Darmokoty, Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Darmokoty, Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 3

Post »

Kotek wypasiony ;:172 Burza burzą,ale u ciebie te chmury ;:219 Jak brudny snieg ;:108 A ty wszędzie inny akcent jakis masz,to jest piękne ;:108
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kadry z ogrodu świetne! Krzewy robią piękną strukturę ;:333
Rzeczywiście nie wierzyłem, że tak nisko ścięte ostróżki odrosną. Cieszę się, że jest inaczej 8-)
Pamiętam pełną wannę śliwek w ub. roku. Teraz będzie powtórka? :D
Awatar użytkownika
Kondzio
100p
100p
Od: 5 sty 2014, o 17:31

Post »

Ale masz slicznie kolorowo, bylinowo jak lubię koty sliczne zreszta ja tez kociarz i psiarz :) gratuluje pięknego ogrodu ty dopiero masz roboty :) ;:138
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23

Post »

Zaznaczam . :D Pięknie masz , długa droga już za Tobą .Chciałbym żeby mój ogród podobnie w przyszłości wyglądał , czyli za x lat . :D Będę zaglądał z przyjemnością . :wink:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Michale dziękuje za zdjęcia burzowego nieba, ja nie fotografuję burzy bo się boję :oops: niebo niesamowite ;:oj
A ogród fantastyczny pamiętam te grządki przy ścieżce tej z kostki to za rok czy dwa (nie pamiętam) ogromna zmiana :lol:
Myszołowa to ja też w ogrodzie miałam ale nie miałam aparatu, upolował sobie szpaka i tak był zajęty nim że podeszłam prawie na 2 m, potem przesunął się o kolejne 2 i skubał dalej ;:306 na drugi dzień znalazłam tylko kupkę piórek :lol:
Na ten kolorowy ogród nie mogę się napatrzeć :roll:
Awatar użytkownika
Lisica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2013, o 19:27

Post »

Witaj Michale, Łowco Burz :wit

Właśnie zachwyciłam się niebem Marysi Maski, ale możecie konkurować ze sobą; Marysia zdjęcia przed burzą, a Ty w czasie burzy.
Ogród pięknieje w oczach, a ostróżki to Twój znak firmowy!
No i KOTY - najwspanialsze towarzystwo dla człowieka! (zaraz mnie zaatakują miłośnicy PSÓW :twisted: ).

Pozdrawiam serdecznie!
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

WAW!!WAW!! jaki cudny zachód ;:167
To zdjątko z żurawkami śliczne jest.
A takw ogóle to ślicznie u Ciebie letnio i niech tak zostanie, ja bynajmniej jesieni jeszcze nie chcę .
A kociule sympatyczne wszystkie,Twoim oczęta święcą się na zielono,mojej niebiesko-okiej Fionie na czerwono,jak radary ;:306
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Michał witaj :wit
Pięknie i kolorowo ;:180
Żurawki super ;:333 jak będą do podziału to pamiętaj o mnie :)
Zdjęcia burz śliczne ;:333 Tylko same burze nie bardzo ;:185 w sobotę mała burza a narobiła mi szkód ;:145
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Michale! jak zwykle podziwiam Twój ogród więc nic ciekawszego nie napiszę. Po prostu podoba mi się tu. :tan
Pozdrawiam serdecznie!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Witaj, Michał... :wit
Pozdrawiam serdecznie z deszczowych bobrów... Pada u nas, Dunajec brzydki... Dobrze, że żadnych szkód nie ma...
Pokazuj ogród, bo tyle kolorów u Ciebie i fotki piękne... :wit
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Filemonie Może ciocia nie lubi kotów tylko się do tego nie przyznaje , koty potrafią doskonale to wyczuć. Skoro Sępie pozy przypadły Ci do gustu to proszę następne

Obrazek Obrazek

Dorotko Proszę kolejne zachody, na więcej się nie zapowiada bo dziś siąpi od rana, jutro ma być to samo

Obrazek Obrazek

Koty znów do domu się sprowadziły ale to i dobrze. Przynajmniej mam je na oku i dzięki temu wykryłem wczoraj wieczorem Diablikowi ropień na szczęce, w piątek czeka go operacja :( Dostał antybiotyki, dzielnie zniósł wizytę u weteryniarza i dłubanie w dziąsłach, jutro go będę szprycować tabletkami. Ledwo z jednej choroby wyszedł niecały miesiąc temu już kolejna roBaczki się przyplątała. On się po prostu pechowy urodził i tak będzie miał do końca życia...W ogrodzie mokro i zimno, nawet mi się wyjść nie chce. Wstawię zdjęcia moich ulubionych późnoletnich astrów tak na osłodę

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Amelio Witaj sąsiadko :wit Zaglądaj kiedy tylko możesz, będzie mi bardzo miło. Dziękuję za pochwały, w takim razie proszę kawałek mojego ogrodu dla Ciebie

Obrazek Obrazek

Mateusz Wiesz, że wet też powiedział, że Diablik jest wypasiony ;:oj a mnie się zawsze wydaje, że moje koty są mniejsze od innych kotów, jedynie grubsza jest Emilka, o którą sporo osób pyta czy zaciążyła, a ona już nie może

