Dorotko dostaliśmy kiedyś w kość czerwcowym gradem i widać na jakiś czas nas oszczędzą
Iwonko tak oczywiście, ja też mam Misi wysłać rośliny i przez te upały miałam obawy, ale może to już koniec? zobaczymy
Alu jesteś i to najważniejsze
![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)
a jak jeszcze znalazłaś coś co się podoba to przyjemność dla mnie. Śpij dobrze
Justynko bardzo mnie Twoja wizyta cieszy, bo Rozczochrany też jest tworzony przez właścicieli ogrodu podług ich upodobań i możliwości
Pelargonia białoróżowa delikatna to prawie moja wizytówka i chętnie podzielę się nią z Tobą, bo rośnie już w wielu domach przyjaciół
Królika
Ascot to nabytek z dobrej firmy i kupiona z nazwą więc chyba tak (Strl) To są jej pierwsze kwiaty więc dałabym jej trochę czasu
Bodziszki wszystkie to prezenty bezimienne
![oczy rol ;:219](./images/smiles/wacko.gif)
a ostatni rośnie trochę w złym miejscu i muszę dociec gdzie ma początek czyli korzenie. Jeżeli masz na niego ochotę to sprawdzę czy da się podzielić. Kwitnie dopiero teraz i rok temu też kwitł jako ostatni.
Dziękuję za nazwanie kiedyś mojego bodziszka
Beatko jak bylica przeżyje to poślę razem, na razie nie padła
Julciu ale oczywiście, że się nie gniewam
![nie ! ;:185](./images/smiles/no.gif)
przecież to dla mnie zaszczyt, że mogę być pomocna i że mogę Cię gościć
w moim Wiejskim ogrodzie
Nigdy nie mów o swoim ogrodzie w ten sposób, to Twój piękny ogród! miejsce w którym jesteś szczęśliwa i pamiętaj że rośliny to słyszą
![Exclamation :!:](./images/smiles/icon_exclaim.gif)
Skoro jest to Twoja pasja to będzie się zmieniał i piękniał!
Elu bardzo serdecznie zapraszam
do mojego ogrodu i będzie mi miło jak coś Ci się spodoba i podpatrzysz
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Witaj
Dorotko
Zapraszam oczywiście, a wiosnę na pewno będziemy powtarzać w zimie . Szkoda że musisz róże przesadzać, bo jednak najładniej rosną po dwóch, a nawet trzech latach. Ale jak trzeba
![Question :?:](./images/smiles/icon_question.gif)
Z wysyłkami może lepiej się wstrzymaj, bo nie mam na razie miejsca przygotowanego, a w poczekalni mnóstwo nie posadzonych (nawet od Ciebie). Teraz buduję kurnik, kompostownik i ostatnio wzięło mnie na mnożenie niektórych moich roślin. Kończymy budowę kurnika i wtedy zacznie się powiększanie stadka
Pozdrawiam!