Aluniu może Ci jednak podlało, u mnie dzisiaj pogodnie ale jakoś tak
Miłego
Małgosiu dziękuję za mydełka muszę zapamiętać bo ja sarny też mam i drzewka rosnąć nie mogą. A Marta to je musi chyba na ogrodzeniu bo na każdej malinie to trudno Nie lubią zapachu mydełek? o ....
Maryś domyślam się co jest przyczyna Twojego samopoczucia i te upały a potem deszcz u Ciebie .
A może masz zaburzenia w elektrolitach , proponuję można kupić bez recepty. A i do tego dużą dawkę witaminy C np.1000mg.
Wybacz że podpowiadam. A przyjmujesz koenzym Q10 30mg. pomaga dodaje siłę Poczytaj o nim.
całuski ...napisałam a teraz możesz mi napisać ...odczep się to nie Twoja sprawa...
a myślisz że ja czasami nie mam napadów nic nie robienia ...mam , mam ale u mnie to nie może długo trwać.
serdeczności
Marysiu ten dzień minie ,chyba ,że coś Cię zasmuciło i przeżywasz jakieś wydarzenie ,które w pierwszej chwili nie miało znaczenia ...
Marysiu spróbuj się z tym przespać dobrej nocki
Misiu rada i odpowiedź na pw Aluniu dziękuję tak bywa w życiu nie zawsze człowiekowi śmieje się gęba, czasem musi być i poważny,. Ja też Ci życzę miłych snów i dobrego wypoczynku!
Dla Ciebie rozkwitnięte hibiskusy, mają wyjątkowo duże kwiaty
Witaj Marysiu...
Cudnie kwitną Hibiskusy, aż się zastanawiam, czy ich więcej nie posadzić, bo sporo siewek mam...
Mam nadzieję, że już lepiej Ci Maryś...
Piękne hibiskusy Marysiu moje jak na razie białe same zobaczymy jak młode dwie sadzonki bo trzy kwitną biało..Mam nadzieję ,że lepiej się czujesz Marysiu mnie trochę kręgosłup dokucza ale taka jego uroda.
Witaj Marysiu,ładne masz hibiskusy i fajne kolory,a gorszy dzień to każdy ma ,uśmiechnij się jutro będzie lepiej ,czytam o mydełkach zawieszanych na drzewach ,które odstraszają sarny,może bym takie na ogrodzeniu zawiesiła,pięknych snów Marysiu życzę
Beatko to siewki od mojej koleżanki, która ma cały szpaler na działce i cieszy mnie, że są w różnych kolorach Martusiu tak Małgosia Tobie ten pomysł przekazała, ale ja chyba gdzieś też powieszę, tylko muszę zrobić wizytację
A ja Ci życzę pięknego dnia
Marysiu, nie daj się! Gdzie, jak gdzie, ale w Twoim wątku zawsze człowiek ładuje akumulatory i poprawia sobie humor. Trzymaj się. Ja zarobiona na maxa, ale już widać światełko w tunelu.
Marysiu dzięki temu widać Cię i na FO i jak tu się posmutać Beciu dziękuję ! może dzisiaj lepsze zdjęcia mi wyjdą wzajemnie dobrego dnia! Aluś słoneczko Ty moje wzajemnie miłego i dobrego dnia