Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
- TerDob
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
Marysiu miłego spotkania
Piszecie dziewczyny o kłosowcach - biały , pomarańczowy , róż , muszę się rozejrzeć za nasionkami bo mam tylko fiolet a bardzo mi się podobają .
Pozdrawiam
Piszecie dziewczyny o kłosowcach - biały , pomarańczowy , róż , muszę się rozejrzeć za nasionkami bo mam tylko fiolet a bardzo mi się podobają .
Pozdrawiam
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
O jejku Marysia gdzieś zginęła rondo ominęła, sama ją odstawiłam po opiekę małżonka a tu cisza
Teraz słówko do Oli jak mieszka gdzieś niedaleko to mogła dwie starsze 'panie' dzisiaj w Będzinie odwiedzić mój ogród stoi otworem dla wszystkich
Teraz słówko do Oli jak mieszka gdzieś niedaleko to mogła dwie starsze 'panie' dzisiaj w Będzinie odwiedzić mój ogród stoi otworem dla wszystkich
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wróciłam pełna wspaniałych spotkań z Marysią, w której czuję się jak u siostry, a Jej ogród niezmiennie mnie zachwyca i spotkania rodzinnego z kuzynką i rodziną M.
Margolciu pogoda była wymarzona na spotkania ciepło ale co jakiś czas powiewał chłodzący wiaterek. Kochana chociaż nie bywałaś u nas na FO to życie nie stanęło w miejscu
Aniu tego białego kłosowca to mam z nasion i nie wiem od kogo, ale to kłosowiec? bo kłosy ma inne od fioletowego
Tereniu spotkanie (-a) bardzo udane a jeszcze w ogrodzie stoi kilka doniczek z roślinami do posadzenia m.in śliczne floksy ze mną przyjechały
Powiedzcie sami czy w takim ogrodzie nie można się zatracić, gdyby nie obowiązki babci i moje gościnne pewnie siedziałybyśmy do wieczora
Marysiu bardzo dziękuję za serdeczne przyjęcie, pyszne ciasto i oczywiście roślinki, które moczą nóżki w wodzie, bo miały ciężki dzień I do szybkiego zobaczenia
Do domu wracaliśmy o zachodzie słońca
i prowadził nas księżyc
Nie zginęłam Maryś jestem ! jestem a Ola jest z synkiem w szpitalu po zabiegu i nie mogła przyjechać
Margolciu pogoda była wymarzona na spotkania ciepło ale co jakiś czas powiewał chłodzący wiaterek. Kochana chociaż nie bywałaś u nas na FO to życie nie stanęło w miejscu
Aniu tego białego kłosowca to mam z nasion i nie wiem od kogo, ale to kłosowiec? bo kłosy ma inne od fioletowego
Tereniu spotkanie (-a) bardzo udane a jeszcze w ogrodzie stoi kilka doniczek z roślinami do posadzenia m.in śliczne floksy ze mną przyjechały
Powiedzcie sami czy w takim ogrodzie nie można się zatracić, gdyby nie obowiązki babci i moje gościnne pewnie siedziałybyśmy do wieczora
Marysiu bardzo dziękuję za serdeczne przyjęcie, pyszne ciasto i oczywiście roślinki, które moczą nóżki w wodzie, bo miały ciężki dzień I do szybkiego zobaczenia
Do domu wracaliśmy o zachodzie słońca
i prowadził nas księżyc
Nie zginęłam Maryś jestem ! jestem a Ola jest z synkiem w szpitalu po zabiegu i nie mogła przyjechać
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajne spotkanie miałyście i dwie Marysie w pełnej krasie,wyglądacie na bardzo szczęśliwe
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Marysiu wycieczka dobrze Ci zrobiła, piękna młoda i uśmiechnięta i tak trzymać proszę
Bardzo ładny kolor włosów
Bardzo ładny kolor włosów
Pozdrawiam Alicja
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu to może na następne spotkanie Ola da się namówić Dzięki jeszcze raz za miły dzionek avatarek w będzińskiego ogrodu
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- Maska
- Kontakt:
Grażynko wygląd wszystko zdradza! czas nam przeleciał nawet nie wiadomo kiedy
Alu to wszystko o czym piszesz kiedyś było Kolor dopiero będę robić, bo to jakaś mocno wypłowiała na słońcu miedź
Tak Marysiu podziękuj wnuczce, bo głowy nam ładnie sfotografowała co do reszty to nasza sprawa
Ja myślę, że Ola chętnie przyjmie zaproszenie To miłych snów
Alu to wszystko o czym piszesz kiedyś było Kolor dopiero będę robić, bo to jakaś mocno wypłowiała na słońcu miedź
Tak Marysiu podziękuj wnuczce, bo głowy nam ładnie sfotografowała co do reszty to nasza sprawa
Ja myślę, że Ola chętnie przyjmie zaproszenie To miłych snów
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Marysiu człowiek nie kalendarz ,a kolor dla mnie jest w porządku
Pozdrawiam Alicja
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Marysiu, jakie Wy jesteście sympatyczne Babeczki...
Piękny ogród pokazujesz, aż chciałoby się w nim być...
Piękny ogród pokazujesz, aż chciałoby się w nim być...
- Maska
- Kontakt:
Aluś to cieszę się że się spodobał, ja też ostatnio lepiej czuję się w jasnych włosach
Dorotko żebyś wiedziała, my jesteśmy bardzo sympatyczne a jeszcze we dwie
Ogród jest taki, że chce się do niego wracać i to nie tylko dlatego, że Marysia wszystkim chętnie się dzieli Sporo z moich obecnych nasadzeń jest pod wpływem Marysinego ogrodu
Dorotko żebyś wiedziała, my jesteśmy bardzo sympatyczne a jeszcze we dwie
Ogród jest taki, że chce się do niego wracać i to nie tylko dlatego, że Marysia wszystkim chętnie się dzieli Sporo z moich obecnych nasadzeń jest pod wpływem Marysinego ogrodu
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Zadowolone ,uśmiechnięte o to chodzi ,by tak spędzać czas wśród ludzi pozytywnie zakręconych .Ciesząc się każdym dniem.Miło was widzieć kobietki.Ogród piękny.
- Maska
- Kontakt:
Beciu tak to jest jak swój swojego spotka Ogród Marysi jest niepowtarzalny!
W moim ogrodzie jak to w sierpniu wszystko wysoko powyrastało, przyszedł deszcz i część leży a ja chodzę i obmyślam zmiany
Powtórnie kwitną róże
I jeszcze czuję się w obowiązku napisać: Dostałam z akcji nasiona krwawnicy, które wysiałam a siewki wysyłałam do niektórych osób i wczoraj po konsultacji z jedną z obdarowanych okazało się, że były to nasiona zwykłego bardzo popularnego chwastu. Przepraszam!
W moim ogrodzie jak to w sierpniu wszystko wysoko powyrastało, przyszedł deszcz i część leży a ja chodzę i obmyślam zmiany
Powtórnie kwitną róże
I jeszcze czuję się w obowiązku napisać: Dostałam z akcji nasiona krwawnicy, które wysiałam a siewki wysyłałam do niektórych osób i wczoraj po konsultacji z jedną z obdarowanych okazało się, że były to nasiona zwykłego bardzo popularnego chwastu. Przepraszam!
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Marysiu jakie fajne spotkanie(a), cieszę się i ja bo mogę zobaczyć Was obie, fajne, wesołe kobietki jesteście