Ogrodowe rewolucje czyli jak powstaje nasz azyl
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogrodowe rewolucje czyli jak powstaje nasz azyl
Aniu
Dziękuję za fotorelację
Ale masz śliczne dziewczynki i jakie podobne do Ciebie
Dziękuję za fotorelację
Ale masz śliczne dziewczynki i jakie podobne do Ciebie
Lilie i inne kwiaty ładnie u Ciebie kwitną.
Super zdjęcia z zoo.
Super zdjęcia z zoo.
Pozdrawiam, Robert.
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aneczko! córcie śliczniutkie. Torcik imieninowy mojej wnusi- rewelacyjny smak . Zamierzam takowy przygotować na rocznicę ślubu młodszego syna./ 6 września/ a moje-??? urodziny . Ojej ,które to już z kolei, ale co tam - ważne ,ze czuję się młoda duchem Czy robiłaś buraczki i ogórki z curry z podanego przepisu?Pozdrawiam i tulę Ciebie i Twoje córcie
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- ann_30
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani troszkę mnie nie było ale już jestem i obiecuję,że nadrobię wszystkie zaległości Cieszę się,że do mnie zaglądacie i dzielicie się swoimi spostrzeżeniami
Niestety jesień zbliża się wielkimi krokami.Przypominają o tym nie tylko zmiany w ogrodzie ale już spakowane plecaki naszych dziewczyn.O dziwo już nie mogą się doczekać pierwszego dzwonka
Anna55 dziękuję za miłe słowa Już je od Ciebie dziś wyściskałam
aage dziękuję kochana i dla Ciebie buziaki od naszych ślicznotek
Patusia i Tobie dziękuję Chyba też jesteś ostatnio zabiegana bo coś mało Ciebie na forum
Aneczko naleśniki niestety już zjedzone ale śliweczki już powoli dojrzewają
Anulla mam nadzieję,że moja biała piwonia nie przyniesie mi wstydu i będzie ładnie kwitła,jak zresztą reszta roślinek
Filemon podobno młodsza córcia jest podobna do mnie a starsza do Taty,chociaż obie włosy mają za mną bo mąż to rasowy brunet Daj znać co słychać u Ciebie w ogrodzie
Persymona Madziu cieszę się,że do mnie zaglądasz Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło-kiedy Ty będziesz zajadała się jeżynami po moich pozostanie tylko wspomnienie
Anabuko1 kochana i ja troszkę pozwiedzałam dzięki Twoim zdjęciom z wojaży
Robercie dziękuję za miłe słowa.Niestety dzisiaj coś Fotosik strajkuje i nie mogę dodać nowych zdjęć ale widziałam Twoje piękności i jestem zachwycona kwitnącą canną
Bogusiu nie ma to jak sprawdzony przepis na tort Co do urodzin i wieku to przy takim zapale i pogodzie ducha daję Ci najwyżej 20 lat Z przepisów na przetwory oczywiście skorzystałam i jak na razie wyszło mi po 25 słoików ogórków z curry i tych z buraczkami a do tego 15 tych na zupę ogórkową i myślę,że to jeszcze nie koniec Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam cieplutko
Niestety jesień zbliża się wielkimi krokami.Przypominają o tym nie tylko zmiany w ogrodzie ale już spakowane plecaki naszych dziewczyn.O dziwo już nie mogą się doczekać pierwszego dzwonka
Anna55 dziękuję za miłe słowa Już je od Ciebie dziś wyściskałam
aage dziękuję kochana i dla Ciebie buziaki od naszych ślicznotek
Patusia i Tobie dziękuję Chyba też jesteś ostatnio zabiegana bo coś mało Ciebie na forum
Aneczko naleśniki niestety już zjedzone ale śliweczki już powoli dojrzewają
Anulla mam nadzieję,że moja biała piwonia nie przyniesie mi wstydu i będzie ładnie kwitła,jak zresztą reszta roślinek
Filemon podobno młodsza córcia jest podobna do mnie a starsza do Taty,chociaż obie włosy mają za mną bo mąż to rasowy brunet Daj znać co słychać u Ciebie w ogrodzie
Persymona Madziu cieszę się,że do mnie zaglądasz Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło-kiedy Ty będziesz zajadała się jeżynami po moich pozostanie tylko wspomnienie
Anabuko1 kochana i ja troszkę pozwiedzałam dzięki Twoim zdjęciom z wojaży
Robercie dziękuję za miłe słowa.Niestety dzisiaj coś Fotosik strajkuje i nie mogę dodać nowych zdjęć ale widziałam Twoje piękności i jestem zachwycona kwitnącą canną
Bogusiu nie ma to jak sprawdzony przepis na tort Co do urodzin i wieku to przy takim zapale i pogodzie ducha daję Ci najwyżej 20 lat Z przepisów na przetwory oczywiście skorzystałam i jak na razie wyszło mi po 25 słoików ogórków z curry i tych z buraczkami a do tego 15 tych na zupę ogórkową i myślę,że to jeszcze nie koniec Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam cieplutko
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Cieszę się Aniu że już jesteś. A fotosik niech lepiej nie strajkuje, bo chcemy zdjęć z Twojego ogrodu!
