Moja pasja ...a może już obsesja

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nowapasja
1000p
1000p
Od: 28 sty 2011, o 10:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja pasja ...a może już obsesja

Post »

Balkoniku pozytywnie zazdroszczę bo ja nie mam wcale :( I nawet kawałek wnusi się złapał do zdjęcia :D
Śliczne masz episcie i jakie duże ;:oj
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Jak kolorowo ;:138 ale ile jeszcze wolnego miejsca ;:306
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
irlandia 3
200p
200p
Od: 10 mar 2012, o 19:47

Post »

Kochana
to miejsce przeznaczone jest do relaxu na kawkę..i na plac zabaw dla wnusi.-jak jeszcze nie ma z tej strony słoneczka.rozkładamy swoje zabawki to w sklep to w gospodarstwo domowe itp.....no i pranko też się suszy....a wnusia dziś do mnie " wypaliła"nowy pomysł..."Babciu choć pozbieramy z kwiatuszków wszystkie płatki i pobawimy się w zimę....".Powiedziałam,że kwiatuszkom będzie bolało i będą płakały,że oskubaliśmy je .a ona znowu ...argument :. babciu ...nie będzie im bolało bo one nie mają krwi....
Irena z Giżycka-Mazury
Moja pasja Rhododendrony
Kupię , sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=62638" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Irenko ślicznie Ci rosną Hoje. ;:138 Widac, że czują, że tak je lubisz i odwzajemniają tą Twoją sympatię. ;:108
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
Akwelan_2009
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 19:27

Post »

/ ... / to miejsce przeznaczone jest do relaxu na kawkę..i na plac zabaw dla wnusi. / ... /
- Ireno, trzeba krótko napisać, lubisz otoczenie kwiatów, a miłość do kwiatów, przekazujesz młodszemu Pokoleniu ;:180 ;:138 .
Pamiętaj o bliskich, jeśli chcesz by oni pamiętali o tobie !!!
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
Awatar użytkownika
salaga
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 11 cze 2014, o 18:44
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Irenko, masz piękne, zadbane rośliny. Widać i serce i rękę :D . Erithrina mnie powaliła. Pięęęęęękna! ;:oj ;:oj ;:oj
Agnieszka
Moje domowe: storczyki, hoje, inne: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=79213" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogródek: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=77924" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
irlandia 3
200p
200p

Post »

Oj kochani...dzięki za miłe komentarze.Roślinki-prawda zdrowe jak hm..".ryby.."??Ale tak na prawdę to jak zaglądam gościnnie do każdego ogrodu i nie tylko to widzę same wspaniałości.więc wszystkie mamy tu nawzajem swoje uznania i brawo nam za opiekę nad roslinkami.Kochamy i dbamy o nie .To nasze pasje ...wieeeelkie pasje....
Irena z Giżycka-Mazury
Moja pasja Rhododendrony
Kupię , sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=62638" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
irlandia 3
200p
200p

Post »

Moi kochani.Chcę Wam pokazać niebywałą ciekawostkę..Zgadnijcie co to za hoja a na pewno zgadniecie bo to łatwizna .Potem po kilku komentarzach będzie c.d.jej historii

Obrazek

Obrazek
Irena z Giżycka-Mazury
Moja pasja Rhododendrony
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A to nie jest publicalix czy jakoś tak się pisze?
Awatar użytkownika
Agnezja
200p
200p
Od: 7 lis 2009, o 11:42

Post »

Hehe, moja jedna odnóżka zwykłej H. carnosa rośnie w takie właśnie ciapki, ale kto wie, może to pubicalyx?
Awatar użytkownika
irlandia 3
200p
200p

Post »

Tak właśnie Agniesiu jest i u mnie to własnie jest odnóżka -niezwykła odnózka od hoi carnosy.Cała stara-mateczna hoja jest bez ciapek.wyrósł jej jeden węzeł z pędu i to splashowy.Odcięlam-posadziłam i już 2 młode listki również są splash.ciekawe jak się dalej to potoczy.Czy do końca zostanie spash.Masz Agniesiu wiedzę na ten temat??/
Irena z Giżycka-Mazury
Moja pasja Rhododendrony
Awatar użytkownika
Agnezja
200p
200p
Od: 7 lis 2009, o 11:42

Post »

Niestety Irenko, czy splash się utrzyma tego nie wiem i nie umiem przewidzieć, sprawdzimy na swoich. Ja swoją odnóżkę też posadziłam oddzielnie. :) Jednakże trzeba trzymać się tego, ze to hoja carnosa, piękna i trochę niedoceniana.
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Irenko spacerując po Twoim wątku napotkałam na drodze episcie no i klap musiałam nad nimi sobie trochę powzdychać bo są fantastyczne ;:oj
Co Ty robisz że tak bez problemu rosną dalej od okna :roll: ja swoje muszę trzymać na parapetach bo inaczej będą marnieć :?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”