Zakątek Annes cz4...złota jesień...
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątek Annes cz4...złota jesień...
Aniu czy dobrze kojarzę że widziałam kiedyś u Ciebie różę Violette de Perfume?
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Super wycieczka. Szkoda, że ja mam tak daleko.... ale może kiedyś jak będę nad morzem to odwiedzę to miejsce.
Też zrobiłam zakupy cebul tulipanów w B
Też zrobiłam zakupy cebul tulipanów w B
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Rozplenicę to i ja chętnie bym zaprosiła do swojego ogródka. Jest śliczna.
Zakupy trafione w dechę. Mam takie same.
Zakupy trafione w dechę. Mam takie same.
- ann_30
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
A ja przeszukałam wszystkie okoliczne Biedronki w poszukiwaniu Flaming Flag i nigdzie na nie nie trafiłam
Piękna rozplenica
Piękna rozplenica
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
fajniutkie trawy
Oho,,już się zaczyna szał zakupowo- cebulowy
Ja jak na razie kupiłam 2 opakowania tulipanków,ale Dolls Minuet tez kupiłam ciekawie wyglądają, prawda??
Oho,,już się zaczyna szał zakupowo- cebulowy
Ja jak na razie kupiłam 2 opakowania tulipanków,ale Dolls Minuet tez kupiłam ciekawie wyglądają, prawda??
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Aniu, mam te same cebule, tzn cztery z lewej ;)
Pozdrawiam - Justyna
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Ale u mnie zimno się porobiło...czekam na słoneczko.Stęskniłam się za działeczką,czekam na czwartek,czeka mnie koszenie trawki
Violu w tym roku na razie mało mam cebulowych,może jeszcze coś dokupię...na razie szkoła ciągnie na całego,wyprawka dwójki niemało kosztuje
Gosiu tam musi być pięknie o każdej porze roku,a prawdopodobnie za rok znów tam pojedziemy to poszukamy góry trolli,bo niestety tam nie doszliśmy.
Ciekawe co jest przyczyną,że rozplenica jednego roku zakwita,a w innym odpoczywa? U mnie w tym roku tylko 2 razy podlewałam z węża,lato było idealne,w nocy padało,a w dzień słońce
Pepsi coś pewnie jeszcze dokupię jak spotkam,ale za cebulkę nie dam 2 zł...50 gr za cebulkę w B to naprawdę korzystna cena
Persymona rozplenica japońska jest u mnie od zeszłej wiosny i juz drugi raz kwitnie.W tym roku zwiększyła swoje wymiary
Dorasta do 80 cm...
Dorotko miałam kiedyś różę Blue River,ale w drugim roku od posadzenia wymarzła Była piękna
Aneczko zaproś trawkę koniecznie,w realu wygląda jeszcze ładniej,puchate kwiatostany zwracają uwagę
Cebulek jeszcze bym z 5 paczek chociażby dokupiła,ale przebrane u nas...jeden karton stał i przekopany doszczętnie...
ann30 ja trafiłam tylko jedną paczuszkę Flaming Flag i tak się uradowałam jakbym w totka wygrała
U mnie w mieście jest sporo B,byłam tylko w dwóch może pojadę jeszcze do jednej i coś trafię? Gorzej jak nie i wyjdę rozczarowana
Aniu Dolls Minuet ciekawe,takie inne,zobaczymy co wiosną wyrośnie
Duju fajnie,że też dorwałaś cebule w B
Trawa Red Baron pięknie wybarwiona
Grace w donicy odratowana,a w gruncie mi zamierała
Maria Theresa
Oman wielki
Pozdrawiam
Violu w tym roku na razie mało mam cebulowych,może jeszcze coś dokupię...na razie szkoła ciągnie na całego,wyprawka dwójki niemało kosztuje
Gosiu tam musi być pięknie o każdej porze roku,a prawdopodobnie za rok znów tam pojedziemy to poszukamy góry trolli,bo niestety tam nie doszliśmy.
Ciekawe co jest przyczyną,że rozplenica jednego roku zakwita,a w innym odpoczywa? U mnie w tym roku tylko 2 razy podlewałam z węża,lato było idealne,w nocy padało,a w dzień słońce
Pepsi coś pewnie jeszcze dokupię jak spotkam,ale za cebulkę nie dam 2 zł...50 gr za cebulkę w B to naprawdę korzystna cena
Persymona rozplenica japońska jest u mnie od zeszłej wiosny i juz drugi raz kwitnie.W tym roku zwiększyła swoje wymiary
Dorasta do 80 cm...
