Mój zielony kwadrat cz.5
Re: Mój zielony kwadrat cz.5
Reniu kupiłam niewielkie sadzoneczki Anabelle i Blue Bird tu na forum, ale chyba jednak Anabelle obdarzy mnie w tym roku kwiatkiem, bo pąk się ukazał. Ładnie obie rosną więc mam nadzieję, że w kolejnym roku będę mogła pokazać i ja te cudowne kwiatuszki. Róża śliczna -zafascynował mnie jej kolor i na pewno znajdę dla niej miejsce u siebie, zwłaszcza, że pachnie. Wpisuję ją na listę zakupów. Pozdrawiam.
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabrysiu, oby się trawka przyjęła i ładnie rosła
Dziękuję za nawet taką wizytę, ale faktem jest, że czuję duży niedosyt
Wczoraj byłam w OBI i podpory nabyłam
Uściski.
Podobały ci się, prawda?
Beatko, no to zostaje tylko pójście za ciosem i kupienie parę krzaków
Kochana, trawka od ciebie cudnie rośnie i jeszcze cudniej kwitnie
Bardzo dziękuję
Dziękuję za nawet taką wizytę, ale faktem jest, że czuję duży niedosyt
Wczoraj byłam w OBI i podpory nabyłam
Uściski.
Podobały ci się, prawda?
Beatko, no to zostaje tylko pójście za ciosem i kupienie parę krzaków
Kochana, trawka od ciebie cudnie rośnie i jeszcze cudniej kwitnie
Bardzo dziękuję
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co to za śliczna trawka?Czosnki o tej porze???Wydawało mi się ,że one kwitną wiosną
- reniuniek
Dzień Dobry
Wczoraj nie dokończyłam Wam odpowiadać, teraz mam chwilkę więc biorę się do roboty
Gosiu, dziękuję Czy mam talent...........nie wiem Dużo nauczyłam się tutaj na FO a teraz też w innym miejscu . Stosowałam się do danych mi wskazówek i udało się
Aż taka błaha sprawa to, to nie jest i zaprzata mi głowę A finał przeciągnie się ........Dziękuję za zainteresowanie
Miłego dnia.
Witaj Aniu, ja u ciebie bywam po cichu i zachwycam się twoimi liliowcami i nie tylko
Zgadzam się z tobą, lato przeleciało Obiecywałam sobie, że nic nie będę zmieniać
Dziękuję za ciepłe słowa
Jolu rozplenicę Vertigo mam już po raz drugi Zakochałam się w niej w tamtym roku, też miałam dwie w donicach Nie udało mi się ich przezimować, przyszedł pierwszy lekki przymrozek i ścięło mi je Teraz już nie wyobrażam sobie donic bez tych traw
Pozdrawiam.
Wczoraj nie dokończyłam Wam odpowiadać, teraz mam chwilkę więc biorę się do roboty
Gosiu, dziękuję Czy mam talent...........nie wiem Dużo nauczyłam się tutaj na FO a teraz też w innym miejscu . Stosowałam się do danych mi wskazówek i udało się
Aż taka błaha sprawa to, to nie jest i zaprzata mi głowę A finał przeciągnie się ........Dziękuję za zainteresowanie
Miłego dnia.
Witaj Aniu, ja u ciebie bywam po cichu i zachwycam się twoimi liliowcami i nie tylko
Zgadzam się z tobą, lato przeleciało Obiecywałam sobie, że nic nie będę zmieniać
Dziękuję za ciepłe słowa
Jolu rozplenicę Vertigo mam już po raz drugi Zakochałam się w niej w tamtym roku, też miałam dwie w donicach Nie udało mi się ich przezimować, przyszedł pierwszy lekki przymrozek i ścięło mi je Teraz już nie wyobrażam sobie donic bez tych traw
Pozdrawiam.
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- reniuniek
Aniu kupiłaś już hortensje? Ja Anabelki się pozbyłam, pokładała mi się i słońca przypalało jej liście. A nie myślałaś o Limelight? Kwiaty też ma jasne i się nie pokłada Fakt, nie są do końca białe, ale śliczne....moim zdaniem.
Kochana, nie wiem kiedy cię odwiedzimy. Dni tak szybko uciekają, jeszcze chwilę i koniec wakacji......
U Kapiasa w tym roku nie byłam, i nie wiem czy dojadę Jakbym jednak, jakimś cudem się wybrała, to zadzwonię
Pozdrawiam
Asiu, ta trawa jest jednoroczna i siana z nasion. Mi się nie udało a Beatce tak i sie ze mną podzieliła To trawa abisyńska
Czosnek nie wiem jak się nazywa, też go dostałam i kwitnie teraz, zobacz, rośnie na przodzie rabaty.
Kochana, nie wiem kiedy cię odwiedzimy. Dni tak szybko uciekają, jeszcze chwilę i koniec wakacji......
