Tam gdzie kumkają żaby, pieją koguty i szczekają psy :-)
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Tam gdzie kumkają żaby, pieją koguty i szczekają psy :-)
Witaj , złocienie masz cudowne, juz dawno nie widziałam tyle kolorków w jednym gatunku. Wielkie gratulacje.
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
-
- 50p
- Od: 19 lut 2013, o 09:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
stasia109 pisze:Witaj , złocienie masz cudowne, juz dawno nie widziałam tyle kolorków w jednym gatunku. Wielkie gratulacje.
Witaj Pauli, roślinki piękne, niesamowite te złocienie...
Ostatnio jestem zauroczona skalnicą "ta Twoja ma ładny kolorek"
Czy ją można kupić w ogrodniczym sklepie?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wracając do złocieni - cudeńka, zwłaszcza pierwszy i drugi.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Paulinko ,miłego dnia
Pozdrawiam Alicja
- Viola K
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Złocienie bardzo ciekawe kolory .. muszę sobie kupić nasiona wysieję u siebie
Serdecznie pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam
Hej Pauli Przyszedł czas,że i ja tutaj trafiłam Przepiękne złocienie,szczególnie ten z różowym pierścieniem Szkoda że nie wstawiłaś zdjęć tych liliowców kupionych w tym roku ( albo wstawiłaś ,a ja ślepa? )
Czekam na ciąg dalszy Pozdrawiam!
Czekam na ciąg dalszy Pozdrawiam!
Patrycja
Czterej pancerni cz.1
Czterej pancerni cz.1
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Paulinko, dopiero dziś doczytałam, że byłaś w Zakopanem. Nawet w tym samym czasie Szkoda. Była okazja się spotkać. A może mijałyśmy się na szlaku?
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Paulii zaglądam a tu cichutko tzn. gospodyni brak.
Halo, halo
Halo, halo
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mateuszu mati1999 Tak Złocienie piękne są. To nie jest Hibiskus bylinowy to jest Ślazówka letnia kwiatuszek jednoroczny
Patrycjo - patusia336To piękne cudeńka zobaczyłaś przed snem
Kasiu - Kasiula17 Nie spodziewałam się, że Złocieni Trójbarwnych wyjdą takie cudowne kolory
Mateuszu ? Tulap Taka ta Ślazówka wygląda jak Hibiskus
Aniu- ann_30 Fakt Złocienie śliczne . Ja również uwielbiam takie kolorowe kwiatuszki
Moniś? chalaputkowoFakt Złocienie w bajecznych kolorkach Mi zakwitły
Ewo - ewka17
Asiu - iwwa Tak cudne złocienie Mi wyrosły. Nie spodziewałam się ze takie piękne wyrosną. Złocienie Trójbarwne są kwiatuszkami jednorocznymi.
Alu - alicjad31 Jak najbardziej posiej Złocienie Trójbarwne one są przepiękne
Aniu ? anym Tak śliczności pokazałam
Wiolu - Wolusia Jak dla mnie Złocienie nie są kłopotliwe w dbałości. Nie było Mnie 3 tygodnie a one nadal pięknie kwitną
Sabinko ? nifredil Posiej na wiosnę Złocienie warto je zaprosić do swojego ogrodu. Tak ślazówka z nasion się rozsiewa.
Madziu - _LeNa_Złocienie prześliczne mi zakwitły. Bardzo Ci dziękuje za komplement dotyczący robienia zdjęć. Staram się wydobywać piękno roślinek na fotografii.
Małgosiu- PEPSI Tak masz złocienie trójbarwne na kopcu. Zbierz ich nasionka, bo warto. Moje niestety nie wytworzyły jak na razie nasionek .
