W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Agnieszko to super, że wiadomo co Sziranka swędziało Obrazek
a fotka urocza Obrazek
jol_ka
1000p
1000p
Od: 27 lip 2007, o 12:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

słodkie niedzielne lenistwo :lol: to jest to co posokowce lubią najbardziej ;)

Obrazek
Pozdrawiam Jola
jo_linki
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Wybaczcie, że zmieniam nastrój,
ale jeśli przyjeżdżacie w góry, to pomyślcie także o tym, bo TO, to tu norma:

Proces górala oskarżonego o zabijanie psów i wyrabianie z nich smalcu
Beata B
100p
100p
Od: 30 maja 2007, o 15:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Masz rację Haneczko, to norma, ciekawe kiedy to się zmieni??????? Media cały czas bombardują takimi szokującymi wiadomościami, a tak niewiele się zmienia... Częśc społeczeństwa albo przyjmuje to ze wzruszeniem ramion, część zamyka się w swoim świecie , bo przecież ich to nie dotyczy, a ciemnogród robi swoje :(
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Kontakt:

Post »

Jakie zwierzątko kupić dziecku,
czyli Kabaret moralnego NIepokoju:
http://www.youtube.com/watch?v=LCNjvzcb2FQ
Awatar użytkownika
jadzia123
200p
200p
Od: 27 sie 2008, o 12:16

Gratuluję

Post »

Psy - fantastyczne!!!
Agnieszko Twój Sziran przypomina mi mojego Tobiego, który był potężnym i równie łagodnym owczarkiem.
Erazmie - Bonus jest fantastyczny, widuję podobnego labka gdy wychodzę na spacer z moim psiakiem, ale może innym razem o tym napiszę, bo myślę, że jest o czym...
Soniu, Kefirkowi to z oczu - wełny patrzy słodki chuligan, zwłaszcza gdy jest w wodzie!
Kenzo ( nie chcę czegoś pokręcić - za dużo informacji - od rana czytam ten wątek) i wszystkie inne - szczęśliwe bo kochane.
Czy można sobie wyobrazić taką krzywdę, jaką wyrządził swojemu psu ten facet bijący gumowym pejczem tego czarnego olbrzyma ? Gdy to wczoraj zobaczyłam na Onet - nie umiałam sobie miejsca znaleźć. DLACZEGO ???
No ale nie chcę smutno zaczynać mojego u Was pobytu, jest tu super. A jak się nauczę to wkleję zdjęcia swojego foxa - Misia.
Pozdrawiam - Jadzia 123
Awatar użytkownika
jadzia123
200p
200p
Od: 27 sie 2008, o 12:16

Post »

moja psinka ale sprzed 4,5 roku... Obrazek
Milena
50p
50p
Od: 21 sie 2007, o 11:47

Post »

My sie też przypomnimy :)
Obrazek
Milena
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Jadziu, Misio jest przesłodki ;:226 i nieważne kiedy fotka była robiona :lol: mizianka dla niego przesyłam :wink:

Mileno ależ cudne psisko, dla niego również głaski :wink:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Milena
50p
50p
Od: 21 sie 2007, o 11:47

Post »

Dziękujmy, do głaskania on zawsze chętny - jak do jedzenia :)
Milena
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

Lada dzień a może już tej nocy przyjdą na świat szczeniaki w upatrzonej przeze mnie hodowli Bearded Collie ;:87
Trzymajcie kciuki by wszystko poszło gładko ;-) Jak dobrze pójdzie to już w grudniu Mikołaj przyniesie nam Brodacza :lol:

Agawa, a jak u Was? Jest czy nie ta nieplanowana ciąża?
Awatar użytkownika
mora1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2006, o 17:37
Kontakt:

Post »

Trzymajcie kciuki by wszystko poszło gładko :wink:
Trzymamy :D , sama wiem jak to jest czekać na szczeniaka, bierzecie piecha czy sunię?
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

Dalej cicho... Przyszła mama - Cherry, pewnie jest jeszcze bardziej zniecierpliwiona niż ja :lol: Wiem doskonale jak to jest czekać na potomstwo, a co dopiero jak ma się w sobie pięć rozbrykanych maluchów :;230

Moniko/moro1, na płci nam jakoś szczególnie nie zależy... Jednak hodowcy BC mówią, że psy tej rasy są spokojniejsze - takie misie się z nich robią, wiec chyba ze względu na Malwę bardziej pożądany będzie pies? Hodowca, pomoże nam wybrać z miotu szczeniaka najbardziej zrównoważonego i takiego który będzie od początku przyjacielsko do dziecka nastawiony. Myślę, że im też zależy by trafił do nas odpowiedni psiak :idea:
Hodowla to Amberose ( www.amberose.pl ), część jest w Oświęcimiu a część w Krakowie. Cherry mieszka w Oświęcimiu wraz ze swoją właścicielką, która jednocześnie jest weterynarzem! Bardzo cieszy nas to połączenie lek. weterynarii i hodowcy, no i tak blisko nas (Oświęcim to jakieś 15 minut drogi od nas). Wiadomo, że hodowcy są związani emocjonalnie ze swoimi szczeniakami, więc w przyszłości będziemy mieć bardzo troskliwą opiekę weterynaryjną ;:215 Między innymi z tego względu zdecydowaliśmy się wcześniej na psa. Początkowo planowaliśmy na wiosnę, może jesień przyszłego roku, ale ogromnie spodobały nam się te psy na wystawie (sama wystawa jakoś mniej...) no i perspektywa tak małej odległości czasowej w pojawieniu się szczeniąt na świecie i to od tak uroczej mamuśki zrobiła swoje :lol:
Zaczęłam już myśleć o imionach :lol: Co powiesz na Gandalfa, czarodzieja z Tolkienowskiej trylogii? Jeśli będzie piesek oczywiście, bo jak sunia to... pomysłu brak :roll:
Pozdrówki i drapki ;-)
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”