Wiejski ogród - kamixsa
Witajcie
Mariolu
Iwciu
Hal
Izo
Co do mojej pergoli to bluszcz dokładnie nie pamiętam kiedy go posadziłam na pewno ma więcej niż 5 lat na pergoli rosną jeszcze inne pnącza ,winogron pierwszy był posadzony ,a z czasem dosadzałam inne pnącza
Izo na stronie 25 pokazałam ci jak wyglądają sadzonki to już ostatni dzwonek na robienie szczepek moje szczepione pelargonie już mają korzenie zobacz na trzecim zdjęciu jak wyglądają
Mariolu
Iwciu
Hal
Izo
Co do mojej pergoli to bluszcz dokładnie nie pamiętam kiedy go posadziłam na pewno ma więcej niż 5 lat na pergoli rosną jeszcze inne pnącza ,winogron pierwszy był posadzony ,a z czasem dosadzałam inne pnącza
Izo na stronie 25 pokazałam ci jak wyglądają sadzonki to już ostatni dzwonek na robienie szczepek moje szczepione pelargonie już mają korzenie zobacz na trzecim zdjęciu jak wyglądają
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Krysiu czyli od razu do doniczek z ziemię tak? Nie do wody?
Bo ja dziś necierpki oberwałam i do wodty włożyłam ale jutro mogę posadzić w ziemi.
I pelargonie jutro pourywam i zasadzę w jakiejś donicy.
Bo ja dziś necierpki oberwałam i do wodty włożyłam ale jutro mogę posadzić w ziemi.
I pelargonie jutro pourywam i zasadzę w jakiejś donicy.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Izuś mogą być w wodzie aż wypuszczą korzonki w piasku szybciej się ukorzeniają i nie ma chorób, nie ma tam gdzieś sąsiad piachu na budowie
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Krysiu ja mam całą góre piachu (dopiero kostkę skończyli niedawno i został)
Czyli tylko piach? Sory, ze tak Cie molestuję... ale chce mieć te roślinki w przyszłym roku ... a to mój pierwszy raz
Czyli tylko piach? Sory, ze tak Cie molestuję... ale chce mieć te roślinki w przyszłym roku ... a to mój pierwszy raz
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Nie szkodzi ja jak się dowiedziałam o tej metodzie to myślałam że to wyschnie w zimie ,a jednak piasek trzyma długo wilgoć podlewam tak jak inne kwiaty na parapecie ,a gdzie będziesz je trzymać
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 21 maja 2008, o 09:24