Madziu ? persymona Cieszę się ze już jesteś. Tak złocienie z własnego siewu. Ja też nie wiedziałam że mogą być tak rozmaite
Natalio - Fraszka_1Barwy Złocieni faktycznie piękne
Izuś ? smolka Ja również pierwszy raz widzę takie kolory złocieni
Aniu - anabuko1 Ja również Jeszcze takich złocieni nie widziałam
Celinko ? trzynastk
Aleksiku Dziękuje
Bartku- bartosz les Ślaz Letni piękny jest i bardzo szkoda ze jednoroczny jest
Aniu - ASK_anulla Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Na pewno trafisz nasiona Złocienia Trójbarwnego warto go zaprosić do swojego ogrodu. Ja niestety dojeżdżam do swojego ogrodu i fakt frustrujące to jest czasami jak w tygodniu jest pogoda a człowiek nie może pojechać, bo np. w pracy jest a jak przychodzi weekend, kiedy można pojechać to leje. Jakoś daję rade ogarniać ogród. Muszę jakoś dawać radę.
Aniu ? anym Nio przepadłam częściowo w ogrodzie a częściowo u dentysty
Kasiu - u Antosi Witam Cię Cieplutko. Złocienie Trójbarwne rosną do wysokości 50 cm
Stasiu - stasia109 Nie spodziewałam się, że będę mieć tyle kolorków Złocieni w jednym gatunku
Tinuleczko - Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Tak Skalnice można kupić w sklepie ogrodniczym. Tam właśnie swoją kupowałam
Madziu - Madziagos Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych. Prawda złocienie cudeńka
Alu - alicjad31 Cieplutko Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia cmok
Violu - Viola K Nie spodziewałam się, że Złocieni Trójbarwnych będę mieć takie ciekawe kolorki. Kup koniecznie sobie nasiona tych przepięknych kwiatuszków.
Również serdecznie pozdrawiam
Patrycjo ? obita Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych.
Nie wstawiałam jeszcze zdjęć kwitnących liliowców kupionych w tym roku. Cieplutko Pozdrawiam
Wiolu - Wolusia Tak byłam w Zakopanem od 2 sierpnia do 16 sierpnia. Możliwe że mijałyśmy się na szlaku. A ty od kiedy do kiedy byłaś w Zakopanem
Witajcie Kochani wróciłam z wakacji cała i zdrowa.
Pogoda niestety była taka sobie słonko było tylko do godz. 12:00 potem porywisty wiatr z deszczem i burzą aż do wieczora a potem to
kilka dni padało.
Zakwitł Słonecznik Ozdobny Karłowy dostany od sąsiadki przed wyjazdem
Zakwitła Gailardia jednoroczna
A to moje zakupy:
Phlox paniculata Sweet Summer Salmon Orange with Dark Eye
Jeżówka Flame Thrower
Jeżówka Flame Thrower i Ja
Cieplutko Was Pozdrawiam Moi Kochani
Patrycjo - patusia336To piękne cudeńka zobaczyłaś przed snem
Kasiu - Kasiula17 Nie spodziewałam się, że Złocieni Trójbarwnych wyjdą takie cudowne kolory
Mateuszu ? Tulap Taka ta Ślazówka wygląda jak Hibiskus
Aniu- ann_30 Fakt Złocienie śliczne . Ja również uwielbiam takie kolorowe kwiatuszki
Moniś? chalaputkowoFakt Złocienie w bajecznych kolorkach Mi zakwitły
Ewo - ewka17
Asiu - iwwa Tak cudne złocienie Mi wyrosły. Nie spodziewałam się ze takie piękne wyrosną. Złocienie Trójbarwne są kwiatuszkami jednorocznymi.
Alu - alicjad31 Jak najbardziej posiej Złocienie Trójbarwne one są przepiękne
Aniu ? anym Tak śliczności pokazałam
Wiolu - Wolusia Jak dla mnie Złocienie nie są kłopotliwe w dbałości. Nie było Mnie 3 tygodnie a one nadal pięknie kwitną
Sabinko ? nifredil Posiej na wiosnę Złocienie warto je zaprosić do swojego ogrodu. Tak ślazówka z nasion się rozsiewa.
