Letnia odsłona leśnego rancza nad wodą
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Letnia odsłona leśnego rancza nad wodą
W lilopolu?
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Lilypol nie zachwycił mnie swoją ofertą jesienną. Dziś zamawiałam w cebulkach kwiatowych lilie i tulipany.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Ja szukam czosnków
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ależ walnęłaś listą zakupów.
Sporo sadzenia będziesz miała ale w przyszłym roku ogródek już zachwyci kolorami.
No to szalej na rabatkach, podsyłam Ci deszczyk.
Sporo sadzenia będziesz miała ale w przyszłym roku ogródek już zachwyci kolorami.
No to szalej na rabatkach, podsyłam Ci deszczyk.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Aga podesłałam Ci link na pw.
Grażynko deszczyk się przyda. Mam nadzieję że dotrze do moich roślinek Wiosny będę wyczekiwać chyba jeszcze z większą intensywnością niż do tej pory. Zawsze zgapiałam się i nie miałam tulipanków.
Grażynko deszczyk się przyda. Mam nadzieję że dotrze do moich roślinek Wiosny będę wyczekiwać chyba jeszcze z większą intensywnością niż do tej pory. Zawsze zgapiałam się i nie miałam tulipanków.
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Madziu to i ja ten link na PW poproszę.
Zakupy ogromniaste. Brawo!
Zakupy ogromniaste. Brawo!
- zuzola11
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To ja tež chcę na pw
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Dawno mnie nie było u ciebie a jakie zmiany zaszły ile roślin zakupów, idziesz jak burza, Madziu ja tez poprosze link na priv pozdrawiam serdecznie
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Ale zaszalałaś floksowo! Nie załapałam się już na floksa Jade ale jak Twój się rozrośnie to piszę się na sadzonkę.
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madzia dopiero jak na półprzytomna jestem, znalazłam nowy wątek Pije kawkę, oglądam, czytam i mykam na Dolny Śląsk Jak przeczytałam Twoją listę zakupów to aż się obudziłam Rewelacyjnie odmiany wybrałaś, będzie pięknie
Pozdrawiam serdecznie, do niedzieli
Pozdrawiam serdecznie, do niedzieli
-
- 1000p
- Od: 1 sie 2014, o 14:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu trzymasz poziom zaszalałaś z tymi zakupami. Na prawdę fajne roślinki, w przyszłym roku będzie u ciebie jeszcze piękniej.
Ja raczej już żadnych roślin ogrodowych nie przewiduje ze względu na inne wydatki. Wczoraj siostra kupiła mi storczyka na poprawę humoru i też jestem zadowolona mam zamiar dokształcić się na ich temat żeby nie został uśmiercony tak jak jego poprzednicy
Ja raczej już żadnych roślin ogrodowych nie przewiduje ze względu na inne wydatki. Wczoraj siostra kupiła mi storczyka na poprawę humoru i też jestem zadowolona mam zamiar dokształcić się na ich temat żeby nie został uśmiercony tak jak jego poprzednicy
-
Aniu pozostało czekać do przyszłego roku aż zakwitną
Kasiu ok
Duszyczko miło że wpadłaś. Czemu tak rzadko zaglądasz do nas?
Aniu-Anna55 miałaś wątpliwości co do mojej choroby liliowcowej. Dziewczyny tutaj mają na myśli moje zakupy właśnie liliowcowe, jeżówkowe Na floksika jak się rozrośnie oczywiście możesz liczyć Tylko się przypomnij.
Anetko ach Ty nasza podróżniczko. Udanej pogody Ci życzę
Filemonku ja też już nie przewiduję większych zakupów. Mam dostać jeszcze rośliny które są rekompensatą za niezgodne zamówienie. No i mam 28 zł u drugiego Pana za też niezgodne zamówienie. To tam jakieś pojedyncze roślinki wpadną.
Kasiu ok
Duszyczko miło że wpadłaś. Czemu tak rzadko zaglądasz do nas?
Aniu-Anna55 miałaś wątpliwości co do mojej choroby liliowcowej. Dziewczyny tutaj mają na myśli moje zakupy właśnie liliowcowe, jeżówkowe Na floksika jak się rozrośnie oczywiście możesz liczyć Tylko się przypomnij.
Anetko ach Ty nasza podróżniczko. Udanej pogody Ci życzę
Filemonku ja też już nie przewiduję większych zakupów. Mam dostać jeszcze rośliny które są rekompensatą za niezgodne zamówienie. No i mam 28 zł u drugiego Pana za też niezgodne zamówienie. To tam jakieś pojedyncze roślinki wpadną.
Madziu nawal pracy wyjazdy plus trochę wizyt u lekarza zaniedbuje trochę swój ogród ale już go ogarniam. Sklep który mi podesłałaś znam dobrze kupiłam u nich parę roślin i powiem ci że nie narzekam rośliny są w dobrej formie w woreczkach z odrobiną torfu, powiem ci że paczkę otwórz i namocz je, bo z tego co wiem to oni nawadniają je przed wysyłką wcześniej i dostaniesz od nich kartę rabatowa zapewne. W tym sklepie zaopatrują się w cebulki dwa sklepy obok mnie znam jeszcze jeden sklep który przysyła w dobrym stanie rośliny i są bardzo dobrze zabezpieczone ostatnio kupowałam u nich krzewy to nawet liścia nie zgubiły
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...