Orka na ugorze, czyli Syringa chce mieć ogród cz.2
- Ivona44
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Orka na ugorze, czyli Syringa chce mieć ogród cz.2
Ale teren, ło Matko Jezusowa, brak słów na zachwyty, no coś wspaniałego i na dodatek ta okolica - wyzwanie, pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w uprawie , muszę tu zaglądać, bo napatrzeć się nie mogę
Pozdrawiam, Iwona.
Beatko fajnie jak się coś miłego śni. Są też takie sny które pamiętamy latami ja miałam kiedyś przerażający sen, śniło mi się, że wakacje się już skończyły i było mi strasznie przykrobo nic z tych wakacji nie pamiętałam a one już się skończyły tak mnie to przeraziło że aż cała mokra się obudziłam Jak mi się to śniło to chodziłam jeszcze do szkoły więc każdy wie jak wakacje są ważne dla uczniów.
W tamtym roku miałam taki piękny i bardzo realistyczny sen bo śniło mi się, że wszystkie moje problemy zdrowotne minęły ale to wszystko było tak realne, że czułam takie szczęście a rano obudziłam się bardzo wypoczęta i zadowolona.
W tamtym roku miałam taki piękny i bardzo realistyczny sen bo śniło mi się, że wszystkie moje problemy zdrowotne minęły ale to wszystko było tak realne, że czułam takie szczęście a rano obudziłam się bardzo wypoczęta i zadowolona.
W tym śnie to nie była konkretna forumka, to była dość enigmatyczna sytuacja, no i ten mrówek był jakis nadnaturalnie duży
Szczerze mówiąc to ja juz bym chyba zapomniała, co mi sie śnilo, bo już wieczór, ale pamiętam, bo napisałam.
Ivono, tak, teren mam spory, taki obóz pracy dobrowolnej
Anito, oj, taki sen o pełnym zdrowiu to bym chciała i w realu też! No i przykro mi, że masz problemy zdrowotne nic o tym nie pisałas chyba..?
Zbierałam dziś maliny, dużo tego jest, obrodziły.
Szczerze mówiąc to ja juz bym chyba zapomniała, co mi sie śnilo, bo już wieczór, ale pamiętam, bo napisałam.
Ivono, tak, teren mam spory, taki obóz pracy dobrowolnej
Anito, oj, taki sen o pełnym zdrowiu to bym chciała i w realu też! No i przykro mi, że masz problemy zdrowotne nic o tym nie pisałas chyba..?
Zbierałam dziś maliny, dużo tego jest, obrodziły.
Bea
- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy kwatera dla pracownika w obozie pracy dobrowolnej się szykuje
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bea, nie zrozum mnie źle, ale snów kolorowych zawsze zazdroszczę.
Pisałam że mam, ale konkretnie się w tym temacie nie rozpisuje bo dla mnie to bardzo przykra sytuacja która trwa już półtorej roku. Teraz już jest o wiele lepiej bo w tamtym roku to było piekło na ziemi. W ogóle na dwór nie wychodziłam bo nie mogłam i nawet mi się nie chciało.
Ogólnie nie mogę na słońce wychodzić muszę używać filtrów 50 Mam problemy ze skórą.
Ogólnie nie mogę na słońce wychodzić muszę używać filtrów 50 Mam problemy ze skórą.
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
"od rana mam dobry humor ..." - czyli lekarstwem na dobry dzień jest dobry senSyringa pisze: Budzę sie rano i mam dobry humor, bo śnilo mi sie cos zabawnego
i całe szczęście! - nasze szczęścieSyringa pisze: ... opowiadanie historyjek jest u mnie zjawiskiem naturalnym
Beatko, jeszcze nic tam nie sprzątałam, ale dobrze, że sie upominasz, bo muszę zrobić jakiś plan, inaczej zginę w tych chaosie
Pepsi, podobno sny mozna sobie zaprogramować, pewnie nie zawsze, ale jeśli czasem by sie udalo, to miałabyś taki, jak chcesz... ?
Anito, przykro mi!
Any, nadworny błazen to niezła fucha
A powkurzać Was jeszcze zdjęciami?
Pepsi, podobno sny mozna sobie zaprogramować, pewnie nie zawsze, ale jeśli czasem by sie udalo, to miałabyś taki, jak chcesz... ?
Anito, przykro mi!
Any, nadworny błazen to niezła fucha
A powkurzać Was jeszcze zdjęciami?
Bea
Jeden z najlepszych zapachów świata
U mnie pełna ekologia trochę roślin ogrodowych, trochę chwastów...
Tu widać po liściach pokrzywy, że motyle, które na nich sie wykluwają, pożywiły się
A teraz coś ładnego
Zdjęcia z wyjazdowego spaceru
Dzika runianka
U mnie pełna ekologia trochę roślin ogrodowych, trochę chwastów...
Tu widać po liściach pokrzywy, że motyle, które na nich sie wykluwają, pożywiły się
A teraz coś ładnego
Zdjęcia z wyjazdowego spaceru
Dzika runianka
Bea
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bea, jak ja lubię Twoje fotki z wycieczek.Tam jest pięknie u Ciebie.Przepięknie.
Oj, Beti, to przyjezdżaj! No, powiedzmy za pare tygodni, bo muszę powyrzucać przez okno te graty z góry Wieży nie ma, ale moge Cie zamknąć na strychu, stamtąd widać góry żeby miec widok dookoła, to musiałabyś wleźć na komin, ale szczerze odradzam
Bea
Eee, dasz parasol i jakby co, Beti będzie się ratować
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
10 minut
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Bea - ja mam prośbę, wniosek czy coś tam w tym stylu....Ty zaczynaj dzionek od opisu snu, który Ci się właśnie tej nocy przyśnił!
No po prostu bomba A mnie się wydawało, że mam interesujące sny...no ale Tobie do pięt nie dorastam
No po prostu bomba A mnie się wydawało, że mam interesujące sny...no ale Tobie do pięt nie dorastam