U Kapiasa w tym roku nie byłam, i nie wiem czy dojadę Jakbym jednak, jakimś cudem się wybrała, to zadzwonię
Pozdrawiam
Asiu, ta trawa jest jednoroczna i siana z nasion. Mi się nie udało a Beatce tak i sie ze mną podzieliła To trawa abisyńska
Czosnek nie wiem jak się nazywa, też go dostałam i kwitnie teraz, zobacz, rośnie na przodzie rabaty.
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- reniuniek
Beatko, o Anabelce już pisałyśmy a tej drugiej nie znam
Jak będziesz chciała, to na przyszły rok, wczesna wiosną, wyślę ci patyczki do ukorzenienia. Zobacz, ja ukorzeniłam sobie w tym roku, wyszły mi trzy sadzonki, to jedna z nich
Róże zamawiaj
Jak będziesz chciała, to na przyszły rok, wczesna wiosną, wyślę ci patyczki do ukorzenienia. Zobacz, ja ukorzeniłam sobie w tym roku, wyszły mi trzy sadzonki, to jedna z nich
Róże zamawiaj
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
Reniu piękna i zdrowa hortensja własnego "chowu". Z patyczków z wielką chęcią skorzystam Blue Bird to hirtensja piłkowana - podobała mi się i dlatego znalazła miejsce u mnie . Z hortensjami dopiero raczkuję, ale się uczę pilnie i nabywam sadzoneczki.
Basia
Basia
- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Witaj Reniu . Teraz tylko się wpisuję, żeby łatwiej wrócić. Cudne fioletowe róże z białymi jeżówkami.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu, jak cudnie u Ciebie! Czy pod korą masz tkaninę czy włókninę, czy tylko grubą warstwę samej kory? Jak Ci sie sprawdza
Reniu, gratuluję własnoręcznie wychodowanej hortensji:)
Ptaszki pod rh urocze, cały ogród się pięknie prezentuje:)
Miłej niedzieli
Ptaszki pod rh urocze, cały ogród się pięknie prezentuje:)
Miłej niedzieli
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Ptaszki cudowne,gdzie się takie kupuje.
Mnie też udało się ukorzenić hortensję.
Do miłego.
Mnie też udało się ukorzenić hortensję.
Do miłego.
- reniuniek
Witajcie niedzielnie
Śpieszę donieść, że na rozplenicy pokazały się pierwsze kićki
Beatko, w sprawie patyczków dogadamy się wczesna wiosną Coś czuję, że jak zobaczysz kwiaty hortensji u siebie, to zakochasz się w nich i będziesz kupować jeszcze i jeszcze Cudnie wyglądają z trawami i jeżówkami
Śpieszę donieść, że na rozplenicy pokazały się pierwsze kićki
Beatko, w sprawie patyczków dogadamy się wczesna wiosną Coś czuję, że jak zobaczysz kwiaty hortensji u siebie, to zakochasz się w nich i będziesz kupować jeszcze i jeszcze Cudnie wyglądają z trawami i jeżówkami
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- reniuniek
Witam nowego gościa
Aniu,dziękuję za odwiedziny i zapraszam w wolnej chwili
Dla ciebie Rhapsody in Blue
Mariolko, jakoś długo się nie było
Pod korą nie mam żadnej włókniny, jest sama kora i też nie za gruba warstwa. Muszę jeszcze dokupić około 30 worków, ale to chyba już nie w tym sezonie.Jak się sprawdza? Na pewno jest mniej chwastów niż na rabacie bez kory, dłużej jest mokra ziemia,także polecam
Gabrysiu dziękuję
Dojechałaś do OBI? Ja byłam w środę i kupiłam sobie podpórki
Beatko, ptaszki kupiłam u siebie w kwiaciarni a poidełko w Jysku
Gratulacje Którą hortensje ukorzeniłaś?
Pozdrawiam.
Placyk nieststy w tym roku nie doczekał się kamyczków
Aniu,dziękuję za odwiedziny i zapraszam w wolnej chwili
Dla ciebie Rhapsody in Blue
Mariolko, jakoś długo się nie było
Pod korą nie mam żadnej włókniny, jest sama kora i też nie za gruba warstwa. Muszę jeszcze dokupić około 30 worków, ale to chyba już nie w tym sezonie.Jak się sprawdza? Na pewno jest mniej chwastów niż na rabacie bez kory, dłużej jest mokra ziemia,także polecam
Gabrysiu dziękuję
Dojechałaś do OBI? Ja byłam w środę i kupiłam sobie podpórki
Beatko, ptaszki kupiłam u siebie w kwiaciarni a poidełko w Jysku
Gratulacje Którą hortensje ukorzeniłaś?
Pozdrawiam.
Placyk nieststy w tym roku nie doczekał się kamyczków
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata