Wiejski ogród - kamixsa
Izo to wierzby iwy sama zaszczepiłam jedna się nie przyjęła a dwie ładnie rosną muszę je gdzieś posadzić .A na piątym zdjęciu trawa pampasowa tak bym chciała aby przezimowała
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Izo wierzba nie ma ładnych liści myślisz chyba o Bluszczu Goldheara faktycznie ma piękne liście żle Cię zrozumiałam
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne to ujęcie z okna. Widac jak wszystko jest wypielęgnowane i dopracowane. Brzegi rabatek obsadzone tak, że nawet kawałka ziemi nie widac. Bardzo mi się podoba.
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia dziękuję za mile słowa
Madziu obrzeża są praktyczne zatrzymują korę ,mam psa i ciągle rozsypywał korę a teraz jest spokój no i dobrze kosić myślałam o kamieniach ale to było łatwiejsze i lżejsze
Madziu obrzeża są praktyczne zatrzymują korę ,mam psa i ciągle rozsypywał korę a teraz jest spokój no i dobrze kosić myślałam o kamieniach ale to było łatwiejsze i lżejsze
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Witaj Hal to jest kapusta ozdobna w zimie też ciekawie wygląda
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Tak zimuje kupiłam nasiona tylko za wcześnie wysiałam i kilka zaczęło kwitnąć i wyglądają nie ciekawie ,gdzieś wyczytałam że kapustę sieje się na początku lata i wtedy ładnie się wybarwia na jesień ,polecam nie jest kłopotliwa
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa