Aniu Pulpo a czerwone już masz?
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
, bo ja nie
![hmm ;:131](./images/smiles/blush.gif)
Pięknego dnia
Bartoszu ja niezmiennie 7 + kogut bo co przybywa jakaś to któraś
![wybij to sobie ;:14](./images/smiles/martelo.gif)
pada, teraz też jedna jest chora
Tereniu moje róże też takie były ale wystarczy dwa dni bez deszczu i rozkwitają ładne kwiaty
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Heptakodium znalazłam u Strkl i tak mnie zaciekawił że kupiłam i spisuje się jak na razie
Oj tak! poranki na wsi są radosne jak nie koguty to ptaki, bo później włączają się często inne mniej miłe dźwięki, np discopolo z samochodowych odbiorników na podwórkach
Kiedyś jak nie było kosiarek spalinowych było jeszcze miłej, bo w ruch szły jedynie kosy
było, minęło, nie wróci ...
Wsi Aniu jesteś usprawiedliwiona! a wiesz że moja Niebieska Królowa jest kupowana wiosna w Auch i obrazek odpowiada temu co zakwitło
![super ;:333](./images/smiles/thumbsup.gif)
jest taka trochę zimna, jakby sztuczna
Zawsze Twoje wschody mogą poczekać na lepsze czasy więc jak będziesz mogła to cyknij zdjęcie
![fotka ;:177](./images/smiles/photo.gif)
Mam taką starą książeczkę, o kurach która pożyczył mi autobusowy kolega jak zamierzałam nabyć kury i zrobiłam sobie ksero. Książka dla gospodyń mieszkających chyba przy PGR, bo z lat 50-tych
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
ale czasem z niej korzystam,
Aniu anabuko lubię to moje stadko! często przystaje i je obserwuję ... mam na to czas
Dzielżany koniecznie musisz mieć, bo jesienią zdobią ogród, a dalie w większości mam siane.