Madziu - _LeNa_Złocienie prześliczne mi zakwitły. Bardzo Ci dziękuje za komplement dotyczący robienia zdjęć. Staram się wydobywać piękno roślinek na fotografii.
Małgosiu- PEPSI Tak masz złocienie trójbarwne na kopcu. Zbierz ich nasionka, bo warto. Moje niestety nie wytworzyły jak na razie nasionek .
Madziu ? persymona Cieszę się ze już jesteś. Tak złocienie z własnego siewu. Ja też nie wiedziałam że mogą być tak rozmaite
Natalio - Fraszka_1Barwy Złocieni faktycznie piękne
Izuś ? smolka Ja również pierwszy raz widzę takie kolory złocieni
Aniu - anabuko1 Ja również Jeszcze takich złocieni nie widziałam
Celinko ? trzynastk
Aleksiku Dziękuje
Bartku- bartosz les Ślaz Letni piękny jest i bardzo szkoda ze jednoroczny jest
Aniu - ASK_anulla Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Na pewno trafisz nasiona Złocienia Trójbarwnego warto go zaprosić do swojego ogrodu. Ja niestety dojeżdżam do swojego ogrodu i fakt frustrujące to jest czasami jak w tygodniu jest pogoda a człowiek nie może pojechać, bo np. w pracy jest a jak przychodzi weekend, kiedy można pojechać to leje. Jakoś daję rade ogarniać ogród. Muszę jakoś dawać radę.
Aniu ? anym Nio przepadłam częściowo w ogrodzie a częściowo u dentysty
Kasiu - u Antosi Witam Cię Cieplutko. Złocienie Trójbarwne rosną do wysokości 50 cm
Stasiu - stasia109 Nie spodziewałam się, że będę mieć tyle kolorków Złocieni w jednym gatunku
Tinuleczko - Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Tak Skalnice można kupić w sklepie ogrodniczym. Tam właśnie swoją kupowałam
Madziu - Madziagos Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych. Prawda złocienie cudeńka
Alu - alicjad31 Cieplutko Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia cmok
Violu - Viola K Nie spodziewałam się, że Złocieni Trójbarwnych będę mieć takie ciekawe kolorki. Kup koniecznie sobie nasiona tych przepięknych kwiatuszków.
Również serdecznie pozdrawiam
Patrycjo ? obita Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich progach ogrodowych.
Nie wstawiałam jeszcze zdjęć kwitnących liliowców kupionych w tym roku. Cieplutko Pozdrawiam
Wiolu - Wolusia Tak byłam w Zakopanem od 2 sierpnia do 16 sierpnia. Możliwe że mijałyśmy się na szlaku. A ty od kiedy do kiedy byłaś w Zakopanem
Witajcie Kochani wróciłam z wakacji cała i zdrowa.
Pogoda niestety była taka sobie słonko było tylko do godz. 12:00 potem porywisty wiatr z deszczem i burzą aż do wieczora a potem to
kilka dni padało.
Zakwitł Słonecznik Ozdobny Karłowy dostany od sąsiadki przed wyjazdem
Zakwitła Gailardia jednoroczna
A to moje zakupy:
Phlox paniculata Sweet Summer Salmon Orange with Dark Eye
Jeżówka Flame Thrower
Jeżówka Flame Thrower i Ja
Cieplutko Was Pozdrawiam Moi Kochani
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Witaj Kochana Pauli
No mnie się najbardziej podoba ;Jeżówka Flame Thrower i Ja
No mnie się najbardziej podoba ;Jeżówka Flame Thrower i Ja
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Witaj Paulinko po powrocie z urlopu,piękne masz zdjęcie profilowe,zrobiłaś piękne zakupy podejrzewam że korona cesarska z obi
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Paulinko miło Cię zobaczyć
Zakupy rewelacyjne no i ten słonecznik super sfotografowany
Zakupy rewelacyjne no i ten słonecznik super sfotografowany
Paulinko do twarzy Ci z tą jeżówką