Dorotko miałam kiedyś różę Blue River,ale w drugim roku od posadzenia wymarzła Była piękna
Aneczko zaproś trawkę koniecznie,w realu wygląda jeszcze ładniej,puchate kwiatostany zwracają uwagę
Cebulek jeszcze bym z 5 paczek chociażby dokupiła,ale przebrane u nas...jeden karton stał i przekopany doszczętnie...
ann30 ja trafiłam tylko jedną paczuszkę Flaming Flag i tak się uradowałam jakbym w totka wygrała
U mnie w mieście jest sporo B,byłam tylko w dwóch może pojadę jeszcze do jednej i coś trafię? Gorzej jak nie i wyjdę rozczarowana
Aniu Dolls Minuet ciekawe,takie inne,zobaczymy co wiosną wyrośnie
Duju fajnie,że też dorwałaś cebule w B
Trawa Red Baron pięknie wybarwiona
Grace w donicy odratowana,a w gruncie mi zamierała
Maria Theresa
Oman wielki
Pozdrawiam
- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Aniu,Witaj piękne róże i oman
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Ach te wyprawki... coś o tym wiem... Choć mnie Państwo w tym roku miło zaskoczyło dając mojemu "pierwszakowi" książki i ćwiczenia za free. (choć wiem, że jest to "tajna akcja" wyrwania jak największej ilości dzieciaków przedszkolom -która bezpośrednio we mnie bije )
I ja nie mogę wyrwać się na działkę. Pada u nas drugi dzień. Może jutro się uda..?
Aniu pytanie: Czy wg Ciebie Polar Bear ma na tyle sztywne pędy, że nada się na prowadzenie na pniu? Ostatnio babeczka miała ją na rynku. Sadzonka miała tylko jeden dość gruby i wysoki pęd zakończony kwiatostanem. Tak sobie pomyślałam, by ją na wiosnę tylko uszczyknąć i podwiązać do kija i zrobić drzewko.
I ja nie mogę wyrwać się na działkę. Pada u nas drugi dzień. Może jutro się uda..?
Aniu pytanie: Czy wg Ciebie Polar Bear ma na tyle sztywne pędy, że nada się na prowadzenie na pniu? Ostatnio babeczka miała ją na rynku. Sadzonka miała tylko jeden dość gruby i wysoki pęd zakończony kwiatostanem. Tak sobie pomyślałam, by ją na wiosnę tylko uszczyknąć i podwiązać do kija i zrobić drzewko.
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Moja Maria Theresa , nie otwiera kwiatków , pąki zagniwają , pewnie od deszczu
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Mam pytanie do Ciebie, czy jak teraz przeniosę różę do donicy, to dąży przed zimą się zaaklimatyzować. I co z nią zrobić potem?
My w niedzielę wróciliśmy z wakacji, byliśmy w Rowach, to chyba blisko siebie byłyśmy ;)
My w niedzielę wróciliśmy z wakacji, byliśmy w Rowach, to chyba blisko siebie byłyśmy ;)
Pozdrawiam - Justyna
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Szaleństwo zakupowe się zaczęło na forum.
Ja w tym roku nic nie kupuję z cebulowych.
Systematycznie ostatnio mi wymarzają albo gniją z nadmiaru wody.
Ja w tym roku nic nie kupuję z cebulowych.
Systematycznie ostatnio mi wymarzają albo gniją z nadmiaru wody.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Oj ta pogoda nie rozpieszcza,znów szaro,zimno,tylko 11 stopni rano.Niebo całkiem zasnute chmurami ech.jak nie ma słońca tracę energię
Bartoszu dziękuję
Aneczko Polar Bear ma dosyć spore kwiatostany i zauważyłam,że po deszczu przewieszają się nad ziemią.
Hortensja na pniu to super rozwiązanie,spróbuj....Jutro mam nadzieję,że pojadę na działkę to uważnie przyjrzę się misiowi
Moni dużo deszczu i brak słonka sprawia,że kwiaty zagniwają
Duju przenieś różę do donicy,a jak odżyje na zimę zakop ją wraz z donicą do gruntu i przykryj kopczykiem oraz gałązkami świerkowymi.
Powinno pomóc Ja jeszcze korzenie róży opryskałam środkiem Asahi
Grażynko u mnie wszystkie cebulowe wylazły z ziemi po zimie,a i nawet jedna 3 trzech szachownic zakwitła,więc kusi mnie,by posadzić nowe
Secret Joy
Limelight
Bartoszu dziękuję
Aneczko Polar Bear ma dosyć spore kwiatostany i zauważyłam,że po deszczu przewieszają się nad ziemią.
Hortensja na pniu to super rozwiązanie,spróbuj....Jutro mam nadzieję,że pojadę na działkę to uważnie przyjrzę się misiowi
Moni dużo deszczu i brak słonka sprawia,że kwiaty zagniwają
Duju przenieś różę do donicy,a jak odżyje na zimę zakop ją wraz z donicą do gruntu i przykryj kopczykiem oraz gałązkami świerkowymi.
Powinno pomóc Ja jeszcze korzenie róży opryskałam środkiem Asahi
Grażynko u mnie wszystkie cebulowe wylazły z ziemi po zimie,a i nawet jedna 3 trzech szachownic zakwitła,więc kusi mnie,by posadzić nowe
Secret Joy
Limelight