Ewo skrętniki to akurat nie u mnie, nie mam ani jednego
Andziu miło mi, że porady się przydają Sama ciągle się uczę, ale raczej na własnych błędach niż z jakiejkolwiek instrukcji, więc dojście do tego, co teraz widzicie zajęło mi trochę czasu
Chwilę mnie nie było, przyznaję ale zajęć dużo, a przygotowuję się też do założenia porządniejszego bloga ze zdjęciami i to pochłania mój wolny czas. Ale o forum nie zapomniałam
Proszę bardzo, inny bukiecik Kwiaty, ale kolorystyka odpowiednia. Może ktoś wie, co właściwie fotografowałam? Bo nie udało mi się ich zidentyfikować Sesja nieco inna od poprzedniej - zaczęłam się skupiać bardziej na detalach, pojedyńczych płatkach itp. Widać to było przy hibiskusie, będzie też widać w innych nowszych sesjach, chociaż mam jeszcze sporo "starszych". A żeby zaostrzyć apetyt - takie mam zdjęcia już zrobione, ale jeszcze nie pokazane: Konwalia, Bez, Piwonia, Róża, Nachyłek, Chryzantemy, Astry, Mieczyki, 4 sesje Lilii, Róża, Astromerie, Begonia, Eustoma i cała masa plenerowych od maja aż do takich sprzed kilku dnijustus27 pisze:Idzie jesień...zaczną pojawiać się kolory a liściach... poproszę o nową sesję zdjęciową