Micha storczyków Kahim cz. III
-
- 500p
- Od: 3 kwie 2014, o 23:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Micha storczyków Kahim cz. III
Czekam na zdjęcia, na pewno będą obłędne, pozdrawiam
-
- 200p
- Od: 17 lut 2014, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
chyba WSZYSTKIE nie umiemy się doczekać efekty końcowego Gdzie kupiłaś ten drugi regał bo na taki polujemy na zabawki do synka
Może jakies klimatyczne diody zamontować na nawiedzonych słojach
Oj sporo storczyków Ci się zmieści na półeczkach ^^, z niecierpliwością czekam na efekt, no i oczywiście na nowe zakupy by zapełnić wolne miejsca ^^
Ten regał półeczkowy też z ikei? Bo sama zastanawiam się nad ichnym kalaxem lub czymś podobnym, ale schodkowym i nie wiem co lepsze będzie
Oj sporo storczyków Ci się zmieści na półeczkach ^^, z niecierpliwością czekam na efekt, no i oczywiście na nowe zakupy by zapełnić wolne miejsca ^^
Ten regał półeczkowy też z ikei? Bo sama zastanawiam się nad ichnym kalaxem lub czymś podobnym, ale schodkowym i nie wiem co lepsze będzie
- Iwona 0103
- 500p
- Od: 9 sie 2014, o 16:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też z wielką niecierpliwością będę czekać na zdjęcia zagospodarowanych regałów. Patrząc na Twojego białego giganta to tak sobie pomyślałam, że przydał by się do towarzystwa czerwony falek . by Tak lekko patriotycznie by było .
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Hihi, jestem
Marzenko, drugi regał też jest z Ikei
Dziś przywiozłam pierwszą partię kwiatków Zdjęć teraz nie porobię bo mamy fatalne oświetlenie w salonie i jadalni (pracujemy nad tym )
Ale, dzięki przenoszeniu roślin, odkryłam nowinkę która bardzo mnie ucieszyła... Otóż, jakiś czas temu dostałam od jednej z forumowiczek w gratisie takiego dziwnego storczyka ... Ból w tym, że miał dwie " ledwo ciepłe" pseudobulwki z podejrzanym szarawym nalotem. Spryskałam całość jakimś antygrzybkiem i wstawiłam do szkła. I jak to ze mną bywa, zapomniałam o nim
Tak więc dziś odkryłam maleństwa u nasady
No i pytanko... Co to za storczyk???
Marzenko, drugi regał też jest z Ikei
Dziś przywiozłam pierwszą partię kwiatków Zdjęć teraz nie porobię bo mamy fatalne oświetlenie w salonie i jadalni (pracujemy nad tym )
Ale, dzięki przenoszeniu roślin, odkryłam nowinkę która bardzo mnie ucieszyła... Otóż, jakiś czas temu dostałam od jednej z forumowiczek w gratisie takiego dziwnego storczyka ... Ból w tym, że miał dwie " ledwo ciepłe" pseudobulwki z podejrzanym szarawym nalotem. Spryskałam całość jakimś antygrzybkiem i wstawiłam do szkła. I jak to ze mną bywa, zapomniałam o nim
Tak więc dziś odkryłam maleństwa u nasady
No i pytanko... Co to za storczyk???
Kasieńko, podczytuję wątek, sprawdzam jak się przymierzasz do wyeksponowania swojej kolekcji, podziwiam i dopinguję. I nie mogę się doczekać efektu końcowego. Tym bardziej, że wspominasz o nowych zakupach
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- kahim
Dziękuję Janeczko
Teraz nieco przystopujemy z zakupami mebli... z przyczyn łatwych do odgadnięcia Kwiatki będziemy natomiast sukcesywnie sprowadzać, więc jak wszystko poustawiam pstryknę foteczki
Co do roślinki z mojego poprzedniego postu, już wiem jak się nazywa. To sophrontis
Teraz nieco przystopujemy z zakupami mebli... z przyczyn łatwych do odgadnięcia Kwiatki będziemy natomiast sukcesywnie sprowadzać, więc jak wszystko poustawiam pstryknę foteczki
Co do roślinki z mojego poprzedniego postu, już wiem jak się nazywa. To sophrontis
Będzie ślicznotka jak zakwitnie <3
- kahim
-
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
No teraz ten regał to zacnie się prezentuje
- kahim
Dzięki Natko
Poustawiałam kolejne kwieciszcza na parapetach...
Efekt wygląda mniej więcej tak (sorry, za zdjęcie pod światło):
A na boku regału powiesiłam donicę z kwietuchem dawno dawno temu otrzymanym od Janeczki. Janeczko, jeszcze u mnie żyje i ma się całkiem nieźle
Nie mam więcej doniczek więc nie pokażę co się dzieje w salonie, ale ogólnie rządzi chaos...
Poustawiałam kolejne kwieciszcza na parapetach...
Efekt wygląda mniej więcej tak (sorry, za zdjęcie pod światło):
A na boku regału powiesiłam donicę z kwietuchem dawno dawno temu otrzymanym od Janeczki. Janeczko, jeszcze u mnie żyje i ma się całkiem nieźle
Nie mam więcej doniczek więc nie pokażę co się dzieje w salonie, ale ogólnie rządzi chaos...
-
- 200p
- Od: 17 lut 2014, o 13:22
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
super Kasiu! Ty cały czas masz szerokie parapety! szczęściara super te osłonki, bardzo to fajnie estetycznie wygląda