Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
- Darmokot
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
Marysiu czy Twoja makleja ma białe kwiatki? Ta co mi wysłałaś ma takie bladoróżowe a końcówki niektórych są grubsze i mocno zaróżowione. Z każdym dniem ta roślina robi się coraz piękniejsza Marcinki też mi się jeszcze nie rozwinęły.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu dziękuję za wiadomość ,dopiero teraz mogłam do Ciebie zajrzeć ,wnusią trzeba się cały czas zajmować ,A kiedy będzie miała 16 lat to już będą luzy
Zdjęcia super ,Dobrej nocki
Zdjęcia super ,Dobrej nocki
Pozdrawiam Alicja
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Marysiu u Ciebie z dnia na dzień piękniej . Kwitnące lato trwa dziurawiec śliczny,dalia pierwsza klasa ja mam bardziej czerwona z żółtym. szkarłatka zmienia kolorek a i jabłuszka dorodne
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Michale właśnie wróciłam od Ciebie Tak makleja ma takie różowane kwiatki i jest śliczna, przestrzegano mnie że się rozsiewa ale nie mam sumienia pozbawić ją nasion Rosła bardzo wysoko i ją skróciłam wtedy powypuszczała dużo bocznych odnóg w kątach liści.
Alu tak myślałam, że wnusię bawisz Dziękuję, dobrej nocy
Amelciu dziękuję! lubię go fotografować i to nas łączy z Michałem Na początku u niego zafascynowały mnie zdjęcia nieba i oczywiście KOTY!
Beatko oj nie wiem mnie się coraz mniej podoba i planuję zmiany, ale w większości dotyczyć to będzie róż i czekam do jesieni a potem na wiosnę (trawy) dalie śliczne każda inna
Alu tak myślałam, że wnusię bawisz Dziękuję, dobrej nocy
Amelciu dziękuję! lubię go fotografować i to nas łączy z Michałem Na początku u niego zafascynowały mnie zdjęcia nieba i oczywiście KOTY!
Beatko oj nie wiem mnie się coraz mniej podoba i planuję zmiany, ale w większości dotyczyć to będzie róż i czekam do jesieni a potem na wiosnę (trawy) dalie śliczne każda inna
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Marysiu,podreptałam po twoim ogrodzie wśród kwitnących kwiatów i trochę mi lepiej ,strasznie mnie tłucze ,nawet piwoniami nie mogę się cieszyć ,pozdrawiam Cię gorąco i buziaki przesyłam
- julcia1
- Od: 19 maja 2011, o 08:26
Marysiu Makleja na pewno się wysieje ,na moich działkach sąsiad miał w ubiegłym roku a w tym wysiały się wszędzie nawet na ścieżce.
U mnie też kwitną ponownie ostróżki, a i marcinki widziałam usąiada.
U mnie też kwitną ponownie ostróżki, a i marcinki widziałam usąiada.
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Moje zielone zakręcenie
- Maska
- Kontakt:
Martuniu czytałam właśnie wczoraj o jakimś niechcieju jak zobaczysz czekające królowe to chęć wróci Utulam Cię i całuję
Julciu pewnie tego nie chciałabym, ale jest taka ładna U mnie zaczyna kwitnąć jedna z ostróżek od Michała, inne nie chcą
Jak już marcinki zakwitną to po nich już nie ma nic , bo chryzantemy już kwitną
Julciu pewnie tego nie chciałabym, ale jest taka ładna U mnie zaczyna kwitnąć jedna z ostróżek od Michała, inne nie chcą
Jak już marcinki zakwitną to po nich już nie ma nic , bo chryzantemy już kwitną
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Marysiu w takim razie nasuwa się wniosek -trzeba przyjechać i wziąć sobie nowe ostróżki A sporo już się wysiało
- Maska
- Kontakt:
Michale już te od Ciebie dzieliłam, bo nieformalny zięć niczego nie chce ale ostróżek zapragnął i wiesz co wysiał jako ostróżki? ...mikołajka płaskolistnego, no to mu podzieliłam jedną kępkę, bo mnie wzruszył cóż każdy się kiedyś uczył oni w znanych Ci Jerzmanowicach też
Będzie kwitła jasnoniebieska.
Będzie kwitła jasnoniebieska.
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Marysiu...
Dziurawca dopiero co wsadziłam gałązkę, jeszcze nie wiadomo czy co z niego będzie...
Zdjęcia nieba piękne...
I znowu masz jakieś cudeńka kwitnące...
Ostróżki od Michała kwitną kolejny raz, razem z moimi pełnymi są ulubienicami mojego M...
Dziurawca dopiero co wsadziłam gałązkę, jeszcze nie wiadomo czy co z niego będzie...
Zdjęcia nieba piękne...
I znowu masz jakieś cudeńka kwitnące...
Ostróżki od Michała kwitną kolejny raz, razem z moimi pełnymi są ulubienicami mojego M...
- Maska
- Kontakt:
Dorotko
czyli ostróżki to męskie kwiaty...no ewentualnie unisex , bo niewiele kwiatów mężczyznom się podoba, mój to tylko pyta czy to się da zjeść
Dziękuję
czyli ostróżki to męskie kwiaty...no ewentualnie unisex , bo niewiele kwiatów mężczyznom się podoba, mój to tylko pyta czy to się da zjeść
Dziękuję
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
U nas dzisiaj słonko świeci ale jest chłodno! Rano był szron lub szadź, sama nie wiem...Moje Marcinki jeszcze sie nie pokazały. Bardzo je lubię bo wzbogacają i ożywiają jesienny obraz ogrodu.