Mój ogród-Eukomis część 5
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój ogród-Eukomis część 5
Na fotce wygląda jak perłowy róż .Kiedyś miałam Tom Tom-a,ale kwiaty miał podobne do Queen Elisabeth, wiec go wyautowałam w dobre ręce.Twoja Vanilka jest cudna
zawsze się nią zachwycam

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Halinko, jestem pełna uznania dla Ciebie za tą ciężką pracę i trzymam kciuki za Twój kręgosłup

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- grazka24
- Od: 19 maja 2010, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko
a ta pomarańczowo-łososiowa różyczka to jak się nazywa
.Bardzo mi się podoba.Czy ona pachnie 

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Halinko, rabata z trawami pięknie ci wyszła a jeszcze kompozycje rojnikowe
Zdolne masz łapki
Róże kwitną jak szalone i widziałam, że masz oczęta. Zastanawiałam się w tym roku nad nimi
ale odpuściłam
Pozdrawiam.
Ps. mam nadzieję, że uda nam się jeszcze w tym roku zobaczyć

Róże kwitną jak szalone i widziałam, że masz oczęta. Zastanawiałam się w tym roku nad nimi

Pozdrawiam.
Ps. mam nadzieję, że uda nam się jeszcze w tym roku zobaczyć

- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Jadziu Vanilia kwitnie od czerwca i jeszcze ma dużo pączków bardzo ją lubię
Tosiu dziękuje bardzo ty to człowieka rozumiesz bo sama potrawisz harować jak wół :;230a Jestem bardzo przemenczona ,no ale chciałam mieć już te rabaty zrobione. I były ale po ostatniej ulewie woda mi stała na wszystkich ścieżka bo się zrobił spad na środku, więc heja od nowa przewalać kamulce i zamontowałam kratke ściekowa na środku i rurami odprowadzenie wody za płot . Teraz czekać na ulewę czy się mój pomysł sprawdzi.
Grażka róża nie pachnie kupiona bez nazwy w jakimś markecie ale jest śliczna.
Renuś myśle że sie jeszcze spotkamy
Kupiłam sobie taką taczkę ogrodową i teraz już nie noszę worów ze śmieciami na plecach tylko jeżdzę taczka

Pięknie kwitnie ta hortensja

Tosiu dziękuje bardzo ty to człowieka rozumiesz bo sama potrawisz harować jak wół :;230a Jestem bardzo przemenczona ,no ale chciałam mieć już te rabaty zrobione. I były ale po ostatniej ulewie woda mi stała na wszystkich ścieżka bo się zrobił spad na środku, więc heja od nowa przewalać kamulce i zamontowałam kratke ściekowa na środku i rurami odprowadzenie wody za płot . Teraz czekać na ulewę czy się mój pomysł sprawdzi.
Grażka róża nie pachnie kupiona bez nazwy w jakimś markecie ale jest śliczna.
Renuś myśle że sie jeszcze spotkamy
Kupiłam sobie taką taczkę ogrodową i teraz już nie noszę worów ze śmieciami na plecach tylko jeżdzę taczka

Pięknie kwitnie ta hortensja

- JAKUCH
Hortensja cudna co to za jedna znasz jej imię .Fajna taczka i ten pastelowy liliowiec
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Pozdrawiam pracującą ogrodniczke w swoim królestwie. Nie ma śladu po remoncie a kwiaty znowu zawładnęły terenem. Mam różę dla Ciebie Halinko ta różowa NN pachnaca, która tak Ci sie podobała 

- eukomis
Jadziu żebym ja znała jej nazwę wychodowana z patyczka. Muszę ją przesadzić na bardziej eksponowane miejsce bo boroczka rośnie wciśnięta pod płot tam gdzie był wsadzony patyczek.
Ewo to do zobaczenia
Ewo to do zobaczenia

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Jak tu ślicznie tyle pracy włożonej ale kwiaty odpłacają pięknie kwitnąc 

