Warzywka, krzaczki i kwiatki.
Re: Warzywka, krzaczki i kwiatki.
Hej Elu Śliczne masz roślinki, zwierzątka, ale najpiękniejszy kwiatuszek to Córcia Pozdrawiam i będę zaglądała. Widzę, że Ty również z Mazowsza, może nawet niedaleko mnie ...
- iwwa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu Pelasie w saganach fantastyczne !
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Elżbietko wpadłam do Ciebie przywitać się i poznać abym wiedziała, gdzie moje roślinki pojadą Przy okazji poznałam mała ogrodniczkę która jak napisałaś namiętnie siała koper.
Dołożę do przesyłki dla małej ogrodniczki Kroplik piżmowy , moja wnusia uwielbia bawić sie jego kwiatuszkami to może i Twoja się skusi .
Dokupione nowe odmiany dąbrówek do kolekcji - ładne a jakie jeszcze masz ?
Dołożę do przesyłki dla małej ogrodniczki Kroplik piżmowy , moja wnusia uwielbia bawić sie jego kwiatuszkami to może i Twoja się skusi .
Dokupione nowe odmiany dąbrówek do kolekcji - ładne a jakie jeszcze masz ?
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Elu Piękne lilie
Jeżówki piękniutkie i śliczne
Liatry piękne Przypołudnik pięknie Ci zakwitł
Floksy piękne Cukinie, ogóreczki śliczniutkie
I takie tam piękne pelargonie śliczne
Jeżówki piękniutkie i śliczne
Liatry piękne Przypołudnik pięknie Ci zakwitł
Floksy piękne Cukinie, ogóreczki śliczniutkie
I takie tam piękne pelargonie śliczne
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Elu witaj wreszcie dotarłam , ślicznie to sobie wszystko urządzasz -rabata kosaćcowo-trawiasta świetny pomysł ,lilie miałaś przecudne
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Elu Prosiłaś abym dodała fotkę zakupionego ostatnio floksa rozkwitniętego więc dodałam
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Elu, jak Twoje kurki ? Rozrabiają ? I co tam Ci kwitnie jeszcze w ogródku ?
U mnie już jesień prawie, ale mam Marcinki
U mnie już jesień prawie, ale mam Marcinki
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Witam dziewczynki Chyba mam jakieś skrzywienie bo uwielbiam buszować i oglądać Wasze ogrody a coraz rzadziej bywam w swoim wątku , ale ja zawsze uważam że nie mam nic ciekawego ani do napisania ani do pokazania Dziękuję że mimo tej mojej "ułomności" raczyłyście mnie odwiedzić.
Asiu, Basiu, Betinko, Marzenko, Krysiu,Paulinko - dziękuję za wszystkie miłe słowa
To teraz kilka fotek, niektóre już wspomnieniowe niestety, lato jednak stanowczo trwa za krótko
Trochę żółci:
I nie żółci:
Trawy podrastają, agro nadal leży bo mi się pielić nie chce w przyszłym roku to już będą kępiszcza
Pod moimi oknami rozgrywał się romans mojego plebejskiego rudzielca z arystokratyczną kocicą sąsiadki
Bażantowa:
Kury:
Asiu, Basiu, Betinko, Marzenko, Krysiu,Paulinko - dziękuję za wszystkie miłe słowa
To teraz kilka fotek, niektóre już wspomnieniowe niestety, lato jednak stanowczo trwa za krótko
Trochę żółci:
I nie żółci:
Trawy podrastają, agro nadal leży bo mi się pielić nie chce w przyszłym roku to już będą kępiszcza
Pod moimi oknami rozgrywał się romans mojego plebejskiego rudzielca z arystokratyczną kocicą sąsiadki
Bażantowa:
Kury:
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Elu wreszcie w wątku się dzieje i jeszcze śmiesz mówić, że u Ciebie nic ciekawego Rośliny rosną bujnie, romansują zwierzęta a kurki jajka niosą oj nie kuś losu tylko wstawiaj więcej zdjęć. Na zdjęciu z trawami ładny rozchodnik widzę mogę prosić o zdjęcie samego rozchodnika? Czy z kotkiem to właśnie sąsiadka czy Twoje dziecię ?
