Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Kochana nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszystkie plany i zamierzenia okupione ciężką pracą, pełnym skupieniem zrealizowane ;:196
Jestem pewna, że to był tylko kolejny przystanek na drodze.
Do usłyszenia ;:167
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko, jak fajnie, że się odezwałaś i u ciebie wszystko w porządku ;:196
Podziwiam cię za tyle energi,że wszystko udało ci się ogarnąć ;:180 Szkoła, dom, praca, ogród.....Mam nadzieję, że w natłoku obowiązków znalazłaś też chwilkę dla siebie ;:168
Córka dalej rozwija konną pasję?
Pozdrawiam.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gorąco...

Aguniu, ja również cieszę się przeogromnie, że mam teraz chwilkę wytchnienia a tym samym czas na FO i spędzanie czasu w takim doborowym towarzystwie ;:138 Rok był ciężki ale zarazem bardzo ciekawy, sporo nowych znajomości i ogólnie bardzo wesoło... Teraz jest czas relaksu :D Dzięki ;:196
Madziula, czekasz na zdjęcia a ja właśnie mam trochę problemy z ich ściąganiem...nie wiem dlaczego :? Nurtuje mnie to... ;:224 Ale staram się :D
Aguś, Kochana wiesz sama ile trzeba włożyć pracy aby były efekty... Ty to doskonale rozumiesz ;:196 Dziękuję serdecznie za Twoją obecność i zawsze dobre słowo ;:168
Reniu, bardzo mi Was brakowało...ale w życiu czasami tak to bywa, że aby coś osiągnąć trzeba z czegoś chociaż na chwilkę zrezygnować... przyznam nie było to łatwe ale dałam radę i teraz odpoczywam :D A chwile dla siebie zawsze staram się wygospodarować, na pewno bieganie i wszelkie formy ruchu są mi niezbędne więc bez tego ani rusz ;:333 Wczoraj zaczęłam lekcje tenisa dla odmiany i baaardzo mi się podoba, zobaczymy jak będzie dalej :lol: A córcia moja dalej jeździ... w niedzielę jedziemy na zawody :D Buźka!

Kochani, hortensje w tym roku zastrajkowały i nie kwitną wcale...w zasadzie nawet nie rosną...nie mam pojęcia dlaczego :roll: Stosowałam wszystkie stare sprawdzone sposoby ochrony i dokarmiania ale one wyraźnie się zbuntowały :?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i rozmiar zdjęć coś nie taki :lol: :lol: :lol:
Kłaniają się zaległości :D

jednak na poprawę nastroju (zdjęcie ubiegłoroczne) :D

Obrazek
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko zaległości mam ogromne w wirtualnym świecie :wink:
Zdjęcia cudne, zapachniało twoim osobistym latem, leżak rezerwuję ;:196
Ściskam ;:167
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Hej Agulka :wit
O zaległościach możemy rozmawiać baaaardzo długo:) ...ale nic nadrobimy :uszy
U mnie dzisiaj pada deszczyk...w zasadzie od wczoraj :D Jednak bardzo się cieszę bo był dosyć spory deficyt;)
Na leżaczek zapraszam, oczywiście ;:168 ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Galicjanka
100p
100p
Od: 16 wrz 2013, o 14:11

Post »

Grażynko gratulacje! ;:215
To bardzo ważne być zadowolonym ze swojej pracy i widzieć wymierne wyniki poniesionych trudów, aż chce sie wtedy żyć i można "przenosić góry".
Moje hortensje w tym roku też nie szczególne, tzn jedna, a druga była przesadzana, więc nawet nie mam do niej pretensji.
Pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko, cieszę się, że jesteś ;:196 Gratuluję dotarcia do celu! ;:138
Moje ogrodowe w tym roku też nie kwitną, ba, nie kwitną również bukietowe :twisted: Ogrodowe okryte, po odkryciu bez przymrozków, raz tylko chyba - delikatny, ale wtedy przykryłam... Bukietowe to już w ogóle przeogromna zagadka. Ale niech odpoczywają dziewczynki, za rok na pewno będzie festiwal kwiecia. W coś przecież trzeba wierzyć :lol:
Pozdrawiam ciepło mimo jesieni za oknem ;:3
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witaj, Gosiu :wit
Dziękuję seredcznie...to prawda, że jak człowiek coś sobie zaplanuje, wyznaczy cel i świadomy jest włożonej pracy to jest satysfakcja:)
Faktycznie u mnie w tym roku hortensje ogrodowe odpoczywają, wyraźnie się sprzeciwiły, jednak wierzę, że w przyszłym roku znowu będą cieszyć moje oczy :wink: Planuję je przesadzić na nową rabatę...ale to na razie w fazie tworzenia na papierze :lol:
Dobrego dnia!

Milenko, dzięki ;:196
Tak więc właśnie z tymi hortenkami tak jest... zagadkowe są bardzo:) Jednak mam nadzieję, że w przyszłym roku będziemy je szczerze podziwiać :D Dzisiaj faktycznie pada ale ja bardzo lubię taką pogodę, wtedy mam czas na zaległości domowe :D a ogród podlany, rośnie w oczach;)
Buziaki!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko mamy całą jesień przed sobą, wtedy będzie czasu co nie miara :wink:
U mnie również od wczoraj pada, woda była potrzebna, susza straszna nie padało dobre 2 tygodnie.
Widzę, że zmiany nanoszone są na papier jestem bardzo ciekawa co tam Pani wymyśliła ;:224
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko, lekcje tenisa ;:oj super ;:138 A córka na jakie zawody jeździ ?
Bardzo podoba mi sie twoja biała jeżówka .
U mnie też pada od wczoraj i stanowczo sie ochłodziło.
Odpoczywaj ;:168
Buziaczki.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Agunia, tak własnie sobie tłumaczę, że jesień to dobry czas na zaległości forumowe :) i na realizację nowych pomysłów...tylko tak się zastanawiam, kiedy ja to zrobię... jednak technika małych kroczków i dojdę do celu :uszy Jak będę bliższa realizacji pomysłu wpadnę na konsultacje :uszy

Reniu, witaj ;:196
Tenis to moje nowe odkrycie...i baaaaardzo mi się podoba! Ja po prostu kocham się ruszać :D Jednak nie jest to prosta sprawa jak wygląda to z pozycji kanapowca, wymaga ogromu cierpliwości, tysiąca odbić, i świetnej kondycji, bo bez niej ani rusz :roll: Jednak taki mam cel na wakacje, nauczyć się przynajmniej podstaw :uszy
Reniu, moja córka była na zawodach lokalnych...skoki przez przeszkody :wink: dała radę i jestem z niej ogromnie dumna :D A jak Twoje dziewczynki w tej kwestii? Rozwijają się dalej? ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Postawy tenisa i ja mam za sobą, jakoś ostatnio zarzuciłam ten sport jednak może kiedyś umówimy się na jaką partyjkę?
Jesień to najlepsza pora za ogrodowe rewolucje u siebie właśnie wtedy najwięcej przerabiam, zresztą znasz moje zdanie na ten temat :wink:
Wpadaj wpadaj, jeśli będę umiała pomóc to pomogę chętnie ;:196
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Grażynko, długo Cię nie było, ale za to wróciłaś z fantastycznymi wieściami, gratulacje ;:138
Mówisz, że tegorocznych fotek hortensjowych nie będzie? Ciekawe czemu Ci nie kwitną?
Buziaki ;:196
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”