Anino my śpimy w hotelu Niemcza SPA.
Liliales.Gdzie Ty się do tej pory ukrywałeś [już wiem że powinno być ukrywałaś]z tymi liliowcami.Po Bulletproof mam piękne siewki.
Tadeo, ta siewka po Bulletproof jest super Ja też muszę wypróbować posiadany "materiał".
"Miejsce ukrycia" duży ogród we Wrocławiu, a w związku z tym dużo czasu na prace ziemne a mało czasu na wszystko inne
jeszcze inne moje siewki 2014
elakuznicom
Twój Always Afternoon nie pasuje mi. Zupełnie inny kolor, nie powinien wpadać w czerwony. AA jest zdecydowanie różowy, chyba że Twój aparat tak mocno przekłamuje kolory. Zajrzyj do naszej bazy: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... a#p3483922
i jeszcze mój też już kwitnący w tym roku
odcień różu zależy od pory dnia, słońca itd...
Autorzy siewek
Właściwie to wszystkie Wasze siewki są śliczne . Wychodzi na to, że wcale nie potrzeba tych odmianowych liliowców . No chyba, że do "robienia" takich siewek
W moim ogrodzie też szaleństwo kwitnienia liliowców Biegam z aparatem by uwiecznić to piękno, liliowce są w tym roku przepiękne, wiele ma gigantyczne kwiaty, a to przecież jest pierwsze ich kwitnienie
Pokażę kilka ciekawszych moich tegorocznych siewek:
a ešte sa chcem spýtať,či sa tam aj predávajú nejaké liliowce?
Anina,
w Wojsławicach będzie wystawiać swoje nowości Szkółka Ismena i z pewnością będzie można kupić od niej cudne liliowce.
Będą też pewnie jeszcze inni sprzedawcy z liliowcami i innymi roślinami.
Małgosiu 14 cm to już ładny kwiat .
U mnie też sucho i upalnie , zauważyłam że na niektórych liliowcach zasychaj mniejsze pąki i odpadają ,mimo że podlewam codziennie obficie.