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Elżbietko masz swój mały raj a w nim wszystkiego po trochu... cichutko zazdraszczam ...
Kurki na ekranie jak żywe i pióra lśnią szczególnie tej czarnej w środku.
U mojej sąsiadki dawno słoneczniki pościnane bo musi się spieszyć .. często ptaszki ją wyprzedzały i teraz pilnuje .Ja za słonecznikiem nie przepadam ale łuskany kupuje bo sporo przy pieczeniu chleba zużywam.
Rozchodniki to jedna z moich "zielonych chorób" i każdego roku zwiększam kolekcję.
Twój ładnie wybarwiony - czekam również na nazwę odmiany podobnie jak koleżanka.
Kurki na ekranie jak żywe i pióra lśnią szczególnie tej czarnej w środku.
U mojej sąsiadki dawno słoneczniki pościnane bo musi się spieszyć .. często ptaszki ją wyprzedzały i teraz pilnuje .Ja za słonecznikiem nie przepadam ale łuskany kupuje bo sporo przy pieczeniu chleba zużywam.
Rozchodniki to jedna z moich "zielonych chorób" i każdego roku zwiększam kolekcję.
Twój ładnie wybarwiony - czekam również na nazwę odmiany podobnie jak koleżanka.
Marysiu, dziecię jak najbardziej moje (kot nie). Swoją prośbą zmotywowałaś mnie do wypielenia owej rabaty
Krysiu, słonecznik również mała posiała, ma rączkę, oby tak dalej
Niestety dziewczęta, muszę Was zmartwić ale rozchodnik był kupiony jako "Rozchodnik" , jak i inne zresztą, a może to tylko w moim mieście nie ma obyczaju dbać o nazwy odmian, inne rośliny kupowane przeze mnie też miały napisy na doniczkach - Hydrangea, berberys itd., natomiast zawsze jest informacja że dany produkt nie jest przeznaczony do spożycia No i głów się człowieku co to może być .
Proszę, oto rozchodnik nn w całej okazałości i przy okazji przegląd pozostałych posiadanych przeze mnie rozchodników, (skromna liczba ale będę się rozwijać).
I jeszcze jedno gdyż on jest wysoki i jakoś mi się porozkładał, trudno fotkę zrobić.
I taki, bardzo mi się podoba:
Maluszek słabo mi rośnie ale mam nadzieję że w przyszłym roku pokaże, białoobrzeżone liście:
I takie pospoliciaki, może nawet te same a niewielkie różnice w kolorze mogły być spowodowane ilością słońca:
I jeszcze fotki ze zwierzyńca:
Jakoś nie chcą wszystkie razem zapozować
A takie jajo jajo mi się trafiło, dla porównania obok normalnej wielkości aż skorupka zniekształcona nieco.
Krysiu, słonecznik również mała posiała, ma rączkę, oby tak dalej
Niestety dziewczęta, muszę Was zmartwić ale rozchodnik był kupiony jako "Rozchodnik" , jak i inne zresztą, a może to tylko w moim mieście nie ma obyczaju dbać o nazwy odmian, inne rośliny kupowane przeze mnie też miały napisy na doniczkach - Hydrangea, berberys itd., natomiast zawsze jest informacja że dany produkt nie jest przeznaczony do spożycia No i głów się człowieku co to może być .
Proszę, oto rozchodnik nn w całej okazałości i przy okazji przegląd pozostałych posiadanych przeze mnie rozchodników, (skromna liczba ale będę się rozwijać).
I jeszcze jedno gdyż on jest wysoki i jakoś mi się porozkładał, trudno fotkę zrobić.
I taki, bardzo mi się podoba:
Maluszek słabo mi rośnie ale mam nadzieję że w przyszłym roku pokaże, białoobrzeżone liście:
I takie pospoliciaki, może nawet te same a niewielkie różnice w kolorze mogły być spowodowane ilością słońca:
I jeszcze fotki ze zwierzyńca:
Jakoś nie chcą wszystkie razem zapozować
A takie jajo jajo mi się trafiło, dla porównania obok normalnej wielkości aż skorupka zniekształcona nieco.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
No to zrobiłam coś dobrego dla Twojego ogródka dziękuję za pokaz rozchodników. A jajko ....dwa w jednym