Byłaś w Biedrze? Mają już cebule!
Byłaś w Biedrze? Mają już cebule!
- ann_30
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Witaj Aneczko oczywiście,że byłam ale niestety u mnie już wszystko było przebrane i kupiłam tylko kilka opakowań cebul tulipanów W związku z końcem prac przy elewacji domu wreszcie mogę zagospodarować teren wokół niego i szykuje mi się kilka nowych rabatek do obsadzenia Już się cieszę na nowe zakupy.Na początku myślałam,żeby wejście obsadzić różami ale chyba na tym się nie skończy
Kilka aktualnych zdjęć,mam nadzieję,że nie będzie problemów z ich dodawaniem:
Kilka aktualnych zdjęć,mam nadzieję,że nie będzie problemów z ich dodawaniem:
Pięknie kwitną dalie oraz wrzosy. U Ciebie jeszcze tak kolorowo, a u mnie już ogród szykuje się na jesienne porządki.
Nie tylko w Biedronce są cebulki, bodajże są w Tesco jeszcze, tylko droższe ciut. Polecam, bo sam kupiłem rok temu hiacynty i tulipan Claudia.
Nie tylko w Biedronce są cebulki, bodajże są w Tesco jeszcze, tylko droższe ciut. Polecam, bo sam kupiłem rok temu hiacynty i tulipan Claudia.
Pozdrawiam, Robert.
- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Aniu, nie zapowiada się żeby którakolwiek z roślin od Ciebie miała być przyczyną wstydu. Wręcz przeciwnie. Czekają na swój wielki dzień w doniczkach, przycięte, w pozycji na baczność. Nawet młode pędy wypuszczają, zamiast stres odchorowywać. Z żurawki odłamała mi się część, ale wolę życia ma wielką i już widać, że będą dwie.
Dziewczynkom chyba koleżanki zazdroszczą takich włosów .
Moja Helka ciągle jest w fazie niezłomnego przekonania o posiadaniu licznych talentów, rozwiniętych w stopniu wybitnym. Po każdej wizycie u fryzjera robi własnoręczną korektę . Po każdej poprawce chce mi się płakać. Dobrze chociaż, że nie na rekruta .
Dziewczynkom chyba koleżanki zazdroszczą takich włosów .
Moja Helka ciągle jest w fazie niezłomnego przekonania o posiadaniu licznych talentów, rozwiniętych w stopniu wybitnym. Po każdej wizycie u fryzjera robi własnoręczną korektę . Po każdej poprawce chce mi się płakać. Dobrze chociaż, że nie na rekruta .
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Plecaki spakowane, stoją w szeregu i czekają na pierwszy dzwonek...perfekcyjne uczennice.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- persymona
- 200p
- Od: 7 mar 2012, o 15:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu ładnie kwitną Ci dalie i budleja... taką miałam na nią ochotę a jakoś nie trafiła do mojego ogrodu w przyszłym na pewno trafi. Zazdroszczę Ci nowych rabatek ja dopóki nie wyrównam terenu przed domem mogę pomarzyć...miało się to stać jesienią ale nie wiem czy nam się uda no nic pozostaje mi nadzieja
lato,lato,lato... echże ty :*
Mój mały raj- ogród Magdy
Mój mały raj- ogród Magdy
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu
Gąsienniczka u Ciebie fajna,aja właśnie żywą zobaczyła i oczywiście fotkę cyknęłam
Dalie piękne Asterki też
A budleja Twoja jest ciemniejsza niż moja,śliczna jest
Gąsienniczka u Ciebie fajna,aja właśnie żywą zobaczyła i oczywiście fotkę cyknęłam
Dalie piękne Asterki też
A budleja Twoja jest ciemniejsza niż moja,śliczna jest
Aniu!
Piąte zdjęcie od góry- co to za roślinka? Cudne kwiatuszki!
Piąte zdjęcie od góry- co to za roślinka? Cudne kwiatuszki!
-
- 1000p
- Od: 1 sie 2014, o 14:59
Aniu u mnie w ogrodzie było kilka zaniedbań ze względu na brak czasu jednak teraz od kilku dni ostro pielimy i porządkujemy ogród ponieważ czeka nas ważne wydarzenie rodzinne i zleży nam na tym aby było ładnie
Po za tym wczoraj wrzosowiska mi się powiększyły bo posadziłam gdzieś około 40 wrzosów, pojawiły się też dwie nowe hortensje. Podejrzewam że to już koniec zakupów roślinnych w tym roku.
Po za tym wczoraj wrzosowiska mi się powiększyły bo posadziłam gdzieś około 40 wrzosów, pojawiły się też dwie nowe hortensje. Podejrzewam że to już koniec zakupów roślinnych w tym roku.