Rodzik 66
- as1112
- 200p
- Od: 28 mar 2012, o 15:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Rodzik 66
Dziękuję smolka Fajnie, że komuś może się podobać to co sami stworzyliśmy od podstaw
Zalecę wkrótce z rewizytą ale teraz muszę zmykać spać bo jutro egzamin. Pobudka o 5
Zalecę wkrótce z rewizytą ale teraz muszę zmykać spać bo jutro egzamin. Pobudka o 5
Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
- kania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
Mam nadzieję, że egzamin zdany . Wasza działka faktycznie może służyć za wzór co można zrobić na takim kawałku ziemi w ROD. Ostatnio właśnie pokazywałam ten wątek mojemu koledze, który nabył działkę w ROD w podobnym stanie, jak Wy na początku. No cóż, szczęka mu opadła .
- as1112
- 200p
- Kontakt:
Hejka,
egzamin zdany na czwóreczkę W końcu czuję, że żyję. Wczoraj cały dzionek byczyłam się na działeczce, dziewczynki pluskały się w basenie.
Dziękuję Wam za motywujące wpisy!
egzamin zdany na czwóreczkę W końcu czuję, że żyję. Wczoraj cały dzionek byczyłam się na działeczce, dziewczynki pluskały się w basenie.
Dziękuję Wam za motywujące wpisy!
Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
- kania
No to wielkie gratulacje!
Dzieciaczki na etapie zadowolenia z basenu na działce, to prawdziwa radość. Moim działka już nie wystarcza i nie chcą tak spędzać czasu . A pokażesz co się dzieje na Twoich grządkach warzywnych?
Dzieciaczki na etapie zadowolenia z basenu na działce, to prawdziwa radość. Moim działka już nie wystarcza i nie chcą tak spędzać czasu . A pokażesz co się dzieje na Twoich grządkach warzywnych?
- as1112
- 200p
- Kontakt:
Moje dziewczynki ostatnio bardzo polubiły przebywanie na działce. Był czas, że trzeba było siłą je tam ciągnąć ale to chyba wynikało z tego, że wtedy ciągle coś robiliśmy, remontowaliśmy ..., nikt się z nimi za bardzo nie miał czasu bawić. Teraz wszyscy odpoczywamy, bawimy się, więc dziewczynki chętnie maszerują na " plac zabaw" ;)
Jeśli chodzi o grządki to w tym roku nawet coś mi tam rośnie Nawieźliśmy obornik więc pewnie z tego to wynika.
Mam troszkę ogórków, pomidorków koktajlowych, sałaty, marchewki, rzodkieweczki, truskawek, fasolkę, bób i kabaki
Niestety nie mam żadnych fotek samego ogrodu ale dziś na pewno coś pstryknę i wrzucę aby zobrazować to co napisałam wyżej.
Jeśli chodzi o grządki to w tym roku nawet coś mi tam rośnie Nawieźliśmy obornik więc pewnie z tego to wynika.
Mam troszkę ogórków, pomidorków koktajlowych, sałaty, marchewki, rzodkieweczki, truskawek, fasolkę, bób i kabaki
Niestety nie mam żadnych fotek samego ogrodu ale dziś na pewno coś pstryknę i wrzucę aby zobrazować to co napisałam wyżej.
- kania
W takim razie czekam na zdjęcia . Sałata o tej porze? - fajnie. Zawsze myślałam, że w środku lata sałata wyciąga się i buduje pęd kwiatowy. Tak właśnie się stało z moją rzodkiewką późną wiosną, chociaż na opakowaniu była informacja, że można ją uprawiać cały sezon, bo się nie wyciąga - nieprawda .
Gosposiu i co tam na Twojej działce
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.