Zielona ferajna cz.2
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielona ferajna cz.2
Natalio pięknie pokazałaś piękno kwiatów Hibiskusa.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Mam identycznego aloesa, jak Twój Bardzo szybko rośnie (dość wysoki) i wypełnia doniczkę nowymi odrostami.
Mój był, tak duży, że nie mieścił się na parapecie, więc tej wiosny został solidnie przycięty...do gleby
Hibiskus bajeczny. Szkoda, że do tej pory nie trafiłam na takiego z "oczkiem", bo bardzo mi się podobają
Mój był, tak duży, że nie mieścił się na parapecie, więc tej wiosny został solidnie przycięty...do gleby
Hibiskus bajeczny. Szkoda, że do tej pory nie trafiłam na takiego z "oczkiem", bo bardzo mi się podobają
- crazydaisy
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Powiedz mi jedno... Jak Ty takie zdjecia robisz? Jak uzyskujesz te genialna ciemnosc w tle?
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Natalko,aloes wyjątkowo ciekawie i ładnie prezentujący się-fajny nabytek
Zdjęcia i ujęcia hibiskusa z czernią w tle bardzo ciekawe
Pozdrawiam wakcyjnie
Zdjęcia i ujęcia hibiskusa z czernią w tle bardzo ciekawe
Pozdrawiam wakcyjnie
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Henryku, Andziu, Emmo, Karino, Elu, Iwonko, Arku dziękuję
Iwonko no to mnie pocieszyłaś Chociaż już widać, że ten aloes szybko rośnie, muszę go przesadzić bo ta doniczka to jakiś żart Zaczynam kolekcjonować ekspansywne rośliny
Kingo przede wszystkim ciemne tło - wbrew pozorom nie musi być całkiem czarne, ważne żeby było matowe. Po drugie - takie zdjęcia robię tylko w słoneczne dni, światło musi padać bezpośrednio na to, co fotografujesz; ważne, żeby padało z boku. Po trzecie - jeśli masz aparat cyfrowy poszukaj w nim funkcji która nazywa się ISO - rozjaśniasz/przyciemniasz zdjęcia. Ta funkcja jest niezależna od trybu, więc możesz robić zarówno makro, jak i krajobraz czy portret. Kiedy obniżysz ISO i zrobisz zdjęcie czegoś dobrze oświetlonego na ciemnym tle wyjdzie ono właśnie czarne.
Przez ostatnie dni nie miałam czasu na forum, przez kolejne będzie tak samo, więc dzisiaj nadrabiam Nie mam zrobionych zdjęć domowych, więc wrzucam bukiet z archiwum - zebrany na łące jeszcze w maju
Iwonko no to mnie pocieszyłaś Chociaż już widać, że ten aloes szybko rośnie, muszę go przesadzić bo ta doniczka to jakiś żart Zaczynam kolekcjonować ekspansywne rośliny
Kingo przede wszystkim ciemne tło - wbrew pozorom nie musi być całkiem czarne, ważne żeby było matowe. Po drugie - takie zdjęcia robię tylko w słoneczne dni, światło musi padać bezpośrednio na to, co fotografujesz; ważne, żeby padało z boku. Po trzecie - jeśli masz aparat cyfrowy poszukaj w nim funkcji która nazywa się ISO - rozjaśniasz/przyciemniasz zdjęcia. Ta funkcja jest niezależna od trybu, więc możesz robić zarówno makro, jak i krajobraz czy portret. Kiedy obniżysz ISO i zrobisz zdjęcie czegoś dobrze oświetlonego na ciemnym tle wyjdzie ono właśnie czarne.
Przez ostatnie dni nie miałam czasu na forum, przez kolejne będzie tak samo, więc dzisiaj nadrabiam Nie mam zrobionych zdjęć domowych, więc wrzucam bukiet z archiwum - zebrany na łące jeszcze w maju
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wspaniały, ślicznie pokazany bukiet.
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Nie wiem, jak Inni, ale ja...przy Twoich zdjęciach, odpoczywam.
Naturalny bukiet, piękny
Naturalny bukiet, piękny
- ewa321
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Blueberry - zaglądając w różne wątki wyraźnie dostrzegłam, że w Twoim jest naprawdę duża kwiatowa różnorodność,
co akurat mnie bardzo odpowiada
Chociaż tak jakby Cię ciut kolorowo zaskrętnikowało, a może się mylę
Jednak najbardziej zauroczyły mnie fotki z ostatniej Twojej sesji - zwykła, polna koniczynka, a tak cudnie - niezwykła
Prześliczne ujęcia i świetne zdjęcia !!
Ładnie tu u Ciebie
co akurat mnie bardzo odpowiada
Chociaż tak jakby Cię ciut kolorowo zaskrętnikowało, a może się mylę
Jednak najbardziej zauroczyły mnie fotki z ostatniej Twojej sesji - zwykła, polna koniczynka, a tak cudnie - niezwykła
Prześliczne ujęcia i świetne zdjęcia !!
Ładnie tu u Ciebie
Pozdrawiam i zapraszam
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Piękne zdjęcia, mają klimat lata, choć za drzwiami już jesień
Ale piękne zdjęcia! Masz dar kobieto i wiesz jak go wykorzystać
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Człowiek ma aparat a czasami nie wiem do czego niektóre funkcje służą.....Dzięki Tobie kochana wreszcie ustawiłam sobie aparat tak jak zawsze chciałam i zdjęcia teraz o wiele, wiele lepiej wychodzą - superBlueberry pisze:
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Idzie jesień...zaczną pojawiać się kolory a liściach... poproszę o nową sesję zdjęciową