Na Powitanie Becia Cz 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Na Powitanie Becia Cz 3

Post »

Witaj Beatko... ;:196
Ależ masz roboty... Warzywnik cudny, czasu zajmuje Ci pewnie dużo... Ale jaka radość swoje, bez chemii jeść... :D
Podziwiam, że tyle pola uprawiacie, tylko brawo bić... ;:138 ;:180
Piszesz, że dążysz do wzorcowych ogrodów, ale przecież te nasze ogrody, w których spędzamy wolne chwile, są dla nas wzorcowe... A te od linijki to firmy zakładają i pielęgnują...
Ściskam mocno... ;:168
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Masz rację Dorotko z tymi wzorcowymi ogrodami właściwie bardziej chodzi mi o to ,by trochę sobie ułatwić pracę ,bo jeśli wyłożę agrowłóknina tyle zielska nie będzie ,a jak będą obrzeża tez jakiś zarys będzie i wygląd inny :D Co do kwiatków i warzywnika moja połówka zaorze pobronuje podwiąże jak trzeba a reszta to moja działka.Jak przychodzi sadzić drzewka tak jak te tujki ,których sadziliśmy 50 wokół najdłuższej rabatki to już z eM bo ja ze swoim stritem na pewno krzywo bym posadziła, :;230
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Moi kochani dziękuję wam ,że odwiedzaliście mój ogródek zapraszam do następnej części a administratora proszę o zamknięcie wątku i jak coś zrobię żle o poprawienie bo mało technologiczna jestem
O nazwie takiej jak poprzednie
Wyrozumiałego administratora proszę o wstawienie linku na końcu częci czy na początku nowej bo coś mi nie wyszło :oops: ;:124 ;:145

Na Powitanie Becia Cz 4 :arrow: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 76&start=0
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”