Obrazek

Jacek Dziękuję ;:180 Śliwek miało nie być ale z tego niebycia chyba ze 30 kg będzie, są dziwnie na drzewach porozmieszczane, z resztą sam zobaczysz, jedna gałąź oblepiona, na reszcie nic. Proszę struktura krzewów, z tego miejsca wygląda jakby połowa roślin w ogrodzie miała żółte liście

Obrazek

Kondzio Staram się tak robić, żeby roboty mieć coraz mniej ale jak zwykle nic z tego nie wychodzi. Teraz wisi nade mną, jak nad skazanym ostrze gilotyny, widmo koszenia sadu i coraz bardziej mnie to przeraża bo z każdym dniem trawsko coraz większe a na koniec deszczy się nie zapowiada , musiałoby ze 4 dni nie padać żeby sad przesechł. Wygląda to tak

Obrazek

Paweł Ten x lat to zaledwie 8 lat, zleci jak z bata strzelił. I rzadko która roślina teraz rośnie na swoim pierwotnym miejscu, większość co roku doświadcza przeprowadzek. Trochę jestem dla nich upierdliwy ale wyboru nie mają :lol: Zapraszam ponownie :wit
Marysiu Burze uwielbiam ale mam za to różne inne lęki :shock: No właśnie tak wszystko rośnie, tak jak napisałaś o tej rabacie przy kostce, i to tak na całym ogrodzie. Jeszcze rok temu nic tu nie było a teraz busz

Obrazek

Myszołowy ostatnio się rozmnożyły i lata całe stadko - 6 osobników, mają co jeść , pojawiły się chomiki europejskie a one ważą prawie kilogram. Skoro kolorowy ogród przypadł Ci do gustu to pokażę Ci makleję od Ciebie jak się pięknie zaczerwieniła

Obrazek Obrazek

U mnie nawet pokrzywy są kolorowe ;:306

Obrazek

Lisico Dziękuję za miłe słowa ;:168 Lubię psy ale koty są zawsze na pierwszym miejscu więc gdyby ktoś Cię gonił za miłość do kotów w moim ogrodzie, od Darmokotów, zawsze znajdziesz wsparcie, no bo jak tu takich bęsi nie lubić :?:

Obrazek

Ania Może Fiona jest człowiekiem bo ludziom się oczy na czerwono świecą ;:306 Niby letnio jest ale nie w każdym zakątku, na wiśniach jest wiosennie bo wypuściły nowe liści i to nie pojedyncze gałązki a całe drzewa, zakwitły więc wiosna na całego, może zimy nie będzie? ;:138 Chociaż do jesieni nic nie mam, w to moja ulubiona pora roku, nie cierpię za to zimy uuhhhhh aż mi się coś robi jak pomyślę , że to białe znowu z nieba spadnie bleee!
Tereniu witaj :wit Żurawki będę na dniach przesadzać więc podzielę więcej. Nasadziłem w jednym miejscu to takie potwory porosły, że powinno ich tam być najwyżej 2 - 3 a jest chyba ze 12. Żylistki, które dawałaś mi w czerwcu wypuściły liście :D Ta burza w sobotę u mnie nie zrobiła szkód choć niewiele brakło bo wiatr był bardzo mocny, potem lunęło

Obrazek Obrazek

Zobacz jak rozkwitają mi żółte trąby od Ciebie, porosły takie wielkie, że nie wiem czy się do pralni zmieszczą ;:oj

Obrazek

Bogusiu Cieszę się, że zaglądasz do mnie. Dla Ciebie ścieżka przez ogród

Obrazek Obrazek

Dorotko U mnie tak samo deszczowo, a kolory proszę są powyżej :wink:
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2010, o 08:45

Post »

Skorzystałam z zaproszenia i pospacerowałam po bardzo kolorowym ogrodzie. Jak to było w filmie z Bednarskim? Kolory ( u niego kłopoty) to moja specjalność :;230 . Uwielbiam kolory, jak najwięcej kolorów ;:oj . Ale, jak zobaczyłam koty, to 'wpadłam' po szyję, a to znaczy, że głęboko ;:224 . Wychodzi na to, że i ja mam pół kotki, bo chociaż od 10 lat jest u mnie(przyszła któregoś dnia od sąsiadów obok, ułożyła się na szafce i patrzyła. Co miałam zrobić - została, a za kilka dni miałam i kotkę i 5 małych kociąt ;:oj)to dalej jest 'widywana' u sąsiadów. Z tym, że ja z sąsiadką 'uzgodniłam adopcję'. Mam oprócz niej jej wnuka w 'linii prostej', rudego zresztą, który ją czasem próbuje przeganiać, ale z mizernym skutkiem.
No pięknie, zamiast zachwycać się ogrodem, piszę o kotach i to swoich :oops: . Tylko, że padło tu już tyle zachwytów, że nic dodać, nic ująć - ogród masz piękny i kolorowy. Tak trzymać, 'jak to mówili starożytni Rzymianie' ;:138 ;:306 .
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Michał... :wit
Dziękuję za cudowne fotki, wspaniałe niebo... ;:180
Muszę się naumieć robić zdjęcia z daleka, bo nijak nie mogę zrobić dobrego rabacie z Daliami, no nijak... :oops:
Pozdrawiam serdecznie i słoneczka Ci życzę... ;:3
A na rabatach masz pięknie i te ścieżki i pod drzewami obsadzone... Super... ;:215
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”