się jeszcze dziś wywiązać mam nadzieje ,że mi się uda .Już ok w poniedziałek do pracy jeszcze we wtorek do Torunia a potem aż za dwa tygodnie u nas .dziś robimy wędlinki .Jutro wędzonki także ręce pełne roboty
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne lilie, a te białe, to św Józefa?, choruję na nie, ale coś im nie pasuje u mnie chyba, bo miałam raz i nie mam
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko!cudowne lilie i liliowce. Lobelia urocza , bardzo ją lubię i w tym roku mam sporo z własnego wysiewu.
Pozdrawiam cieplutko!
Pozdrawiam cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- becia123
Iwonko masz racę to te lilie Miałam kiedyś dużo ale zginęły wszystkie te mam drugi rok od znajomej i ładnie zakwitły mam nadzieję ,że się rozrosną jak kiedyś.iwona0042 pisze:Piękne lilie, a te białe, to św Józefa?, choruję na nie, ale coś im nie pasuje u mnie chyba, bo miałam raz i nie mam
-- 28 cze 2014, o 22:03 --
Bogusiu to ostróżka jednoroczna ma koło metra wysokości.bwoj54 pisze:Beatko!cudowne lilie i liliowce. Lobelia urocza , bardzo ją lubię i w tym roku mam sporo z własnego wysiewu.
Pozdrawiam cieplutko!