Wszyscy to może i nie, ale co niektórzy to nawet brzydzą się żabamiAdministrator pisze:Dawaj Adam na Forum spokojnie ! / dla wszystkich , my nie jesteśmy tacy wrażliwy na opisy...

p.s. Popieram, że po 22-ej i ewentualnie na PW.

Dla bezpieczeństwa prześlę Ci Jarku opis sytuacji na PW dziś lub jutro i ocenisz, czy nadaje się do wklejenia na forum publicznym. Mam nadzieję, że mogę liczyć na Twój obiektywizm. :PYaro32 pisze:Adamie mówisz o oszustwach w celu zwiększenia zysku, czy oszustwach pracowników dla ich zysków, lub też po prostu o stopniu niechlujstwa w procesie ich przygotowania. Każdy przypadek jest inny jednak prowadzi do tego samego czyli do podtruwania nas i naciągania na kasę.
To nie jest żadne kompikowanie życia, a raczej uproszczenie, gdyż wolę się najpierw poradzić niż ewentualnie później mieć nieprzyjemności z pewnymi ikonkami i tabliczkami. ;:10Administrator pisze:Jarek oceń sam i zamieść na forum, proszę. Ja ewentualnie skoryguję (ale zpewne nic nie będzie do korekty)
PS. I niech mi ktoś powie , że Ludzie nie lubią sobie komplikować życia hi hi.............
;:105