Odwiedzającym wątek serdecznie dziękuję
Zainteresowanym moim zdublowanym Piccolo Red odpowiem, że zaraz po nacieszeniu się ich widokiem w osobnych doniczkach, powędrowały do wspólnej. To samo zamierzałam uczynić z tym "niby Liodoro", ale zabrakło mi dużej doniczki...
Tym samym odsprzedaż już nie wchodzi w grę
Pati, jeszcze nie mam konkretnej odpowiedzi, ale wszystko wskazuje na to, że nie jest to Phal. Liodoro

Czym się okaże? Zobaczymy...
Wiolu, gdyby się działo więcej, też bym się nie smuciła
Michał, dziękuję

jak tylko uzyskam możliwość podłączenia aparatu do komputera, pokaże więcej fotek, również z innych kwitnień.
Aniu, (Dufin) roślinki pewnie zostaną u mnie. Piccolo Red zdecydowanie!
Kasiu (oxalis) - Piccolo Red jeszcze wczoraj były na al..., polecam, z tego samego źródła co moje
Martuś, dziękuję. Nie ukrywam, że wszystkie mi się podobają, ale Liodoro nadal pozostaje w sferze marzeń.
Kasiu (kahim) - reanimek zaczyna kształtować pąki. No, gdyby był żółciutki, to wiesz...
Dinda, teraz masz szlaban, ale chyba nie zawsze tak będzie. A okazja jeszcze nie jedna się trafi. Coraz częściej można je spotkać.
Reanimacja się powiodła, z czego jestem bardzo dumna. Niestety, nie mogę się podzielić moją radością z jego poprzednią właścicielką...

Bardzo mi przykro z tego powodu.
Mais, okazuje się, że trochę tych podwójnych już się u mnie zebrało. Wkrótce pochwalę się, co z tego wyniknie.
Aniu (ajania) część już we wspólnej doniczce. Też wpadłam na taki pomysł... Trochę miejsca na parapetach wówczas zaoszczędzę.