Witaj Halinko...
Pięknie, aż dziw bierze
jednak nie koniecznie trzeba mieć działkę, hektary, żeby stworzyć kwiatowy raj.Jestem zauroczony tym widokiem
Pozwól, że będę częściej zaglądał do Twojej krainy czarów. Życzę przecudnych zapachów i obfitego kwitnienia Twoich kwiatków
Pozwól Halinko, że skorzystam z Twojej strony w poszukiwaniu nowych przyjaciół...Nie gniewaj się...
Witajcie wszyscy forumowi przyjaciele...
Na forum jestem od kilku miesięcy i bardzo pragnę zaskarbić sobie waszą znajomość.Mój Ogród-Kraina Czarów znajduje się w Manchester U.K., bo tutaj los mnie osiedlił.Od 11 lat jestem mieszkańcem tej wyspy, chociaż mam swoje mieszkanie w kraju, za którym zawsze tęsknię podczas rozmyślań w moim ogrodzie....ech...
Mój Ogród prowadzę wraz z żoną od 6 lat, odkąd mamy swój nowy dom i było wysypisko angielskich śmieci w miejscu którego stworzyliśmy nasze "eldorado".Już dwa lata z rzędu zajmujemy pierwsze miejsce w konkursie "indywidual garden".Jednak cieszy mnie to, że nie anglicy, lecz Polak potrafi ich zawstydzić gospodarnością i czystością, a na efekty mojej pracy zapraszam was kochani w odwiedziny do mojego tematu...

Pięknie, aż dziw bierze

Pozwól Halinko, że skorzystam z Twojej strony w poszukiwaniu nowych przyjaciół...Nie gniewaj się...

Witajcie wszyscy forumowi przyjaciele...

Na forum jestem od kilku miesięcy i bardzo pragnę zaskarbić sobie waszą znajomość.Mój Ogród-Kraina Czarów znajduje się w Manchester U.K., bo tutaj los mnie osiedlił.Od 11 lat jestem mieszkańcem tej wyspy, chociaż mam swoje mieszkanie w kraju, za którym zawsze tęsknię podczas rozmyślań w moim ogrodzie....ech...
Mój Ogród prowadzę wraz z żoną od 6 lat, odkąd mamy swój nowy dom i było wysypisko angielskich śmieci w miejscu którego stworzyliśmy nasze "eldorado".Już dwa lata z rzędu zajmujemy pierwsze miejsce w konkursie "indywidual garden".Jednak cieszy mnie to, że nie anglicy, lecz Polak potrafi ich zawstydzić gospodarnością i czystością, a na efekty mojej pracy zapraszam was kochani w odwiedziny do mojego tematu...
Kochajmy kwiaty i zwierzeta, one potrafia dac serce za serce - Ludzie nie zawsze...
Kwiaty sa jak narkotyk, im wiecej ich masz, tym wiecej ich pragniesz...-moje
Zapraszam do mojego watku ...Moj Ogrod - Kraina Czarow...
Kwiaty sa jak narkotyk, im wiecej ich masz, tym wiecej ich pragniesz...-moje
Zapraszam do mojego watku ...Moj Ogrod - Kraina Czarow...
- JAKUCH
Halinko może załapałbym się na jej patyczek jeśli byłoby to możliwe
czy to drzewko wycięte to jakiś modrzew >??? ale elegnacko u ciebie, a taczka mega
) 

- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Witaj
zatkało mnie
co mam jeszcze powiedzieć po prostu cudownie
takie pytanie a nikt ci jeszcze nie włamał się do ogrodu 

- eukomis
Beciu miło cię gościć.
WALDII witam cię w moich ogrodowych progach
JADZIU patyczek z tej hortusi dostaniesz
RODOŚ to jest modrzew wyprowadzony przeze mnie piętrowo a teraz go przycinam na kacapkę.
MATII 1999 jakos nikt nie ma ochoty na włamywanie się furtka jest cały czas otwarta,Takie same kwiaty rosną tez za płotem i nie są zrywane więc jest okej.
zaczyna kwitnąć hortensja szczepiona na pniu

WALDII witam cię w moich ogrodowych progach
JADZIU patyczek z tej hortusi dostaniesz
RODOŚ to jest modrzew wyprowadzony przeze mnie piętrowo a teraz go przycinam na kacapkę.
MATII 1999 jakos nikt nie ma ochoty na włamywanie się furtka jest cały czas otwarta,Takie same kwiaty rosną tez za płotem i nie są zrywane więc jest okej.
zaczyna kwitnąć hortensja szczepiona na pniu

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Halinko, czy ten ostatni liliowiec masz może od Bogusi ?... też go mam... cudnie pachnie.